Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)
Raspunsuri - Pagina 17
adelamaria spune:
Buna!
Andreea, eu am un Brevi usor, dar nu cel LIGHT pe care il vrei tu. Initial ma gandisem si eu sa-l iau pe acela, dar m-am razgandit cand am aflat de la o prietena care il are ca e cam ingust sus, la umeri, si un bebe imbracat de iarna nu stiu cum ar sta acolo. Plus ca nu se lasa pe spate, sa poata dormi bebe in el. Banuiesc ca pentru iesiri rapide e super ok, e fiabil, dar eu am optat pentru modelul putin mai mare care se lasa pe spate, Brevi Grillo. Are 6 kg si sunt super multumita. Bine, pitica mea e si usoara
...macar atata avantaj sa am...![]()
Roxxy80 spune:
Multumesc mult, fetelor
.
Ank, si mie mi se va parea ciudat sa intru la odisee. O sa le simt pe toate ca pe niste straine. Ma simt atat de bine intre voi de parca am fi o familie de cand lumea.
As vrea eu sa scartaie patul in fiecare seara in decembrie, dar asta e luna din an cand barbate-meu munceste pe branci, dar sper sa-l prind si eu de cateva ori pe acasa
.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
felicitariii... pentru hotararea luataa... ...si din decembrie sa se auda patul scartaind in fiecare seara.... ca daca nu primesti bataita Edit.... eu pe la odisee am trecut la inceput ...dar acum am cam ramas in urma (parca nu mi-am gasit locul acolo ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
adra_bell spune:
Eu stiu ca trebuie sa scartaie patul o data la 3 zile, cam 72 de ore le ia baieteilor cu codite sa fie fiabili si competitivi
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Andreea eu am un Hauck de 6.5 kile, ma descurs sa urc si sa cobor 3 etaje cu fata in carucior. Cred ca e o idee buna sa-ti iei unul mai usor Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
Adra, si eu am tot Hauck traxx splash, parca imi aduc aminte ca avem la fel, pe portocaliu...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Eu stiu ca trebuie sa scartaie patul o data la 3 zile, cam 72 de ore le ia baieteilor cu codite sa fie fiabili si competitivi Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
ee si asa e bine
Apropo de treburi dinastea
... acum in schimb nu are nici o treaba ... mai zice el de fiecare data ca asta e ultima ... dar numai gura e de el
... nu ca m-as supara Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
Adra, si eu am tot Hauck traxx splash, parca imi aduc aminte ca avem la fel, pe portocaliu... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
Da, portocaliu cu rosu, cineva de pe forum isi luase su cum monstrul ala de 10 kile, pe care il aveam, era imposibil de carat mi-am luat si eu. Parca al meu e ceva cu "star six caravane"
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
Am o prietene graviduta, care vomita tot, inclusiv apa pe care o bea, iar cand nu mai are ce vomita icneste pe uscat. M-a sunat in we si era disperata saraca, am trimis-o sa-si puna o perfuzie si sa ia Emetin, o dracie pe baza de plante care nu a avut nici un efect. Stiu ca au fost fete cu problema asta in sarcina. Aveti vreo idee ce ar putea sa faca sa se mai listeasca putin cu voma asta?
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Am o prietene graviduta, care vomita tot, inclusiv apa pe care o bea, iar cand nu mai are ce vomita icneste pe uscat. M-a sunat in we si era disperata saraca, am trimis-o sa-si puna o perfuzie si sa ia Emetin, o dracie pe baza de plante care nu a avut nici un efect. Stiu ca au fost fete cu problema asta in sarcina. Aveti vreo idee ce ar putea sa faca sa se mai listeasca putin cu voma asta? Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
eu am mai vomitat de la arsuri... si acum mi se mai intampla cel putin o data pe saptamana

..Ideea ar fi sa vb cu doctorul sa o stabilizeze cumva ..eventual o perfuzie cu glucoza ca nu are bebe ce papa
... si daca e de la arsuri sa incerce Rennie drajeuri ..care sunt recomandate 
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
Cand am fost internata cu sarcina asta pentru prea minunatul cerclaj ...erau vreo 3 burtici internate si tinute in perfuzii din cauza asta... Una dintre ele nu mai avea forta saraca nici sa se ridice din pat de slabita ce ajunsese
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
creem spune:
Andra_bell...pupici multi
si tie si Evei!
Eu am vomat foarte mult in sarcina, am slabit 7 kg in primele 4 luni. MA mentineam cat de cat cu suc prospat de grefe si cu perfuzii (cate o cura de trei pana la 5 zile) ma puneau pe piciooare pentru vreo doua trei saptamani. Imi puneau perfuzie cu glucoza, ser fiziologic, nospa, B6 si B12. N-am acceptat metroclopramid pentru ca e toxic pentru fat. De doua ori am fost in urgenta, apoi am vorbit cu o asistenta si mi le punea acasa, ca era mai comod si vomam si eu in liniste
Multa multa rabdare si stat la pat (asta fiindca de nemancat eu am lesinat pe scari, dupa aia m-am cumintit si n-am mai plecat singura)
Pupici si sanatate multa!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

...si din decembrie sa se auda patul scartaind in fiecare seara.... ca daca nu primesti bataita