Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80
Raspunsuri - Pagina 17
sarrah spune:
magdita- sunt pacienta dr. Tutunaru din mai, anul acesta....poate m-ai vazut la televizor![]()
bafta , sa-ti iasa analizele ok, sa ai cati mai multi gigei si sa ne vedem cu bebei !

aerlilian spune:
Ce ma mai incurajati voi...Sa dea Dumnezeu sa fie cum ziceti!
Georgic ,tu n-auzi ca ma nidez???
anaconda2 spune:
Malina.....sa nu ma deochi , dar de vreo 4 ore n-am mai pus gura pe ea
!! Adevarul e ca am si dormit in timpul asta :))
. Sper sa reusesc sa ma las !!!!!!!!!
Mada , tu ce faci ? ai ok productia , cred ca maine o pui si tu !!
Eu nu fac dubla , nu mi-a dat de inteles T ca m-ar mai "suporta" inca cateva zile...
.
Cosi , tu nu dai mama raportul ? Pe unde umbli ?
mada23 spune:
Ana..ce sa fac, ma pling de burta , ma doare de la pregnyl, da suport cu
pe buze, da sper sa fac maine sex cu seringa sa imi iau de-o grija
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
magdita spune:
Madutz
, super productie iubita mea ! Doamne ajuta sa fie luna norocoasa. Cat de repede s-au dospit
.
Sarrah
, multumesc pentru urari, la fel urez si eu tuturor fetelor de pe forum. Doamne ajuta !
Georgic
, tare zapacita mai esti
. Ma uimesti in fiecare zi.
Mmc
, Doamne ajuta la IA, sa fie ultima, insa urmata de rezultatul mult asteptat
.
Va pup inca o data
si vorbim duminica seara, sper sa pot intra pe forum. Daca nu, o deleg pe Madutz
sa va dea vesti despre mine
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
aerlilian spune:
Magdita,tin pumnii si ma rog pentru tine!!!Sa avem vesti bune!
Madutz,cei patru barosani sa faca ce trebuie,sa fie la marea intalnire prezenti si sa vedem doua liniute!!!
Cosi ,ce-i cu tine?Te simti rau de nu dai nicio veste?Chiar suntem ingrijorate,spune si tu ceva...
cosicel spune:
Buna!
Intru cam tarziu pt ca azi ...e ziua mea! 
Am facut IA, nu m-a durut deloc, acu' in schimb simt o durere surda in ovare (nu's de la ce) dar ma doboara greatza! Asa ca am sarbatorit prin ...somn de cateva ore!
Ana --- ce sa citesc? mi-ai lasat ceva pe ym? Am avut sedinta de la 11 la job, si-am plecat direct (am lasat calcu' deschis, e f posibil sa fi ramas online desi nu mai eram de mult p'acolo)

Lili -- am promis ca incepand de azi, refuz sa mai gandesc la IA, Tutu, monitorizari, cam 2 sapt cand e f posibil s-o iau de la capat! 

Malina - maine sigur faci IA, oricum va fi mai liber si-o sa te rasfeti pe scaunul ala! 

ellis spune:
Scuze ca dau buzna la voi, dar stiu ca ma puteti ajuta. Imi puteti spune unde il gasesc maine pe dr T? (la cabinet sau spital? sau nu e?)...e urgent, va rog sa-mi spuneti; multumesc.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
mmc_nd spune:
Cosi, ce zapacita esti! Ma lasi sa perorez acolo despre foliculi si modeme
si nu zici ca-i ziua ta. Ca mi ti-i aliniam si pe dr.T si pe Ramona si-ti trageam o cantareeee. Multi ani cu sanatate si sa-ti faca Doamne-Doamne cel mai frumos cadou... peste vreo 2 saptamani! 

Mada, eu am ajuns pe la 1.45 (gafaind
). Dimineata in schimb am fost eu, Cosi si inca o tipa - ma gandeam ca erai tu? Pe mine m-a chemat tot la 9am maine dimineata, asa ca ne vedem. Ce zici, punem de-o IA la sincron? Pacat ca nu are 2 scaune
.
Ellis, maine dimineata va fi la cabinet. Daca este urgent, eu cred ca ar fi bine sa-l suni totusi!
Anaconda, stam departe de fumacioasa, daaaa? Vezi ca ma tin de capul tau
.
Georgia, erau unguri de-ai nostri, Cosi a vorbit cu ei
. Oricum m-am amuzat teribil.
Va multumesc ca va ganditi la mine
!
cosicel spune:
Malina, vezi ce faci maine p'acolo! Nu pot decat sa-ti doresc niste
pofticiosi de ovocite! 

Peste 2 sapt vom face gasca! Io nu's asa grabita, asa ca va las pe voi sa-mi aratati cele II liniutze!!!! 
Maine, la 8.30 nu mai vine la Elias? Si-a schimbat obiceiul?