Aspirante optimiste > 20 (354)
Raspunsuri - Pagina 8
oana_cnt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandrab oana_cnt Bafta ca esti in focuri... Cat gonal faci ? Roxana 1+ |
Roxana, fac cate 3 doze de 75 pe zi... Luni aflu, dupa monitorizare, daca o sa mai trebuiasca sau sunt suficiente 6 zile. Tu? In ce stadiu esti?
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png
anidaz spune:
Anamy,de ce nu incerci un consult direct la Szeged.Nu cred ca e mai scump,poate doar drumul,insa cred ca merita.Daca ajung la IA atunci la Szeged va fi.Eu stau si aproape,3 ore de mers cu trenul.
Orice ai face iti doresc succes.Si e adevarat nu cred ca va creste mai mult de 14mm cel mare,
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
oana_cnt spune:
| citat din mesajul lui anamy buna dimineata fetele!!!! pt voi caci pt mine e o catastrofa!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am fost de dimineata la eco transvaginala,ziua 11 -multi foliculi pe ambele ovare ,dar mici mici de tot doar un folicul e mai dominant are 8 mm. halal productie,aspect de ovare micropolichistice!!!! am facut stimulare cu clomi 2 tab/zi,pt prima oara 2 buc.am crezut si am sperat ca o sa am mai multi foliculi mari,dar surpriza!!!PCOS. la celelate stimulari care le-am facut cu clomi 1 tab/zi aveam tot asa un folicul mai mare si restul mici dar nu ovare micropolichistice!prolactina e ok,apropo! acum dr mi-a zis ca luna aceasta mai greu va fi,eu am intrebat mai are rost IA si el zice eco sambata si vedem daca mai creste ceva pe acolo. fetelor voi ce ziceti ?luna asta eu am cerut gonal si mi-a spus ca e cam devreme si sa mai incercam cu clomi.eu vad ca pierd vremea de pomana,caci productia mea lasa de dorit!!! zilele acestea voi suna la sibiu pt programare la clinica polisano,caci trece timpul iar reusite la cluj nu prea sant,sincera sa fiu!!! |
Anamy, e ciudat ca nu ai raspuns la closty si inca iti prescrie acelasi tratament. Eu am aceeasi problema ca si tine, iar dupa o luna in care nu am raspuns mi-a dat Menopur, iar acum iau Gonal-f... Nu stiu ce sa zic... Te astept la Sibiu.
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
anidaz spune:
| citat din mesajul lui ruxandrab Sarumana de ioanara23 ![]() Anidaz... am vazut noile poze! E super dulce... iti vine sa il mananci ![]() Rallu sa ii treaca raceala!lala13 Bafta la analize! oana_cnt Bafta ca esti in focuri... Cat gonal faci ? Roxana 1+ |
Multumesc e un dulcic si deja se uita cand aude voce straina sa vada de unde vine,
poate luna asta da!Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
Rallu spune:
Cu Ova-Mit fac stimulare...1/2 pastiluta din ziua 2 pana in 11.
Data trecuta am avut super productie: 6 foliculi babani si endometru bun asa ca n-am schimbat.
Sa speram ca va fi productie buna si luna asta si se va si prinde ceva ca numai cu productia buna nu facem nimic.
Martea viitoare ma duc la eco si om vedea ce si cum.
Oana eu sper sa nu mai am simptome de gravideala ... ma rog...fara rost (cu motiv pot sa fie cate vor ele).
Pe bune ca a fost naspa si n-am fabricat nimic.
In ultimele 3 zile inainte sa-mi vina uratii, la presiune imi ieseau mici picaturi de lapte din sani...cum puteam sa fabric asa ceva?
Cum a aparut CM s-a terminat si cu secretia.
A fost singura data in viata mea cand am patit-o si am prolactina ok.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/rYTHp3.png
Rallu spune:
Anamy, sunt atatea tratamente de stimulare...de ce nu vrea sa ti-l schimbe?
E clar ca asta nu merge la tine.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/rYTHp3.png
oana_cnt spune:
Rallu, din pacate mintea noastra poate sa ne joace feste urate de tot. Am citit ca idea unei femei cum ca ar fi gravida poate duce si la sarcina falsa, nu mai stiu cum ii spune. Oricum, poti ajunge pana intracolo incat ai toate simptomele de gravi luni de zile, iti creste burtica, ai pofte etc. si sa nu fie sarcina. Insa chestia cu "laptele" poate sa insemne si ca ai prolactina marita. Am patit-o si eu intr-o luna si asta mi-a explicat doctora mea de atunci. Desi la analize prolactina a iesit in limitele normale...
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
anidaz spune:
Ma dor 
,asa ca se pare ca tot in z13-14 e varful la mine,macar de si-ar face efectul toate cate le-am luat,fiindca am continuat cu Branca ursului pana in z10,si iau in continuare Vitex si Female hormone blend+polidinul facut acum cu raceala asta.
Ceva tot fac ele fiindca la aproximativ juma de ora dupa ce le iau simt miscari in ovare si intepaturi si furnicaturi.Deci lucreaza.
Sper sa fie cu folos.
Din z15 oare sa le mai iau sau nu ,ca cica au contraindicatii in sarcina si daca se prinde ceva atunci?Stiti sa-mi raspundeti?Oana poate ma ajuti tu cu un raspuns,
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
oana_cnt spune:
Despre asta scriam, Rallu:
"Conf. dr. Mircea Onofriescu, medic in cadrul Maternitatii „Cuza Voda" Iasi:
„Sarcina fantoma, numita si pseudocyesis (de la grecescul pseudos- fals si kyesis- sarcina), este situatia in care o femeie are simptome si semne fizice de sarcina, precum si convingerea ferma ca este insarcinata, cind, in realitate, nu este. Ultimul caz l-am vazut in urma cu citiva ani. Era o femeia fara copii care credea ca are o sarcina de luna a 5-a, insa examenul ecografic a infirmat diagnosticul.
In cazul sarcinii false, deci in absenta conceptiei, pot aparea tulburari menstruale (neregularitati ale ciclului menstrual sau chiar amenoree - absenta menstruatiei pe perioade mari de timp), abdomenul isi mareste volumul, sinii cresc si chiar apare secretia lactata, mimind perfect sarcina adevarata. Uterul si colul uterin pot prezenta semne de sarcina, femeia are greturi, varsaturi, crestere in greutate, poate chiar percepe miscari fetale si chiar false dureri de nastere. Aceste simptome apar din cauza enormei influente pe care sistemul nervos central o are asupra corpului.
Se crede ca emotiile intense, dorinta expresa de a obtine o sarcina altereaza functia neurohormonala, afectind glanda hipofiza si deci secretia a numerosi hormoni. Sub influenta unor emotii puternice, creierul poate afecta functia hipotalamusului, inducind modificari hormonale ce mimeaza sarcina. Marirea de volum a abdomenului se realizeaza pe seama retentiei de gaze, fecale, cresterii abdominale sau intraperitoneale, retentiei de urina sau contractiei muschiului diafragm. Marirea de volum a abdomenului corespunde cu virsta sarcinii (amenoreea) si este reversibila sub anestezie.
Miscarile active fetale pe care femeia pretinde ca le percepe sint, de fapt, miscari peristaltice intestinale si/sau contractii involuntare ale musculaturii abdominale. Modificarile la nivelul sinilor si secretia lactata - galactoreea, ramin relativ neexplicate, existind presupunerea ca s-ar datora efectului unor medicamente sau a stresului. "
... si SA NU NE AFLAM NICIODATA IN SITUATIA ASTA, NICIUNA DINTRE NOI!!
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
anamy spune:
multumesc pt raspunsuri fetelor!!!
anidaz,oricum era planuit un drum la debrecen pt ca e mai aproape de mine,dar sibiul e si mai aproape si rezultate cam aceleasi sant ,cred eu din cate am citit.
oana_cnt abia astept sa vin luna viitoare ,presimt ca luna asta nu va fi nimic,nu cred sa mai creasca foliculul pe care il am de la 8mm la 20mm.
tot nu inteleg totusi,daca dr vede ca nu am productie buna ,ar putea sa-mi mai de-a ceva luna asta sau e cam tarziu?o injectie de gonal ceva sau 2,sau e cam tarziu?
voi ce ziceti?

pt voi caci pt mine e o catastrofa!!!!
ioanara23