Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80
Raspunsuri - Pagina 13
cosicel spune:
Gaby - m-a chemat la 1pm, da' stiu eu la cat va ajunge dr? Banuiesc ca daca mai intarzii nu-i asa o pb, oricum tb sa mergem si la dr Matei...
Acu's stresata ca am sedinta cu sefii la 11 si sper sa fie punctuali, sa ma pot incadra in timp!
elly_me spune:
![]()
![]()
![]()
Eu v-am trimis pozicile dar nu stiu cum sa le postez pe prima pagina.
PS-fetele au dreptate- un chelner se invartea ff mult pe langa noi. Cred ca: ori era ff entuziasmat de discutiile nostre-cm-laparo-spermog... ori nu stiu de ce ![]()
![]()

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
mada23 spune:
netza
intru pe fuga, acu m-am trezit
si ma pregatesc sa plec.
am postat aseara pozele, dar apoi m-am razgandit nu stiam daca sunteti de acord sa le vada toata lumea, dar vad ca nu aveti nimic impotriva asa ca sunt la comoara mea![]()
pupici, mai vb dupa-amiaza
pt prima pagina:http://good-times.webshots.com/album/567620058Dtagqq
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
tamaryllis spune:
fetelor, am aparut si eu cu vesti destul de proaste; dar stiu ca se putea si mai rau.
am avut trompele infundate, multiple aderente, cili distrusi, au avut si un lichid in ele. dr. T a reparat ce s-a putut repara si mi-a spus ca am sanse minime natural, dar a mai vazut si minuni! sa incercam 6 luni natutal, sau cat ne tin nervii si apoi FIV!
am plans....m-am perpelit! 

dar nu am ce sa fac! e greu de acceptat!
bine ca am uterul OK si macar pot sa fac FIV, adica mai am sperante!
in rest, totul a fost OK, spitalul f curat, personalul f dragut si fara atentii. Cu o exceptie- cine e interesat ii dau PM.
Refacerea nu e asa usoara la mine, probabil din cauza ca nu a fost doar operatie exploratorie.
Oricum, ii multumesc lui DD ca m-am trezit din anestezie- frica mea cea mai mare. N-am stiut nimic! decat m-am trezit la terapie intensiva, unde era o asistenta fff draguta, care m-a incurajat f mult. Ea avea endo si 1 fiv nereusit- urma al 2-lea.
Din discutii parea ca citeste pe forum, deci o salut si ii multumesc pe aceasta cale daca citeste.
va pup si va stau la dispozitia fetelor care vor face laparo pt orice detaliu.
a.. si mi-a facut si histero, deci am scapat de alta operatie cel putin deocamdata, caci T i-a spus sotului ca daca fac FIV recomanda sa imi scot trompele.
mada23 spune:
Tamy..te imbratisez iubita,
imi pare rau de vesti, dar cum bine ti-a spus si tutu se intampla si minuni, sa crezi cu tarie in sansa ta si in curand vei tine
in brate.
Bunul Dumnezeu sa te ajute!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
georgia_c spune:
tamy... imi pare rau ....
atata vreme cat avem sanse , chiar si prin fiv ... tot e bine
refacere usoara zana mica , sa nu te speri daca te dor umerii(e de la gazul introdus) , si te mai asteptam cu vesti
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
tamaryllis spune:
am citit din urma...
multumesc ca v-ati gandit la mine!
aris felicitari!
mai vb caci acum vreau sa stau in pat.
unde gasesc si eu pozele?
rala spune:
Tamy, toate gandurile mele bune sunt cu tine, si toata enrgia globului de cristal a plecat acum sa te sustina. Odihneste-te, somnul este cel mai bun medicament. Ai PM.
Good things happen to good people!
pasa spune:
Tamy
imi pare rau!
Si mie tot asa mi-a zis: 6 luni incercam (monitorizari+IA, eventual) si pe urma fiv. Eu mai deci am o trompa care e greu pozitiva, asa scrie pe biletul de externare, iar una lipsa!![]()
Si mie mi-a zis ca daca in astea 6 luni nu se intampla nimic, atunci scoatem si trompa aia si ma pregateste de fiv!
Eu am facut laparo saptamana trecuta, de fapt acu aproape 2 saptamani.
recuperarea a fost relativ usoara, intr-adevar de la gazul ala m-au durut ba spatele, ba umerii, cand ma miscam, etc... dar rezonabil. nu te speria. in cateva zile este nou-nouta!
te pup!
azi incep prima serie de monitorizari!
n-am mai facut pana acum![]()
felix76 spune:
Tamy, imi pare nespus de rau! Te imbratisez cu drag! Atata timp cat mai putem spera trebuie sa nu ne lasam! Inainte pana tinem un bebe in brate!!!
Felix