Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Sarra , te-ai informat suficient despre GIFT ..? As vrea sa vb cu tine pe mess , daca vrei . Iti dau id-ul pe pm

Mergi la inceput

Sarra , acum vad ca nu ai activat pm . Lasa-mi tu id-ul tau
Lucico , mda ...am niste balcoane.... , macar sa fie de bine , si sa nu patesc ceva de la atatia hormoni cat i-am bagat in mine de luni intregi !! Mi-e cam teama din acest motiv , asa ca ...daca e sa nu fie de data asta , voi face o pauza , de cel putin 3 luni . Apoi ...mai vedem , poate incerc IA fara stimulare . Inca n-am hotarat .

Mergi la inceput

Rala , uite ce visai tu pe 25 sept , pe la ora 11 si ceva...:))
.."Eu ma vad cu endo destul de avansata, reparata aproape total dupa laparo, il vad pe T cum imi spune sec: faci diphe. Ma mai vad balbaindu-ma ca "da"... ce sanse as avea daca incerc macar 3 luni natural inainte sa fac diphe", il vad pe el neraspunzand nimic. Ma vad ducandu-ma la monitorizari 2 luni si aici se cam split-uieste visul, ca in programare: ori raman insarcinata, ori nu stau 3 luni si dupa a doua monitorizare ii zic lui T ca ne vedem ori gravi ori dupa 3-5 luni cu diphe. Ma rog... si mai stiu deja la ce o sa ma gandesc inainte sa ma adoarma .."

Ai prezis ! Intradevar , ai "calitatile" lu' Mama Omida :)) !! Trebe sa ne vedem de urgenta , sa-mi dai si mie intr-o cafea....

Era si momentul sa sparga cineva gheatza la inceput de luna octombrie , ca pe septembrie....numai de "ziua 1" s-a tot auzit !
Sa vedeti acum cate o sa ne anuntam cele 2 liniute , peste vreo 10 zile ! Eu , Aerlilian , Mada , Cosi ...si cate or mai ramane natural , sau numai din monitorizare ...
Apoi sa mai zica careva ca n-are Tutu reusite !

Mergi la inceput

Magdita , tu ce-ai facut la histero ?? presupun ca la ora asta esti acasa...
Esti ok ? Asteptam vesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Rala ,pana la urma nu mai stiu care dintre noi e mama Omida...Iti amintesti ce ti-a zis tie fata la intalnire???Ca te dureau sanii si te tot uitai in chiloti ca erai convinsa ca iti vine cm...Si eu te-am intrebat "si daca e o nidare?'.Iar tu ai raspuns:"pe steaua mea ca n-are cum sa fie!".Ei bine,uite ca steluta ta iti joaca feste,iar eu ma mandresc cu feelingurile mele!Pup fata si astept rezultatul maine!Sa vezi ce zi vom avea maine pana ne dai tu vestea...o sa topaim in jurul calculatoarelor si ne vom roade unghiile...Sper ca nu bagi acum 5 tigari odata in gura de emotie...Calm fata mea,calm...Aaaaa...si inca ceva?Iti amintesti ca ai vrut sa scoti niste bani pt intalnirea cu anestezistul de vineri si ti-am sugerat sa nu-i dai de vineri?Hmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Aerilian, jos palaria draga mea! Ai zis, nu pot sa zic ca nu. Doar ca pare atat de imposibil! O sa va povestesc in amanunt dupa ce ma linistesc. Tot ce pot sa zic este ca, ciclul care ar fi sa fie venit peste sarcina a fost un ciclu absolut normal, durata, cantitate tot ce vreti voi! Si la cat imi doresc copilul asta, chiar nu as fi putut sa ma insel. Cat priveste anestezistul, iar ai avut gura aurita, am incercat vineri din rasputeri sa il intalnesc cu banii pregatiti, sau ma rog, sa vorbim (mai ales ca imi povestise Tamy o poveste) dar nu am reusit si pana la urma am plecat sperand sa il intalnesc maine.
Anaconda, nu stiu zau daca sa te mai bazezi pe o mama omida atat de varza. Eu ma vazusem laparoscpiata, nu gravida asa... din senin! Dar cu mare placere as bea o cafea cu tine.
Eu sper sa fie o luna plina de liniute, nu pot sa zic ca am dat tonul, nu pana maine.
Asteptam cu nerabdare vestile de la histero ale noastre. Magda si (parca) Luca haideti cu vestile.
Lucialu, fara stres zici? Pai cum fara stres ca aseara am atins cota tavanului cu varfurile parului. Azi sunt mai calma, dar de maine dupa test parca vad ca fac sant de aparare in jurul IDS. Noroc cu sotul care e un om calm si ma mai linisteste si pe mine.

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Rala , nu-ti mai face probleme !! Esti gravida ! Ti-am mai spus , si cred ca o stii si singura , ca a 2 a liniuta pe test , fie ea si pala , nu apare din senin...aiurea...daca nu ar fi testul pozitiv !! Deci obisnuieste-te cu ideea ! Saptamana viitoare , in loc sa te refaci dupa "programata" laparo ....vei merge sa vezi sacul gestational la eco !
PAREREA MEA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna seara fetele,

Noi am ajuns acasa, sunt bine, m-am simtit chiar ff bine dupa histero, nu am avut probleme deloc dupa anestezie, am fost super ok. Am avut niste sangerari, care banuiesc ca sunt normale. Mai mult nu stiu sa va spun, pentru ca Tutu a disparut dupa ce a terminat cu noi ( am fost trei pentru histero ) si l-am sunat de mai multe ori, insa fara sorti de izbanda. Asa ca habar n-am ce mi-a facut, daca a existat vreun polip pe care sa-l scoata sau nu. O sa insist maine cu telefoanele, sper sa imi raspunda. Am fost operata inaintea Lucai, pe care o pup dulce si ma bucur ca am cunoscut-o. Cred ca ei i-a operat septul, dar nu stiu daca pana la urma ea a avut mai mult noroc decat mine si a putut sa vorbeasca cu dr.T la telefon.
Am refacut si spermograma sambata si ne-a iesit mai bine decat anul trecut, 57 mil/ml, cu mobilitate a=20%, b=20%. Insa trebuie sa facem si o eco testiculara la dr.Iosup pentru ca avem multe forme anormale. Asa ca la sfarsitul lunii ajungem din nou in Bucuresti.
Madutz , te pup dulce, dulce draga mea si ma bucur ca ne-am vazut astazi. Multumesc pentru tot .
Rala, Doamne ajuta sa fie bb la tine in burtica .
Va pup pe toate si fug sa deschid capitol nou, ca maine o sa umplem cateva pagini bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele, avem capitol nou aici .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna seara dragutelor,

rala- imi amintesc perfect cd ai spus "pe steaua mea" si replica lui aerlilian... sigur e BB ! asteptam maine vestea cea mare sa ne mai imbarbatam si noi !!!

magdita- incearca sa-i trimiti un sms ...poate asa iti raspunde. ma bucur tare mult ca te simti bine ! si spermograma e mai buna...iti doresc rezultat beton la histero si luna viitoare sa ai parte de 2 liniute

lucialu- o sa vb, merci.

aerlilian- cum te simti?

tuturor tutunicilor

Mergi la inceput