Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80
Raspunsuri - Pagina 19
sarrah spune:
cosicel- 

multi ani traiasca/ multi ani traiasaca/ laaa mulllltttiiiiniii ani !!!! 
sa fii sanatoasa, mereu frumoasa si sa ramai gravidoasa(ca sa rimeze) ! petrecere frumosa !!!

anaconda- simti ceva prin burtica?
malina- stai linistita! si mie mi-a zis ca am un chist in ziua cd mi-a facut IA.acum nu mai am nimic. asteptam cele 2 liniute !
mada-
bafta maine, asteptam sa ne spui cum ai fost...
pt toate fetele

anaconda2 spune:
Sarra ...e cam devreme sa simt ceva prin burtik
! Chiar nu simt nimic acum , abia au trecut 2 zile... Insa sunt curioasa ce voi simti cam peste 4-5 zile , cand se presupune ca are loc nidarea !
Mi-a zis sa bag cate 4 utro pe zi , 2 dim si 2 seara , ca aveam endo prea mic . Plus de asta , iau si estrofem (estradiol) , 2 pe zi , tot ptr acelasi lucru... Asa ca am sanii de zici ca mi-am pus silicoane
!! Si mari , si sensibili , si durerosi .
Magdita , bafta
!!
Malina , m-ai suparat ...si de suparare ..
!
sarrah spune:
anaconda-
stiu ca esti abia in a doua zi de la IA !
sa incepem numaratoarea inversa: mai sunt 12 zile pana la vestea cea mare ...sau 10. ai grija cu
. baga ...
ce ti-a zis dl dr! cred ca sanii sunt mari, sensibili, durerosi dar mai ales frumosi !![]()
eu sunt trista.... joi, dupa ce am vb cu dr Tutunaru, am facut primele analize, cele din Z3, pentru FIV+ICSI. acum ma gandesc, ca poate ar fi mai bine daca as face GIFT, chiar daca procedura e mai greoaie decat IA, macar stiu ca procesul de fertilizare se desf#259;#351;oara în mediul s#259;u natural, trompele uterine. Si mai ales stiu clar ca vede cu ochii dumnealui unde pune gametii.
IA, mie una, mi se pare ceva rudimentar !!!... parerea mea! vin cu gigeii in sutien dupa nu stiu cat timp(depinde cat e de aglomerat), ma inteapa cu cateterul ala asa orbeste , ma mai si doare de mor , ma tine doar 5 min ... si peste 14 zile...nimic !!!
ufff,
chiar nu mai am rabdare! vrem si noi bebicul nostru !!!
daca aveti informatii sau a facut vreuna din voi GIFT cu dr Tutunaru dati- mi si mie mai multe amanunte, va rog...

pt toate dragutele!!!
sarrah spune:
pony- - bine ai venit!
iti doresc sa ramai cat mai repede insarcinata! spune-ne mai multe despre tine....
cate monitorizari ai facut? ai facut laparo?
nu stiu ce ti-a recomandat tie dr. Tutunaru, dar stie ce spune !
Eu, de exemplu am facut o singura luna monitorizare, urmatoarea laparo(unde totul era in regula)iar apoi imediat IA. din pacate nu s-a prins nimic ! am citit ca are si reusite la IA, dar fetele nu intra pe forum. Deci, nu e o regula ca tb sa faci un nr. de monitorizari....
rocsy2007 spune:
neatza fetelor. am cam lipsit pt ca am fost cazuta in butoi. ieri toata ziua am plans. am reusit sa ies dar tot mai am asa ceva pe suflet. ies eu si de tata asta.
cosi la multi ani.
tin pumnii celor care au facut IA.
rala spune:
Buna dimineata fetelor.
La mine s-a complicat situatia. Laparo ori se amana ori se anuleaza. Aerilian stie ca eu la intalnirea noastra de joi ma plangeam ca imi vine ciclu (la 10 zile)... ieri, in ziua 13 (cum ar veni) am fost la un botez si in mijlocul distractiei pe mine m-a pocnit somnul si atunci pe domnul sot l-a pocnit ideea creatza: "ce-ar fi sa faci tu un test?" Si pana seara facusem 4. Toate (slab) pozitive. Va dati seama ca toata seara am cautat unde pot face betaHCG in urgenta. La toate clinicile, la toate spitalele particulare sau de stat, cu toate pilele... Nimic! Azi dimineata am fost amandoi in par la spital la T. N-a ras de mine si nici nu m-a luat la misto. De fapt a fost foarte dragut, si desi fetele il asteptau sus pt histero si avusese o sala plina de monitorizari, a fost foarte rabdator, si mi-a zis sa merg maine la IDS sa fac un beta si operatia se amana pt marti sau se anuleaza in totalitate. Daca e sarcina, dau de baut, dar inainte de toate sotul meu zice sa ne luam actiuni la fabrica de teste, pentru ca asta ar insemna ca nu ne mai putem baza nici macar pe clasicii si evidentii "rusi".
O pup inca o data pe Mada, si sper sa ne vedem maine la cabinet, ea pt IA (in sfarsit!) si eu pt prima ecografie a lui bebe.
Tot dimineata la spital era o tipa tare draguta si pierduta pe care am incurajat-o sa intre aici pentru ca va fi binevenita si va gasi aici fete dragute care o vor ajuta.
Va dati seama ca sunt cu nervii intinsi ma maxim. Cum rezist eu pana maine la rezultat????
Good things happen to good people!
anaconda2 spune:
Rala , mie mi-e destul de clar ....CA ESTI GRAVIDA !!!

Testele alea n-au cum sa iasa , chiar si slab pozitive , asa....din senin ! Eu am avut test slab pozitiv inca din ziua 12 de la IA .
Deci a doua liniuta o vezi clar ??
Hai ca nu mai e mult pana maine , mergi la ora 8 la IDS , si dupa amiaza iei si rezultatul , pe la ora 15 !
Bafta , sa fie cu ochisori !!
Cosi , tu unde esti ??
Tu Mada ? Ce valori ai avut azi , faci IA maine ??
rala spune:
rocsy, anaconda - va multumesc mult pentru incurajari. si eu sper din tot sufletul sa aveti dreptate si sa fie....of ca nici nu am curaj sa spun pe nume.
anaconda - a doua linutza nu este la fel de intensa ca cea de control dar este acolo, clara...au vazut-o 4 oameni, deci riscul ca eu sa am vedenii e nul
. plus ca ma dor sanii de mor si nu ar avea nici o logica sa ma doara, eu fiind cica in ziua 14. la testele barza se vede mult mai bine, la clear blue este mult mai shtearsa dar exista.
revin cu amanunte cat pot de repede.
Good things happen to good people!
lucialu spune:
![]()
![]()
Rala!!!
si eu spun ca Ana ca esti glavi
Sa stai tuminte sa nu-ti creasca prolactina,adeca fara stres.Numai azi nu e maine si deja a trecut o buna parte din azi
SUCCES!!!
Cosi LA MULTI ANI!!!
MMC
nu stiam de unde imi suna mie cunoscute intitialele
Pai sunt ale mele
,de fata
Deci tie ti se spune Malina...suna mai bine
Suna fff bine,numa eu m-am trezit tarziu
Madule
sa fii cuminte sa nu-mi faci probleme...noi lucram la proiect,nu stiu de unde ideea ca nu am lucra
...dar lucram naturel![]()
Ana
si zi ase:esti bengoasa ca ai tzitzi mari
Asteptam,asteptam![]()
Sarrah
si mie imi pari cunoscuta...am inteles de unde s-ar putea...amu ni sa-mi aduc aminte exact
Vb cu dl dr sa lamuresti semnele de intrebare pe care le ai,cel mai sigur![]()
Roxy
si tutunici va doresc duminica frumi in continuare!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...