Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80
Raspunsuri - Pagina 10
anaconda2 spune:
Ce faceti fetelor , inca nu v-ati intors de la petrecere
??
Eu m-am inseminat in timpul asta
. La 19:30 am fost la Tutu , si a fost doar al meu ...ptr juma' de ora
!
Nu mi-a mai facut acum eco , insa merg maine dimineata , sa vada ce-a mai ramas pe-acolo... Sper sa se fi spart intre timp macar 2 dintre foliculi ...
Cosi , mai vii si tu ?
elly_me spune:
Salutare fetilii
Daca vreti pozicile de la intalneala astept adresele de mail pe PM.
Bombonica mea le-a dascarcat 

special for you.

Georgia astept si detalii despre analize/ dr ....

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
mmc_nd spune:
Ana, Doamne, ajuta! Sa fie intr-un ceas bun si sa se fi spart nazdravanii. Ne vedem maine dimineata! 
cosicel spune:
Vin, da' mi-e ca vin de pomana! M-au durut ovarele de-am zis ca voi crapa pana la 8pm, si de atunci ma simt super bine, deci, banuiesc c-am ovulat deja...

Ca daca s-a petrecut 'minunea' in seara asta, de pomana mai fac IA maine, nu?
aerlilian spune:
M-am simtit minunat la intalnirea noastra,stiam eu ca fetele noastre sunt speciale...Frumoase si destepte!
Aris ,e numai un zambet toata,frumoasa si subtire ca o trestioara!Are doar o urma de burtica,dar am atins-o toate ca sa se ia!
Cosi ,imi pare tare rau ca nu ai venit!Nu-ti mai strica seara si noaptea!!!E foarte bine daca o faci maine dimineata!
Anaconda ,bafta multa si sa fie ultima IA!!!
georgia_c spune:
frumos , frumusel la intalnire .. ne-am pozat , ne-am dixtrat ... dragut... mi-a placut .. mai vleaaaauuu ...cum zice nepota'miu cel micut si dragut
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:
buna iubitele
sunt super obosita dar nu am rezistat sa nu scriu doua vorbe, dar promit ca maine dau mai multe detalii
tuturor de incurajari ,multumesc din suflet
m-am simtit minunat, sunteti speciale 
vorba "zanei micutze"
mai vleaaaauuuu, imi pare rau ca nu am fost mai multe
DD ne-a adunat, sunteti numai suflete deosebite
Ana...mi-a facut placere sa te cunosc, Doamne ajuta, fiecare are o stelutza acolo sus norocoasa, zambeste acum e randul tau 
Malinush..sa-ti traiasca sotiorul 
Rocsy...sa-ti traiasaca mamicutza
io stau bine cred am 4 foliculi, 3 de 15 si unul de14, endo de 7,6, mai departe mai vedem
gata nu mai pot adorm pe tastatura, pupici mai vb maine
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
felix76 spune:
Neata fete dragi,
Va asteptez la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale, praji si pufuleti pufosi!
Pooop,
Felix
felix76 spune:
Sunt cu ochii pe computador ca sa vaz detaliile de la intalneala! Ellyyyyyy, vreau pozile, te roooog!
Madutz, felicitari pentru adunarea din burtica ta!!!!!!! Macar unu dintre ei sa faca ochisori la purator!
Cosi, nu te mai strexa ca n-are rost! Daca scrie la catastif ca tu vei ramane cu bebe la purtator luna asta, sa fii sigura ca asa va fi!
Mmc, la multi ani lui sotuleanu! Sa se bucure de nevestica lui si de un bebel, cat mai repede! Asta ii doresc!
Tamy, cum esti draguta? Sper ca iti revii rapid si sari din nou pe baricada plina cu berze si barzoi!
Rala, de ce nu e contagioasa boala Aisicai? Io sper sa fie, sa vedem borti cat mai multe fete p-aci pi la noi!!!
Anaconda, sa fie intr-un ceas bun! Tu esti prima care trebuie sa anunte cele doua liniute buclucase!!
Magditu, sunt cu gandul la tine mereu!
Jorjelina sorelina 
Arisica, sper ca nu te-au asaltat prea tare fetele! Ia zi, ceva nume de baietel? Negociati?
Pooop,
Felix