Aspirante optimiste > 20 (354)
Raspunsuri - Pagina 10
ruxandrab spune:
iubita_tiana Felicitari!
Oana_cnt... te intrebam ca sotul meu face maine ultima injectie de gonal... si o sa repetam spermograma ... iar eu fac luna asta analizele ca luna viitoare sa fac HSG... Deci.. sunt in focuri...
1+ ![]()
ruxandrab spune:
Un om de la tara, impreuna cu baiatul sau, viziteaza un magazin universal de la oras. Ramin amindoi blocati in fata celor doua ziduri stralucitoare, care se desparteau si apoi se uneau la loc. Baiatul intreaba:
- Tata, ce-i asta?
Tatal, care in viata lui nu vazuse un lift, raspunde:
- Fiule, n-am vazut asa ceva in viata mea, nu stiu ce poate fi!
In timp ce se uitau amindoi, cu ochii iesiti din orbite de uimire, o batrina intr-un carucior cu rotile vine, apasa un buton, cele doua ziduri se deschid, iar batrina intra intr-o mica camera. Zidurile se inchid, iar cei doi vad niste cerculete mici de lumina, care se aprindeau si se stingeau. Zidurile se deschid din nou si apare o blonda superba de 24 de ani.
- Fiule, du-te repede si cheam-o pe maica-ta!
1+ ![]()
titi143 spune:
Buna fetelor

.
iubita_tiana FELICITARI. Eu sunt sigura ca esti graviduta. Ar fi bine cum afli ca esti gravi sa ai grija de tine si de cel mic. 

si eu vreau bebe!
buburuza1979 spune:
iubita_tiana FELICITARIIIIII !!!!!
eu sunt convinsa ca esti 
insfarsit cineva sparge gheata si anunta 2 liniute 

sa speram ca asta e doar inceputul si in zilele urmatoare vom mai primi numai vesti din astea de la toate fetele

amber_onyx spune:
felicitari iubita_tiana
.Sa ai grija de tine si de
.
fetelorrrr am mult de muncaaaa, si nu am chef

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
iubita_tiana spune:
va multumesc tuturor, sincer inca stau ca pe ghimpi, nu ma pot duce inca la dr, o sa zica ca sunt nebuna, si nu cred ca se vede deja ceva, eu am ovulat f tarziu, si sarcina mea nu ar avea nici macar 2 sapt, de aceea astept, ziua 42, sa implinesc 6 sapt sa merg, fie ce o fi...cu Dumnzeu inainte....
inca o speranta sfaramata...
ioanara23 spune:
iubita intr-adevar la eco nu se vede nimic...dar 2 sapt papa bine, nu fa efort si mangaie burtica si APOI LA ECO SA VEZI SACULETUL!
ioana
22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
oana_cnt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iubita_tiana nu stiu daca va voi inveseli ziua, sau nu, sunt o aspiranta mai din umbra, ma aveti pe listuta, intru zilnic si va citesc complet, ma bucur asa mult ca imi tineti companie si ma invatati multe...poate stiti povestea mea de la " durerea pierderii unei sarcini"....am pierdut 2 sarcini, ultima acuma 7 luni, la 24 sapt.....azi sunt in ziua 31 a ciclului din 33.....luni mi-a fost rau, am crezut ca de la o indigestie, apoi ieri mi-am facut un test, de fapt 2, ambele au liniutza roz a doua...nu este o umbra, este o liniutza roz, f pala...eu am ovulat tarziu, in z18 a ciclului a fost testul de ovulatie cel mai intens...de prestat am prestat doar in z17 si 22, pt ca al meu iubit a facut figuri......stia ca sunt la ovulatie si se simtea folosit.....dar cred fetelor ca sunt GRAVIDUTZAAAA. dupa 7 luni de chin si sperante, nu pot inca sa declar sus si tare ca s-a produs minunea, dar am sperante ca asa e...azi am mai repetat un test, din acela ieftin, a doua liniutza la fel rozalie, deci nu e o umbra, e rozzzz......am emotii, peste 2 zile ar trebui sa vina ciclul...sau sa nu mai vina....voi ce ziceti? inca o speranta sfaramata... |
iubita-tiana, pai sa nu mai vina si sa fie cu ochisori ca de ceva vreme nu au mai aparut pe aici ochisori noi... Iti tin pumnii, e sarcina zic eu. Asa ca, schimba-ti si semnatura, ca nu mai e valabila!

Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png
noname spune:
Buna fetelor!!!
Ce mai facetzi?
Ce mai zicetzi?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
oana_cnt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rallu Pai ce sa zicem Oana, cred ca mintea e cea care da comanda si poate mima orice dar totusi nu cred ca e cazul meu. De ce? Din simplul motiv ca nu-s asa de inebunita sa am bebe...nu inca. N-a trecut un an de cand incerc, sunt inca tanara asa ca momentan sunt relativ linistita. Culmea a fost ca atunci cand am vazut prima picatura m-am speriat ingrozitor (nici acum nu stiu de ce) si am inceput sa plang ca de fapt eu nu vreau bebe. A doua zi mi-a trecut panica dar atunci nu ma mai puteam opri din plans. Naiba sa le ia...sa vedem cum o fi acum. Am decis sa nu-mi mai fac mari sperante si ce-o fi...o fi. Pana una alta si sa speram ca plecam de manuta la odisee...daca nu...ramanem tot de manuta aici sa mai vorbim si luna viitoare "Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla." http://tt.lilypie.com/rYTHp3.png |
Rallu, draga mea, eu dupa 2 ani de cand incerc sa ii dau de cap cu amenoreea, cand am facut prima data stimularea si mi-a zis ca in luna aceea pot ramane gravi am reactionat tare ciudat. Adica voiam, ma gandeam ca sunt deja gravi, dar aveam momente cand ma gandeam ca totusi nu am avut nicio perioada eu si sotul meu in care sa fim relaxati si doar noi doi. Pana ne-am pus pe picioare firma, nu am avut niciun concediu, adica 4 ani. Si ma gandeam ca vine bebe (sau vin bebeii, ca, dehhh, dupa stimulare ...) si noi nu vom mai fi doar noi doi nicicand... Cand mi-a zis ca nu am ramas decat cu chisturi in loc de ochisori si ca nu mai pot face stimulare luna urmatoare, iar am plans initial, dupa care am zis ca e mai bine asa. Ca incercam de la anu`. Dar cand m-am dus acum si mi-a zis ca de a doua zi pot incepe, nu am mai stat nicio clipa pe ganduri. Acum clar vreau bebe. Si eu una implinesc imediat 29 de ani, nu sunt chiar tanara. E timpul...
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png