Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)
Raspunsuri - Pagina 14
popbianca spune:
buna seara!
sunt la apartament....maine nu,dar poimaine cred ca o repatriem pa mica...
maine tre sa fac curatenie generala....ap. e ca si parasit...praf si dezordine peste tot...deh...a stat singur sotul !!!in frigider nu avem dacat unsoare...de uns pe paine!
ankasan, am tot citit si eu si am obs. ca toata lumea vb. de trixera...eu am ceva lapte de baie de la Stelatopia(care nu l-am mai fol de mult...dar acum nu ii dau inca cu nimic, pana o mai ung cu locoid-ul asta; multumim de sfat!
danavio,
micuta ...noi la cap dantura nu prea avem cu ce sa ne laudam...apar incet incet
mariussimiuc,ellis,eladea , adelamaria, multumim si voua pt indrumari...nici nu vreau sa-i dau mult timp locoid...e cam daunator...cred ca mai maine ii pun un strat si gata...apoi trecem la dermo-cosmetice
am vazut si pozele Amirei...
,pai sa vezi ce-o sa mai pofteasca la lucrurile lui Robert !mai un pic si va trebui sa cumperi tot in dublu exemplar !si noi avem olita ca si voi(din pacate nu o fol deloc, deloc....mi-e si groaza sa ma apuc de chestia asta, sincer)
super intrebare lui Robert !!super si Amira la ora de desen!!
ank83, ma bucur ca sunteti bine...daca face asa cand vin musafirii...exista o explicatie...e copil!!si mama nu se supara !
a mea era in stare azi sa se urce in masina de spalat vase...atat de mult ii place si ei vesela !
ellis, imi pare rau ca te sa te confrunti cu situatii de genul asta...
si de la noi si ...forta mare!
eladea2005,ai grija..!si sta la sotul in brate?...ca a mea iar are o perioada cand nu poate trai fara mine...si plange la tati de rupe
vasari, la tel nu am primit lamuriri prea multe, decat sa stau linistita ca nu e nimic !altceva nici nu mai intereseaza,(pluss ca nici pe net nu am gasit nimic)
la fel si eu cu mica mea...noroc ca la scari sau prguri mai inalte se opreste si intide mana sa o ajut
mihuta , bine ai revenit!si bine ca sta fata in tarc...a mea nu vrea deloc...si de vb.mai nimic..dar de strigat striga de ne aude toata strada...bravo ei!
bbyami....de mult nu te-am vazut p-aci!stiu si eu ce inseamna "mami", ca mi-e o grooooaza sa o mut inapoi la bloc ...
sorina7, ce bunatate de mancarica la cuptor...
...eu inca nu am indraznit sa-i dau nimic sarat...
fata mea abia azi a silabisit un ta-ta -ta...fara nici o leg insa cu persoana, la fel si cu ma-ma -madar cand e numai "mam"atunci are leg cu mine...![]()
jasmin012...felicitati piciului !
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
totusi, vad ca pe data de 6 nu avem nici un sarbatorit...dar pe data de 7 ,da...LA MULTI ANI
!!MINUNATIILOR VOASTRE:
MARIA....creem
KARA....darleena
IUSTIN...amy26
ANDREEA...validelide
ALAIN...desyderia
retroactiv...LA MULTI ANI! pt. TOTULII
ultraactiv... LA MULTI ANI ! pt. VASARI
pai vad ca nu mai e nimeni pe aici....ma retrag si eu, ca ziua de maine va fi luuuunga!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Helouuu ..am intrat sa va salut si eu... Am citit ceva din urma..Ellis.. ... si felicitari pictoritei si lui Lucas... Ce copii mari... Si noi facem multee... dar indeosebi avem indeletniciri culinare ..scos palete ..linguri si aruncat pe gresie ca suna ...altfel ... si dat oalele cap in cap.... si chioate de bucurie la fiecare poc.Stam singuri in picioruse tot mai mult.... Astept marele eveniment cat mai rapid.Si ... azi mi-a insirat toate sosetele si ....chiloteii prin casa ... daca face asa si cand vin musafiri ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
mama, ce concert cred ca da Raulito...

da, avem copii mari, din ce in ce mai mari...
Vezi ca si Lucas are cam aceeasi indeletnicire cu scosul din sifonier, dar el in general scoate ce gaseste jos, adica sosete, pantofiorii si adidasii lui, botosei... Vezi partea buna a lucrurilor: daca aveai gemenasi iti scotea lucrurile si iti facea dezordine la dublu...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
Neata, zicem si noi, haideti la o cafea... cola n-am...
Sa va zic o faza, si ce reactie am avut... poate exagerata, dar am fost tare intrigata.. in fine, am fost si eu surprinsa si de intamplare dar si de reactia mea:
eram acu' vreo 2 zile in parculetul din coltul blocului, era liniste, parculetul gol, rareori e asa... l-am pus pe Lucas in leaganul de bebelusi: e un leagan ca o oala cu gauri, pt picioare, sigur il stiti... Lucas e innebunit sa se dea in leagan... iar eu ma asez, in celalalt leagan, cel normal... ne dam noi asa, vreo 3-4 minute si hop, apar o mama cu o fetita de vreo 3-4 ani... eu cedez locul, fireste, cum o vad ca intra in parc o invit sa ia leaganul in care ma dadeam eu... ea, fetita, vine si se aseaza chiar in fata lui Lucas, incercand sa opreasca scaunul lui... cand o vad ce face vad negru in fata ochilor si ii zic, pe ton cat de calm pot, dar cu fermitate dar si iritata: "Nu, nu... acum se da el aici si oricum asta e leagan de bebelusi..." Si maica-sa a tras-o, a pus-o nervoasa in leagan si i-a zis:" Ti-am zis de-acasa sa nu ma enervezi"... Am plecat dupa putin timp si nici nu l-am luat bine pe bebe din leganel ca maica-sa o si ridica s-o puna in locul nostru...
Nu sunt o nesuferita, in general cu copiii sunt destul de permisiva, in sensul ca ii las sa se joace cu jucariile lui Lucas, gandindu-ma ca sunt copii... (cand am avut musafiri, fetita lor de 13 luni mi-a scos toate jucariile din cutie si de pe rafturi, dar eu m-am bucurat ca l-a facut pe Lucas sa se joace cu ele si ca le-a scos de la "naftalina")... i-as lasa sa-mi deseneze si peretii sau sa-mi scoata oalele din dulap si sa bata la ele, ca stiu ca astfel de practici sunt inerente cand ai copii, dar nu stiu de ce faza aia m-a iritat... cred ca am reactionat ca si cum ar fi incercat sa-l ciupeasca pe puiul meu... exagerez, nu-i asa?
Jasmin si micutzul
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca totusi, vad ca pe data de 6 nu avem nici un sarbatorit...dar pe data de 7 ,da...LA MULTI ANI !!MINUNATIILOR VOASTRE:MARIA....creem KARA....darleena IUSTIN...amy26 ANDREEA...validelide ALAIN...desyderia retroactiv...LA MULTI ANI! pt. TOTULII ultraactiv... LA MULTI ANI ! pt. VASARI pai vad ca nu mai e nimeni pe aici....ma retrag si eu, ca ziua de maine va fi luuuunga! mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
si de la noi, si de la noi... ne alaturam si noi corului...

Jasmin si micutzul
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmin012
mama, ce concert cred ca da Raulito... ...da, avem copii mari, din ce in ce mai mari... Vezi ca si Lucas are cam aceeasi indeletnicire cu scosul din sifonier, dar el in general scoate ce gaseste jos, adica sosete, pantofiorii si adidasii lui, botosei... Vezi partea buna a lucrurilor: daca aveai gemenasi iti scotea lucrurile si iti facea dezordine la dublu... Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
da da... chiar ca asta ar fi partea plina a paharului

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
A si apropo de asta in fiecare seara dupa ce adoarme piticania fac curat sa aiba puiul mamei ce "munci" de dimineata... sa se vada pe curat munca lui
... Suntem treji de jumate de ora si deja a fost glont la galeata de gunoi sa pape o coaja de cartof
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Azi cand plec la scoala vine o matusa sa stea cu el cam vreo ora pana vine mama mea de la lucru... saraca ..nu stie ce o asteapta 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Oki merg si eu sa beau o cafea... ca sunt ca o leguma si piticania parca a baut deja 2 energizante 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Jasmin012 spune:
Noi am fost tare ocupati zilele astea... drept dovada uitati aici: http://www.flickr.com/photos/30849078@N05/
Jasmin si micutzul
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

... si felicitari pictoritei si lui Lucas... Ce copii mari... Si noi facem multee... dar indeosebi avem indeletniciri culinare ..scos palete ..linguri si aruncat pe gresie ca suna ...altfel ... si dat oalele cap in cap.... si chioate de bucurie la fiecare poc.Stam singuri in picioruse tot mai mult.... Astept marele eveniment cat mai rapid.