Aspirante optimiste > 20 (354)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Doamne fereste pana unde ne poate duce aceasta dorinta de a fi mame.
Sa ne pazeasca Bunul Dumnezeu de asa ceva ,nu stiu daca as mai fi intreaga la minte dupa asta.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

rallu ai dreptate,asa este dar tot nu vor sa faca nimic dr astia din cluj......trebuie sa ma rog eu de ei sa-mi de-a ceva tratament mai puternic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Acum plec la control la medic dar revin cand termin,

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Bafta, Adina!!!

Ma apuc si eu sa lucrez, ca am venit de doua ore la birou si nu fac decat sa stau pe forum, iar teancul de dosare se uita dubios la mine... Iarasi ma apuca seara pe aici... Dar, dehh, ce nu face mama pentru bebele ei...

Mersi pentru cafeluta si spor la munca! Ne "vedem" mai tarziu!

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bafta adina

rallu tin pumnii

la mine a inceput s curga nu gluma...cred ca acum ma curat.....de cele 3 luni fara ciclu!!! m-as bucura daca dupa toate astea m-as regla!

ruxandra mersi

oana

anamy capul sus!!

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

neatza iubitele

vreau sa zic ca corpul meu incepe sa dea semne bune!
azi e Z15 si a crescut temperatura cu 0,2
ma doare putin spatele jos si am si cosulete ... secretie inafara de cea putina de aseara nu am mai observat dar astept ... oricum acum 2 seri am prestat si asta seara obligatoriu iar pt ca de maine dimineata pana duminica seara sunt plecata de langa barbatel si sa ramana ceva pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

nu stiu daca va voi inveseli ziua, sau nu, sunt o aspiranta mai din umbra, ma aveti pe listuta, intru zilnic si va citesc complet, ma bucur asa mult ca imi tineti companie si ma invatati multe...poate stiti povestea mea de la " durerea pierderii unei sarcini"....am pierdut 2 sarcini, ultima acuma 7 luni, la 24 sapt.....azi sunt in ziua 31 a ciclului din 33.....luni mi-a fost rau, am crezut ca de la o indigestie, apoi ieri mi-am facut un test, de fapt 2, ambele au liniutza roz a doua...nu este o umbra, este o liniutza roz, f pala...eu am ovulat tarziu, in z18 a ciclului a fost testul de ovulatie cel mai intens...de prestat am prestat doar in z17 si 22, pt ca al meu iubit a facut figuri......stia ca sunt la ovulatie si se simtea folosit.....dar cred fetelor ca sunt GRAVIDUTZAAAA. dupa 7 luni de chin si sperante, nu pot inca sa declar sus si tare ca s-a produs minunea, dar am sperante ca asa e...azi am mai repetat un test, din acela ieftin, a doua liniutza la fel rozalie, deci nu e o umbra, e rozzzz......am emotii, peste 2 zile ar trebui sa vina ciclul...sau sa nu mai vina....voi ce ziceti?

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

iubita tiana sa de-a dzeu sa fii graviduta,si sa poti duce sarcina pana la capat,neaparat cum vezi ca esti gravi,daca iti confirma dr,cere-i tratament de sustinere neaparat,vitamine,duphaston etc.
ma bucur pt tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

iubita_tiana
lasa indoielile, lasa fricile, BUCURA-TE CAT POTIIIIII! ESTI GRAVI! FIECARE SECUNDA ESTE O BINECUVANTARE!

ioana

22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Pai ce sa zicem ...FELICITARI !!!!

Oana, cred ca mintea e cea care da comanda si poate mima orice dar totusi nu cred ca e cazul meu.
De ce?
Din simplul motiv ca nu-s asa de inebunita sa am bebe...nu inca.
N-a trecut un an de cand incerc, sunt inca tanara asa ca momentan sunt relativ linistita.
Culmea a fost ca atunci cand am vazut prima picatura m-am speriat ingrozitor (nici acum nu stiu de ce) si am inceput sa plang ca de fapt eu nu vreau bebe.
A doua zi mi-a trecut panica dar atunci nu ma mai puteam opri din plans.

Naiba sa le ia...sa vedem cum o fi acum.
Am decis sa nu-mi mai fac mari sperante si ce-o fi...o fi.

Pana una alta si sa speram ca plecam de manuta la odisee...daca nu...ramanem tot de manuta aici sa mai vorbim si luna viitoare

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/rYTHp3.png

Mergi la inceput