Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80
Raspunsuri - Pagina 11
elly_me spune:
Neatza fetele,
Inca nu m-am trezit prea bine si nu cred ca am sanse ff mari sa ma trezesc- avand in vedere ca nu consum cafea ...
O sa ma delectez cu un iaurtel- dar nu cred ca ma vatrezi.
Felix- trimite-mi adresa ta de mail sa-ti trimit pozele.
Eu m-am simtit super aseara- toate fetele sunt super- exact ca pe forum

Si, bineinteles, cele care nu au ajuns credd ca sunt la fel.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
elly_me spune:
Pozicile fusera trimise catre feti.

Vizionare placuta.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
cosicel spune:
Buna dimineatza!
S-a spart foliculu' aseara, asa cum am banuit! 

Tare mi-as fi dorit sa se sparga in dimineatza asta!!!!! Acu' ce-o fi, o fi! S-o gasi un
mai sprinten si mai nervos care sa dea ocol si poate intra! ![]()
![]()
![]()
anaconda2 spune:
Am vazut pozele ! Sunteti niste frumoase
! Aerlilian , observ ca te-ai si coafat ptr acest eveniment :)) !? Nu pot sa-mi dau seama insa cine este dna blonda...cu esarfa la gat .
magdita spune:
Neata fetele,
Ma bucur ca v-ati simtit bine, nici nu ma gandeam ca ar putea fi altfel. Insa eu am o sugestie : nu mai bine le descarcam pe un site, flickr sau webshots, si punem link pe prima pagina, langa celelalte link-uri cu intalniri ale tutunicilor? Eu de parerea asta as fi. Acum astept sugestiile voastre. In orice caz vreau si eu pozele.
Ana
, sa fie intr-un ceas bun aceasta inseminare si sa iti aduca
mult visat.
Madutz
, bune vestile tale. Doamne ajuta sa iti reuseasca inseminarea si sa ne anunti fericita ca esti
.
Pup toate fetele 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
pasa spune:
buna de dimineata, fetelor!
vreau si eu sa vad pozele......
sunt de acord cu magdita - link pe prima pagina la celelalte poze de la intalniri!
felix76 spune:
Mai fete da mumoase mai sunteti! Arisica, ce viitoare mami sepsi! O sa se mandreasca baiatu tau cu tine!
Poop,
Felix
lorelix spune:
Buna dimineata fetelor,
Puteti sa ne spuneti care cum sunteti in pozele acelea?
O stiu pe Aris..ca are burtik..dar doar atat
..
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!
mmc_nd spune:
A zis cineva ceva de pozici? Unde, unde, vreau si eu!
Ana, mama draga, sa-ti fie cu folos IA! Da' ce sperietura mi-ai tras dimineata - ma mir ca n-am si ovulat
. Taxiul a intarziat si cand am intrat pe Sanatescu te-am vazut iesind din locul de parcare - tu erai, nu, ca ti-a dat din faruri si te si claxonat! Iti dai seama ca am alergat intr-un suflet pana la cabinet, eram convinsa ca a ajuns dr. T mai devreme si l-am scapat, imi si faceam planuri cum sa-l conving sa imi faca totusi o echo. Insa am gasit-o la usa pe Cosi si m-am linistit
.
Nazdravanul meu de folicul nu s-a spart, dar a crescut la 20,5. Merg la 2 la cabinet, sa vedem.
Mada, tu ai fost dimineata? Esti tipa blonda cu blugi faini
?
georgia_c spune:
m'neata
imi pare rau ca nu au aparut si restul fetelor ,mai ales ca aveaaaaam locccc, caci rezervarea am facut-o pe 10-12 persoane ... cine stie poate alta data ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein