Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna fetele,

n-am apucat sa citesc decat o pagina din urma, dar vreau in primul rand sa-i trimit o imbratisare virtuala lui Ellis. Imi pare rau ca treci printr-o perioada asa urata, dar suntem alaturi de tine. Ai grija de margeluta, da?

Noi ne-am intors din Creta sambata noaptea, a fost o vacanta frumoasa (ca mai toate vacantele, nu ?), Sophia a inceput sa vorbeasca (un fel de a spune), lui ta-su ii spune Raul (cu un r mai frantuzit) si mie Maela sau cam asa ceva. Spune da api cand vrea apa sau aoleo aoleo Raul cand se vaita sau Raul da cand cere ceva lui taica-su . Cred ca chelnerii au raasuflat usurati cand am plecat pentru ca a aruncat cu mancarea, a intins-o pe masa, a strors-o a rupt-o bucati si din cand in cand a bagat si in gura, ba ne-a mai dat si noua. Mancarea fiind diverse tipuri de legume si carnite si fructe... A fost comod ca am avut tarc in camera asa ca a putut sa patruleze fara probleme in el pe toate laturile, a fost ca de obicei vesela si plina de viata, asa ca ne-am amuzat copios cu ea.

Revin maine (daca ma lasa) cu poze. Acum ma duc sa citesc din urma.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Mai, voi nu lasati omul nici sa moara...dupa ce ca plang de ale mele, ma faceti si voi sa plang din cauza cuvintelor voastre frumoase; va pup pe toate si va multumesc.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Buna dimineata!

Mihuta, ce vorbareata e Sophia!

Ellis, sa se rezolve totul cat mai repede!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ellis, si noi te strangem tare-tare in brate si te rugam sa nu lipsesti prea mult! Stiu si eu cat de greu e atunci cand navalesc toate peste tine si simti ca esti singura si ca nu intelege nimeni...chiar stiu...Si mai stiu ca uneori parca ai vorbi cu cineva, alteori, nu...Asa ca..inteleg...Vreau doar sa stii ca noi suntem aici, pe mine ma poti gasi si pe PM si pe mail, daca vrei am si telefon... Nici macar nu trebuie sa ne cunoastem, poate nici macar sa vorbim despre problema ta...doar daca vrei sa auzi o voce prietenoasa...sau sa povestim un film...
Bianca, pentru dermatita fetele ti-au spus cam ce ti-as fi spus si eu. Crema cu cortizon as folosi-o doar in momentele de criza...Eu stiu de Avene si Oilantum ca sunt bune. Si am o prietena cu o fetita cu aceeasi problema...Acum fetita are un an si un pic si dermatita a disparut. Cica dispare pana la varsta de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
ehee miha, nu oricine reuseste sa faca ce-am facut io.... cred ca mi se trage de la plimbarea prelungita in mall...

Deci si shoppingul poate dauna grav sanatatii.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

da, ma miha...data viitoare i-l pun in brate la sot...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Mihuta,mii de felicitari vorbaretei!
Robert face 4 ani acus si inca nu-l spune pe R,nici macar frantuzit. Ceea ce nu-l impiedica sa vorbeasca muuuult... Iti dai seama ce te asteapta pe tine?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Sorina si eu sunt de aceeasi parere cu Miha: o sa se invete mofturoasa cu 3 feluri pregatite la fiecare masa, poate-poate o vrea. Si Vlad a inceput sa faca nazuri de 2 saptamani, dar pur si simplu ii amanam masa cu inca o juma de ora sau o ora si la el se pare ca a mers. Asta dupa ce initial, am procedat si eu ca tine: am inceput sa fac vreo 2 feluri si... nimik. Avea chef de joaca. M-am enervat si nu i-am mai dat nimic. Am incercat mai tarziu si a vrut. Dar nu toti reactioneaza la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Ellis, iti tinem pumnii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelllooo

ancule, ce bine de tine...in concediu...la soare!!!! astept cu nerabdare poze!!!

mihuta, felicitari pt micuta vorbareata!!! e primul copil de aproape 11 luni care aud sa il spuna pe "r" sau nume de persoane!!!

miha ce mai faci bun de papa???

eu zilele astea am avut chef de o schimbare...si ce pot schimba mai repede..... culoarea parului... m-am facut ciocolatiu spre brunet din blond!!!

ieri am mai primit o veste superrrr: peste o saptamana vine mami meu!!!! atunci trai si viata pe mine...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

A, stiam eu ca mai trebuia sa raspund cuiva Sorina, si eu sunt de acord cu fetele: nu mai incerca cu 3 feluri de mancare la o masa. O sa te epuizezi...nu doar fizic, ci si psihic, parole d'honeur... Plus ca eu am descoperit ca daca nu vrea felul unu, nu vrea nici felul doi...nici felu' trei...Si mai rau o zapacesc de cap, ca n-are timp sa proceseze informatia. Plus ca am citit undeva ca bebeii chiar nu isi doresc diversitate. Se simt mai in siguranta cand stiu ce se va intampla, ce anume vor primi...cat de cat...Desi stiu ca o mamica povestea ca bebelina ei se plictisea de o anume mancare...Poate depinde si de copil.
Tin pumnii sa revina micuta la sentimente mai bune!

Mergi la inceput