Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , aceasta "miscare" din ziua 6-7 , nu poate fi decat de la ...cuibarire !! Doamne ajuta !
Cosi....nu mi-ai citit mesajul ?
Malina , tu ce-ai facut mama ?
Sarra , cum asa , ai stat 4 ore ?? Pei de ? Nu a luat mai intai monitorizarile ? O avea si "piloase" , de-au intrat "prin spate"...
Face si intratubara , GIFT se numeste . Te-ai informat de pe net ce presupune asta ...? Fa inainte de altceva , macar cateva IA...
Pasa , sa faci doar o eco....e ca si cand nu ai face nici una ! Iti trebuie timp sa mergi la monito , chiar si de cate 2 ori pe zi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pasa spune:

Pai da, asa e, intrebam si eu mai mult retoric!
Deci ma duc de luna viitoare! Chiar imi pare rau ca pierd luna asta, era totul proaspat dupa laparo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

lilishor, DD sa fie de la implantare.

magdita, multam de compliment. Sa vii cu rezultat beton de la histero!!!

sarrah, ce-i drept te-ai fi asortat tare bine ieri cu casca roz!!!

fetelor eu va urez un week-end frumos si calduros si ne ''revedem'' luni!

Bafta fetelor la laparo, histero si inseminare!!!

you all!

lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sal,
Mi-am permis si eu sa arunc un ochi peste pozele de la intalnire. F frumoase pozele, toate aratati super bine
M-a amuzat ca l-ati pozat si pe ospatar
Mai lipsea T. de la intalnire, chiar m-a amuzat f tare cand a zis una dintre voi chestia asta

Tamarlys, imi pare rau, insa nu te descuraja, daca nu reusiti natural, sigur reusiti prin FIV. La szeghed, la clinica de acolo stiu ca au mai facut fete fiv, care au reusit si acum au copilasi.
Una dintre ele este o colega de la strumfi de iul-aug, Andicu, are o frumusete de baiat, rezultat din fiv la szeged...tot asa erau ceva probleme cu trompele, ambele.
E si un capitol special, "Mamici prin fiv", poate va mai dau ele amanunte.

Aris, poate dai si fetelor "gravideala". Tu ce probleme ai avut, cum te-a rezolvat Tutu? Incurajeaza-le pe fete

Machus, la tine chiar a fost o minune, ca ai ramas natural fara f multe sanse. Uite ca se poate, minuni exista!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Tamy greu de ingerat vestea,daaar ai sanse reale,adica BB poate sigur sa se cuibareasca in burtica ta...ca e FIV sau naturel...bine ca nu e endo,deci trompitele si atat,nu?Practic esti sanatoasa si asta e cel mai importantSi dap, sa le scoti daca asa ti-a spus inainte de un FIV daca ajungeti cumva acolo,ca uite Machusica ce spuneSunt fete la FIV care muuult s-or chinuit pt ca nimeni nu le-a spus ca trebuie scoase trompitele care daunau rau de tot outului.Stai cuminte si recuperare grabnica sa poti sa te dragalesti cu sosul in vederea berzei
Sunteti frumoase!Clar si categoric!Toate!V-am vazut pozicile de cheflieTare ospatarul!
MMC LA MULTI ANI SOSULUI!!!
Magdisor tin pumnii!!!Parca mai face inca o fata cu tine duminica....Cosi?Oricum SUCCES!!!
Feli pai iti trimit si eu niste ciufulite coafate daca alea iti plac
WE placut!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Magdisor tin pumnii!!!Parca mai face inca o fata cu tine duminica....Cosi?Oricum SUCCES!!!

WE placut!
KISSES

Lucic, Luca2008 mai face cu mine histero duminica. Multumesc de urari iubita. Doamne ajuta !
We placut si voua tuturor si sa auzim numai de bine !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor, tot aici sunt si tot ne-inseminata . Foliculoiul meu are acum 23,5 mm, manca-l-ar mama pe el. Asa ca maine ma aliniez iar la echo. Partea buna este ca dr. a inceput sa ma stie, m-a bagat peste rand . Da' pe buna dreptate, ca daca s-ar fi spart, trebuie sa initiem procedura de producere/spalare/coafare de gigei . Si nu va spun ca ma luasera doamnele de la usa la intrebari cand au vazut ca-mi face semn dr. T? Eh, noi sa fim sanatoase.

Cosi , sper ca nu te-a durut prea rau, ca n-am apucat sa schimbam opinii. Iti tin pumnii!!!

Ana draga mea, ce-ti face burtica? Stai cuminte si fara tanti afumatoarea, da?

Multumim pentru urari, sotulica este deja coplesit de atata atentie de la asa fete frumoase. Daca ii mai arat si pozele...

Si, asa de amuzament, ca spun o maaare noutate: ce parere aveti c-au venit acu' ungurii la usa la dr.T? Parol, i-am auzit io cu urechile mele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Magdi merci pt manuta...deci LUCA SUCCES SI TIE!!!
MMC
misto faza cu unguriino Georgia neni ce mai spui?
Hai Madaaaaaaa,MMCeeeeee( )nu stiu cum sa zic altfelu' cu nicku tau BAFTA LA BARZALIT!!! ia iote ce fertile va facui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

...asta cu ungurii este super tare ...... erau infiltrati ....
si cum se intelegeau cu dr t ... cu translator , sau e vorbitor

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna fetele , am revenit.Naravasii mei au ajuns la 20mm, am bagat un pregnyl si maine la ora 9 ma duc la cabinet, sa vedem care-i treaba.
Mmc...erai si tu acolo? cum ai fost imbracata? eu am intrat a doua , aveam bluzita caramizie si ochelari de vedere negri, ne-am intalnit cumva? tin pumnii la fata
Ana...tinem pumnii ,mai faci una pana la urma? sa fie intr-un ceas bun
Magditule.. ne intalnim da? ne auzim la telefon, tre sa fac galerie la fata
Luca....Doamne ajuta sa vii cu vesti bune
Lushic...esti dulcica ca intotdeauna, io ma rog sa prinzi curaj sa demarezi mai repede proiectul bebe sa avem burtici de-o seamamultumesc mult
Pasa...tu baga la greu fufu, chiar daca nu faci monitorizare, poate o urmezi pe Arishica
Arishica... sper ca nu te-am sufocat aseara esti dulcica rau, da nu uita ce ti-am zis, mai usor cu fumurile
Cosicel...sa fie intr-un ceas bun, acum am citit din urma si tu ai fost la 1 la cabinet, cum ai fost imbracata?
Gabriela...te asteptam cu drag, peste doua sapt facem galerie, nu gaseste nimic rau pe acolo, da ?
Roscy, Feli...pupici iubitele
Aerlilian.. mai lasa aburul, da?! ca tocmai te nidezi
Machusica...galateanca mea draga, sa traiti, am inteles
Sarrah... sosu meu a zambit frumos, dar nu a indraznit sa se arate
Georgic...multumim de adunare la cat mai multe
a fost o seara super, as mai fi stat, mai erau multe de vorbit, sunteti minunate

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput