Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ellis, ma sperii...sper ca nu e nimic grav sau care nu poate fi rezolvat rapid si fara consecinte negative asupra ta sau a familiei....

oricum, ai incredere in DD si noi iti tinem pumnii sa aisa totul cum iti doresti tu... numai bine...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

fetelor, colac peste pupaza, dupa ce ca si asa sunt intr-o stare aiurea din cauza racelii care din fericire incepe sa dispara, ieri mi-am sucit mana, nu stiu cum, asa ca mana stanga mi-e 'indisponibila si nefolositoare', nici sa-i schimb pampersul nu mai pot, ce sa zic de imbracat sau ridicat in brate... offfffffffff....

sper sa treaca repede, altfel nu stiu ce fac... noroc cu mama ca e la mine.... am apelat la ajutorul de urgenta, asta e...

sanatate la toti! ca e cea mai buna!!!

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Suntem si noi pe aici...bazaim prin zona.

Ellis,multa sanatate si putere sa treci peste hopul din viata ta! Sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie.

Andreea,multa sanatate si tie. Cum ai reusit? Bine ca ai la cine apela in caz de extrema necesitate...

Sorina,stiu ca e greu sa vezi ca nu papa puiutul la masa,dar e cea mai mare greseala sa faci 7 feluri de mancare,poate poate o manca ceva. Parerea mea... Eu imi petrec o buna parte din zi in bucatarie,dar 3 feluri de mancare numai pt bebe,ar fi prea mult,chiar si pentru mine. Iti dai seama ca asa va invata sa faca mofturi permanent si tu va trebui sa gatesti in disperare,doar doar vei multumi copilul.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ellis, imi pare rau! Te asteptam cu vesti bune si despre tine si despre frumusica cu ochii ca margica
Sorina, eu ii fac un singur fel de mancare la care adaug alte 2 "feluri", dar nepreparate. De ex: Orez cu pui si legume, plus avocado, plus paine cu branza. Sau banana, mar copt cu scortisoara....
La fel a facut si donsoara mea, a refuzat o perioada lunga de timp sa manance cu lingurita, vroia sa manance bucatele cu manuta ei. Nu i-am mai dat cu lingurita si a revenit la ganduri mai bune. Acum ia cateva lingurite la inceput si apoi se hraneste singura.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Suntem si noi pe aici...bazaim prin zona.

Ellis,multa sanatate si putere sa treci peste hopul din viata ta! Sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie.

Andreea,multa sanatate si tie. Cum ai reusit? Bine ca ai la cine apela in caz de extrema necesitate...

Sorina,stiu ca e greu sa vezi ca nu papa puiutul la masa,dar e cea mai mare greseala sa faci 7 feluri de mancare,poate poate o manca ceva. Parerea mea... Eu imi petrec o buna parte din zi in bucatarie,dar 3 feluri de mancare numai pt bebe,ar fi prea mult,chiar si pentru mine. Iti dai seama ca asa va invata sa faca mofturi permanent si tu va trebui sa gatesti in disperare,doar doar vei multumi copilul.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ehee miha, nu oricine reuseste sa faca ce-am facut io.... cred ca mi se trage de la plimbarea prelungita in mall... l-am tinut in brate pe Eric, si cred ca tineam mana intr-o pozitie mai aiurea, asa incat aseara am crezut ca ajung la urgente...
din fericire azi sunt mai bine, sper sa treaca pana maine-poimaine...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
ehee miha, nu oricine reuseste sa faca ce-am facut io.... cred ca mi se trage de la plimbarea prelungita in mall...

Deci si shoppingul poate dauna grav sanatatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna,
noi am fost plecati cateva zile si acum ce-am citit mi-a strans inima.
Ellis, multa sanatate si sa ne auzim cu vesti bune! Ma cam sperie ce spui tu acolo. Sigur nu ti-ar fi mai bine daca ai vorbi cu noi?
Bianca, si voua multa sanatate. Pacat de analizele astea. Doctorii spun cum a afectat-o pe Ana hepatita A din viata intrauterina?
Miha, eu aveam impresia ca am trimis materialele despre wrap pe mail. Adica am postat 2 serii de poze pe mail, o sa verific. Wrapul meu stiu ca tine pana pe la 6 ani, dar e foarte solid, e o tesatura, nu o panza. Oricum, nu stiu daca o sa-l folosesc atata, poate doar un vacante, drumetii, cand o sa fie prea mult de mers pentru ea. Si zilele astea l-am folosit.

Maria vrea sa mearga doar singurica, cine stie cand imi mai accepta ajutorul. De fiecare data incearca sa scape de mana mea, desi cade destul de des, o ridic si o ia de la capat. Asa ne plimbam si prin parc pe alelile asfaltate. Cu inima cat un purice! Bine ca stie sa cada. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Gina, la multi ani! Sa fii iubita si fericita!

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI GINA! Multa sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani, Gina!

La multi ani si sarbatoritilor micuti!

Alina, e dulce rau Maria cum merge ea singurica...ai fetita mare!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput