Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80
Raspunsuri - Pagina 18
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mmc_nd Ellis, maine dimineata va fi la cabinet. Daca este urgent, eu cred ca ar fi bine sa-l suni totusi! mmc "Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea |
multumesc mult, il sun maine dimineata!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
mada23 spune:
Coshicica...
mergi blat, ai?
nu zici tu nimic sa sarbatorim cum se cuvine
, pai sa traiesti mai iubita, Bunul Dumnezeu sa-ti daruiasca cel mai frumos cadou
, mii de
pentru tineLA MULTI ANI!
Malina...
astept sa ne cunoastem, eu sunt cu
, sa ma abordezi ca io nu te cunosc
, merge si sincron![]()
Ellis...maine la ora 9 este la cabinet, dar cel mai bine il suni daca este urgent 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
aerlilian spune:
Cosi !!!!!!!!!!

,sa-ti dea Dumnezeu cadoul mult dorit!Iti dai seama ce coincidenta fericita...Sa faci IA de ziua ta...Nimic nu-i intamplator,au asteptat cuminti outele tale ca sa se sparga facandu-ti marele cadou!Ia spune,zanica,cum a decurs treaba?A durut?
cosicel spune:
Mah, n-am avut timp sa-mi dau seama daca doare! ![]()
![]()
![]()
Tutu a zis ceva de genu': 'o sa doara putin' si ...am simtit ceva dureros, da' cateva secunde (maxim 5) dupa care ...nimic!
Am stat cateva minute cu fundu'n sus, si-a fost prima data cand l-am iubit pe Tutu!
Cred ca l-am iertat de toate pacatele, desi, dupa parerea mea, mai aveam putin, si eu si MMC am fi fost linsate de cei de la coada! 

Hi, hi, for the first time, erau mult mai multi barbati decat femei in sala de asteptare

!!!!
In rest, ce sa spun? I-am promis barbatului meu ca ma voi potoli cu statul pe forum (acu' a plecat la serviciu pentru vreo ora! ![]()
![]()
), m-am linistit tare, si undeva in mine, ma intreb daca sunt pregatita sa fiu mama (asta daca se va prinde ceva)!
A, si iau 2 pastile/zi de utrogestan. Si ma doare in continuare burta... si inca mi-e greatza! 

A, si mai nou, ma roade o alta intrebare: in cat timp ajunge un
din col sa 'penetreze' ovulul? Ca daca ovulul traieste intre 12 - 24 ore (cum am citit pe net) iar mie mi s-a spart foliculul seara, si-am facut IA a doua zi la pranz, tb sa fiu cazul cel mai fericit in care al meu supravietuieste 24 ore (oare sa fie asa longeviv?), si bietul
avea la dispozitie doar cateva ore sa-si faca culcus!
anaconda2 spune:
Cosi , la multi ani
!! Sa fii sanatoasa , si peste 2 sapt sa ne dai o veste buna !!
cosicel spune:
Buna dimineatza, Ana!
Nu prea cred ca peste doua saptamani voi avea alta veste decat ca-i z1! Insa deja m-am consolat cu gandul asta, ca realizez ca practic e greu ca
sa se incadreze in timp!
Dar, de data asta, mi-am facut un plan de atac, si-o sa fac IA mai devreme!!!!!! Vad eu cum il conving pe Tutu!
Scuze pt nebunia de ieri, am vazut ca mi-ai scris cateva randuri aseara, pe ym! 

Dar promit ca la viitoarea IA (a mea, ca tu vei fi deja gravi), il trimit pe-al meu acasa si iesim la o cafea!!!! Tare mult as fi vrut sa ne vedem ieri!
mada23 spune:
Buna dragutzele, nazdravanii mei nu s-au spart, ma duc maine la 8.30 la Elias.
Malina....
mi-a facut o deosebita placere sa te cunosc, iti tin pumnii, Doamne ajuta!
Ana...
ai un PM
va pup pe toate, trebuie sa plec
o zi minunata!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
mmc_nd spune:
Fetelor, cred ca-i mai simplu ca incep cu ccc concluzia: am facut IA azi dimineata pe la 11.30 si doctorul nostru a fost de milioane. Pe la 9 a venit, m-a suit pe calul balan si se uita la ditamai foliculul meu... si se uita... si se uita... si se uita... Deja cica avea 28,5 - cum poate sa creasca 5mm in nici o zi? Pana la urma a ajuns la concluzia ca deja ovulasem si ce se vedea este un chist hematic. Mai merg luni sa vedem ce mai este pe acolo.
Multumesc tuturor pentru urarile minunate! 
Eu nu mai pricep nimic - masuratori, valori, echo... Cosicel, aviz amatoarelor de certitudini
. Asa ca imi pun speranta ca Doamne-Doamne sa-i lumineze mintea lui dr.T in continuare.
Ana
, ce faci, cum te simti?
Mada
, bafta maine, iti tin pumnii!
Un sfarsit de saptamana ca o toamna frumoasa va doresc!
pony spune:
Dragi tutunarici, de azi ma alatur voua pentru ca nu mai pot sta deoparte.V-am citit pana acum, poate ca ne cunoastem de la cabinet fara sa stim.
Vreau si eu sa va intreb: Dupa cate monitorizari trece Tutu la IA.Ca eu nu mai am rabdare
sa astept.
Exista cineva la care a venit bebe dupa IA la Tutu?
Am citit ca Ia-urile nu sunt intotdeauna cu final fericit dar ma gandesc ca mamicile la care a venit barza in urma unei astfel de interventii sunt prea ocupate cu
.
Va pup pe toate si va urez sa fiti cat mai repede