Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Am si io o intrebare urgenta: am facut monito azi, s-a spart foliculul si ...la 1pm m-a chemat pt IA! Intrebare: tb sa scap cumva de gelu' care exista acu' in mine? Ca sunt la munca, si pana la IA nu prea mai ajung acasa, da' fac tot posibilu' sa ma spal in vagin daca-i necesar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

tamy ... hai cu vestile ....sper ca vorbim de betoane , la diagnistic , da ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Neata fetele,
Cosicel tin pumni azi la IA si peste 2 sapt sa ne dai vestea cea mare.
Anaconda2 i-ti doresc si tie succesc si sa ai parte de cel mai frumos test peste 2 sapt.
Magdita esti o dulce i-ti doresc duminica la histeroscopie sa vii cu rezultat bun, succes.
Elena ce faci draga? am vazut ca ai fost la hemo. si sper sa-ti vina mai repede cm ca sa poti merge la dr. Vreau si poze te rog.
Aerlilian ceva simtome ,mai ai putin si ne vei da vestea cea mare abia astept.
I-mi pare rau ca nu pot intra mai des nu-mi permite timpul la munca am foarte multa treaba si acasa vin daramata si nu-mi mai aminte sa mai intru pe calculator.
I-mi pare rau ca nu am putut veni si eu la intalnire, paote mai facem una si ne vom vedea cu siguranta cu siguranta o sa venim in calitate de burtoase..
Va pup si va doresc o zi buna si cu vesti minunate.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Cosi, gelul scapa el de tine, fii fara grija . Serios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

super poze fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Gabi - stai linistita, odihneste-te, relaxeaza-te... Mai ai 2 sapt si faci operatia, nu?

MMC - multumesc, m-am linistit! Intrasem in panica! Poate ne vedem la 2! Ana voia sa mergem la o cafea, in zona, insa eu vin cu-al meu, asa ca nu prea am cum sa-l las in masina, sa ne astepte, desi tare mi-ar fi placut sa stam la povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

cate o pentru fetele de aseara. Ne-am simtit tare bine aseara, am vorbit de ovulatii, spermograme, laparoscopii, despre Tutu, Ramonica, FIV, etc. Am facut cu toatele o impresie tare buna la chelneri...fetele stiu despre ce vorbesc. A fost o seara frumoasa, mie mi-a palcut tare mult, m-am simtit bine si chiar as mai fi stat.Astept cu nerabdare urmatoarea inatlneala.
Sunt si eu de parerea Magditei sa se puna pozele de la Elly si Mada pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Neata fete, aseara nu am mai intrat ca eram destul de obosita si cu gandul la analizele de azi dimineata. Am intalnit aseara o multime de fete dragute si ma bucur ca parca ne stiam de-o viata. Am facut "furouri" in restaurant si printre chelneri (cu discutiile noastre profesioniste) si printre clienti (sigur nurii ne-au ajutat). Eu sunt de acord cu link-uitul pozelor.
Va pup pe toate, bafta la insemniari facute si proxime, spor la crescut foliculi, succesuri la histero-uri. Tamy asteptam vesti (eu mai tare ca oricine).

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Cosmina asa este peste 2 sapt sunt la taiat, nu mi-e frica de op cat mi-e teama de rezultat si ce o sa gasesca pe acolo. Am vb si su Ioana si pot face atunci si histeroscopia sunt tare bucuroasa ca pot sa le fac pe ambele.
La ce ora mergi la dr?

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Buna dimineata,
vreau si eu sa vad pozele cu fetele frumoasele
Mmc cu intarziere, urez si eu sotului tau LA MULTI ANI!!
Aerlilian, sa fie cu noroc!”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput