Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pasa spune:

gagici, m-am uitat pe poze! uau! nu mai puteam sa-mi dezlipesc ochii!
nu stiu ce "nervi" are tutu cu atatea fete frumoase!
imi pare rau ca nu am venit! (motivele sunt obiective, desigur) dar pentru data viitoare imi anunt de pe acum prezenta!
cine vine azi la monitorizari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

tamy draga mea, suntem aici cu tine. Imi pare tare rau de ce ti-a gasit prin burtica. Important este acum ca totusi ai sanse sa ramai, chiar daca vei ramane prin FIV sau nu. Crede in sansa ta! De ce nu incerci niste inseminari in urmatoarele lunipana sa ajungi la FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare,

tamy- imi pare tare rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Tamy,

Imi pare rau pentru diagnosticul tau, dar sa speram ca va fi bine...iti doresc insanatosire grabnica, si sa-ti stangi copilasul in brate cat mai repede.
In ceea ce priveste recuperarea o sa vezi ca in max 2 saptamani nici semnele n-o sa se mai cunoasca (de la laparo.._)..
Eu am avut ceva jena dupa operatie..ca mi- a gasit endometrioza si m-a si curatat, ma durea in zona ovarelor..dar a trecut ..si acum sunt bine..
Te pup..si insanatosire rapida!

Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Cosi , nu-ti mai fa probleme....e pe baza de apa acel gel . Daca ajungi mai devreme la cabinet , fa un drum la baie si ...refreshaza-te . Cat despre mers la coffe , ia-l si pe al tau sa bea una , ca doar ii suporta urechile "povestile" noastre . Sper ! Dar inca n-am stabilit nimic ...
Magdita , succes la histero !!!
Tamy ,
Vad ca nu mi-a raspuns nimeni , ati tot trecut peste postarea mea de dimineata ! Cine e dna blonda cu esarfa la gat ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

D-na blonda este Sarrah- o dulcica

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Ahaaa , acu m-am prins , cand am vazut si pozele de la Mada . Deci Sarra , tu erai :)) !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

dragutele de la intalnire sunteti exact asa cum mi-am imaginat!!!! parca ne cunosteam de-o viata! eu una m-am simtit excelent! a trecut asa de repede timpul... as fi vrut sa stam mai mult ! poate data viitoare ne intalnim intr-o sambata sa nu fim conditionate de a doua zi de munca. sau poate punem de o intalneala la munte...ce ziceti? cica muntele face barza sa vina mai repede!!!

vreau si io pozele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

tamy imi pare foarte rau dar atata timp cat mai exista o sansa nu iti pierde speranta. suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Minunatelor,sunteti minunate!!!
Tamy,nu ma asteptam...imi pare tare rau,ai grija de tine si lupta!
Eu ma simt bine,numai ca astazi,in cursul diminetii am simtit o usoara presiune in burtica,asa...ca inainte de cm...Si nu stiu cum sa o interpretez...E z6 de la IA.Nu-i asa ca e implantare???
Sarah,vezi ca toata lumea intreaba cine e blonda?Ti-am spus eu ca pica lumea pe spate...
Anaconda ,parul meu nu avea nimic special...Era doar uscat cu peria dupa spalare...

Mergi la inceput