Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)
Raspunsuri - Pagina 12
anka.san spune:
Buna dragele mele,
La multi ani pt Gina, sa fii fericita alaturi de puiutz
!
Alina, tu urmezi
- ce bunatati faci ? 
Ellis iti doresc sa treci cat mai repede peste aceasta suparare sau problema. Fiecare trecem uneori printr-un moment dificil, important e sa nu uiti de cei dragi, sa nu te izolezi ca nu te ajuta la nimic.
Suntem alaturi de tine, poti sa ne spui oricand, orice
. Te inteleg de ce nu poti sa povestesti. Si eu sunt la fel. Multi 
Mihuta multe felicitari. E grozav sa poti comunica cu Sophia.
Noi suntem inca la stadiul de bebelusasca
presarata din cand in cand cu cateva cuvinte - oricum primul cuvant spus intr-adevar in context si de mai multe ori a fost "bebe" si apoi "tati" ![]()
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
anka.san spune:
Alexandra, Alina cum a ramas cu petrecerea?
Ma intereseaza in special data pentru ca am 2 botezuri in perioada noiembrie-decembrie
.
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
lixa spune:
Raspund pe fuga: au raspuns aproape toti la sondajul cu data, iar rezultatul este:
16 noiembrie.
Acum sunt in curs de cautare locatie
Va pupic
Sorina7 spune:
Buna frumoaselor,
sunteti niste dragutze si multumesc pentru raspunsuri.
Aveti perfecta dreptate cu cele "n" feluri de mancare, dar nu mai stiu ce sa fac cateodata sa pape si ea ca lumea. Azi m-am enervat cu nervii si i-am dat borcanel de la Nestle, curcan cu orez si dovlecei, a mancat cam 170 gr si apoi a papat o galusca mare cu supica, deci cred ca e ok cantitativ, ca noi suntem si mai mititica ca greutate, ma declar multumita.
sa stiti ca si ea e genul care se plictiseste de o mancare, care la inceput ii place, dar trebuie sa nu i-o dau des, macar o zi pauza intre.
sa vedeti ce bunatate de sufleu i-am dat sambata, cartofiori fierti intr-un vas de Jena uns cu unt, morcovi zdrobiti cu furculita, broccoli fiert, un pic de telemea rasa si deasupra 1 lg-ta smantana, una de iaurt frecate cu un ou, totul la cuptor. A iesit o minune. Si bineinteles ca a mancat putin...dar ce am observat, ii placea dar nu putea mai mult. Asa ca ar trebui sa decalez mai mult mesele, dupa cum spuneati si voi. Ma gandeam ca o pauza de 4.30 ore e suficient, dar cred ca e nevoie cam de 5, azi asa am facut.
adyanna ti-am trimis linku pe PM, sa imi spui ce crezi de iubitica mea...referitor la ce ziceai tu de varsta fratelui tau...io tot tanara ma simt..
..chiar daca cu vreo 15 kg cam grasa
pupici si o zi faina, LMA sarbatoritilor !!!
anka.san spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lixa Raspund pe fuga: au raspuns aproape toti la sondajul cu data, iar rezultatul este: 16 noiembrie. Acum sunt in curs de cautare locatie Va pupic Alexandra si Catalin (04.12.2007) Vii la petrecerea bulgarasilor? |
Multumesc mult

Anka si Andrei
(17.12.2007)poze Andrei
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui Sorina7 Buna frumoaselor, sunteti niste dragutze si multumesc pentru raspunsuri. Aveti perfecta dreptate cu cele "n" feluri de mancare, dar nu mai stiu ce sa fac cateodata sa pape si ea ca lumea. Azi m-am enervat cu nervii si i-am dat borcanel de la Nestle, curcan cu orez si dovlecei, a mancat cam 170 gr si apoi a papat o galusca mare cu supica, deci cred ca e ok cantitativ, ca noi suntem si mai mititica ca greutate, ma declar multumita. sa stiti ca si ea e genul care se plictiseste de o mancare, care la inceput ii place, dar trebuie sa nu i-o dau des, macar o zi pauza intre. sa vedeti ce bunatate de sufleu i-am dat sambata, cartofiori fierti intr-un vas de Jena uns cu unt, morcovi zdrobiti cu furculita, broccoli fiert, un pic de telemea rasa si deasupra 1 lg-ta smantana, una de iaurt frecate cu un ou, totul la cuptor. A iesit o minune. Si bineinteles ca a mancat putin...dar ce am observat, ii placea dar nu putea mai mult. Asa ca ar trebui sa decalez mai mult mesele, dupa cum spuneati si voi. Ma gandeam ca o pauza de 4.30 ore e suficient, dar cred ca e nevoie cam de 5, azi asa am facut. adyanna ti-am trimis linku pe PM, sa imi spui ce crezi de iubitica mea...referitor la ce ziceai tu de varsta fratelui tau...io tot tanara ma simt.. pupici si o zi faina, LMA sarbatoritilor !!! Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007) |
...Sorina..si eu vreau poze...trimite-mi PM

Cristina si Radu 3.12.2007
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui Sorina7 Cristina, job done ! sa imi spui ce zice Raducu Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007) |
Ce scumpa e...imi pare si mai rau ca nu am reusit sa ajungem in Baia MAre.
Lui Raducu ii plac toate fetitele...dar are o slabiciune pt cele cu parul mai lung
cristi07 spune:
acum am realizat ca in ffff scurt timp vor incepe mamicile sa sarbatoreasca puii de 1 an. (deja e o fetita care are 1 an!)
Ank, te-ai pregatit pentru party????
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Sorina7 Cristina, job done ! sa imi spui ce zice Raducu |
Si Robert vrea sa vada fetite!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...