Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)
Raspunsuri - Pagina 13
Jasmin012 spune:
Buna, fetele...
am intrat sa va spun ca bebelusul meu merge pe propriile lui picioruse
... nu mult, doi pasi, si cade ca un mototol... prima data a facut asta sambata seara, aveam musafiri... eu nu l-am vazut, dar mi-au povestit Dan si Catalin(unul din oaspeti), dar eu nu prea am crezut, pana ieri, cand l-am vazut personal... la fel, doi pasi...
probabil a fost impulsionat de faptul ca fetita musafirilor, care are 13 luni merge si se plimba prin toata casa...
a, si sa va mai povestesc o faza haioasa tare: s-a ridicat sprijinindu-se de fetita si a mers impreuna cu ea, sprijinit de ea... au facut cativa pasi, noi eram pe jos de ras, ca parca l-ar fi carat in spate... pana au cazut amandoi... au fost mortali.... din pacate s-a intamplat atat de repede ca n-am putut filma...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Sorina7 spune:
Miha pai cum sa nu i-o aratam si lui Robert, mai ales ca el e mai mare ![]()
Jasmin felicitari lui Lucas ! imi dau seama ce simpatici au fost
apropo de varsta mea, ca tot vorbeam de ea: fata mea se chinuie sa zica mama, iese "lala" iaia", dar cel mai des..."baba"...
...spre distractia celor din casa
...bineinteles "tata" zice intr-o veselie, de vreo 4 luni...
mariussimiuc spune:
Amira coloreaza
Sunt 2 filmulete,a trebuit sa-l impart in doua,ca era prea mare. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Vasari spune:
Anka, ma pregatesc intens! :)
Si pe mine m-a uimit Sophia! De Amira ce sa mai spun... ar trebui sa incercam si noi, mai ales ca eu astept sa adoarma Maria sa mai "colorez" in liniste. Am niste pasteluri care lasa urma pe orice. 
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Jasmin012 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Gina, la multi ani! Sa fii iubita si fericita!![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
si de la noi la fel...

Jasmin si micutzul
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Amira coloreaza ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
vai, e mortala!
Multumim, fetelor...

Jasmin si micutzul
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
eladea2005 spune:
Bravo Lucas, bravo Amira!!

va dati seama ce copii mari avem??? azi-maine o sa discutam despre " cum sa le spunem despre...' sau 'cum sa nu...'![]()
![]()
![]()
ei lasa, ca mai e pana atunci...![]()
![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
mariussimiuc spune:
Multumim dragelor de felicitari si aprecieri! 
Andreea,eu deja am parte de adrenalina...
din cauza intrebarilor capcana. Zilele trecute Robert m-a intrebat:"eu unde eram cand tu erai mica?"
Sincer,n-am stiut ce sa-i raspund.
Am bolmojit niste vorbe si promisiunea ca am s-o intreb pe bunica.
Sper sa nu-si aduca aminte prea curand de promisiunea ce i-am facut-o. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
Helouuu ..am intrat sa va salut si eu... Am citit ceva din urma..Ellis..
... si felicitari pictoritei si lui Lucas... Ce copii mari... Si noi facem multee... dar indeosebi avem indeletniciri culinare ..scos palete ..linguri si aruncat pe gresie ca suna ...altfel ... si dat oalele cap in cap.... si chioate de bucurie la fiecare poc.Stam singuri in picioruse tot mai mult.... Astept marele eveniment cat mai rapid.
Si ... azi mi-a insirat toate sosetele si ....chiloteii prin casa
... eu le puneam inapoi si el se baga peste mine sa le scoata iar...
... daca face asa si cand vin musafiri 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito

Gina, la multi ani! Sa fii iubita si fericita!