Aspirante optimiste > 20 (354)
Raspunsuri - Pagina 4
doula spune:
Da Anidaz
egreu, dar si mai greu e sa lucrez cu femei cu infertilitate. Cunosc tot ce se poate intampla si cred ca subconstientul invata...Dar oricum sa stii ca ai ajutat o femeie sa ramana insarcinata si sa vezi un bebelus nascandu-se iti umple inima de bucurie. Il simt pe D-zeu aproape. Deci nu e chiar asa de greu.
Despre liniuta habar nu am ce sa spun. Afost o liniuta destul de clara. Dar a disparut. Oricum simt ca imi vine. Ma doare burta de mor.
Si Buburuza, cu temperatura bazala stii ca ai ovulat doar dupa ovulatie. Temperatura creste deorece corpul galben produce progesteron doar dupa ce ovulul a ajuns in trompita.Progesteronul are efect termic asupra organismului. In cele mai multe cazuri in prima zi cu temperatura marita deja nu mai esti fertila. Ca sa stii ca ovulatie se apropie cel mai bine este sa verifici scurgerile. Scurgerile care seamana cu albusul de ou este scurgerea cea fertila. Ovulatia are loc in ultima zi de scurgere gelatinosa sau in urmatoarea zi. Cel mai bine este sa faci
in fiecare zi sau o zi da si una nu daca sunt probleme la sot din prima zi de scurgeri gelatinoase si pana cand vezi ca temp este crescuta trei zile consecutiv.
Daca m-ai intrebari imi face placere sa te ajut.
anidaz spune:
Pusichet,am o prietena care a avut endometrioza si dupa trei operatii a scapat de ea.Primele doua nereusite au fost facute la Arad si Timisoara,iar cea de-a treia la Szeged,reusita cu succes.Si poate in continuare sa spere la un bebe ,insa nu este casatorita si deocamdata nu are cu cine.Daca vrei o pot intreba ce si cum si-ti spun.Stiu doar ca inainte de cea de-a treia operatie era sa moara si daca n-ar fi fost Szegedul poate s-ar fi intamplat o nenorocire.
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
iulia_30 spune:
Bubu se pare ca eu am avut ovulatie tarzie.Dupa teste am ovulat in ziua 16 ,dupa medic cica mai tarziu.Ti-am mai spus ca o tipa care a terminat medicina a ovulat in ziua 30 si are o fetita de 3 luni.Unde pune Dumnezeu mana se prinde.Treaba cu temperatura o faceam si eu,apoi am trecut pe teste.Eu cred ca sunt mai sigure.Asta cu temperatura e la ghici.Daca te ia o mica raceala imediat creste temperatura.Anidaz pe mine m-ai uitat,sunt si eu graviduta.
.Of fetele tare rau imi este.Astazi iarasi am varsat si in loc sa-mi fie bine imi este mai rau.Va pup si sa va bucurati de soti.

iulia
10+
anidaz spune:
Iulia,
,scuze ,stiam ca ai mai intrat pe la noi si vroiam sa te scriu langa Ioana dar ...
am uitat.
Ma ierti?
Dai un pupic de molipseala?
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Urraaaaaa,uite pentru asta ,iti dau si eu un pupic special,
![]()
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Fetele va spun noapte buna ,plec la tele la meci,
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
mihaelacg spune:
toate aspirantele.
doula bine ai venit la odisee.
sunt sigura ca o sa-ti fie bine aici, insa sa nu stai prea mult, doar cat sa faci cunostinta cu fetele care-s minunate.
si cred ca si tu le poti ajuta cu ceva sfaturi.
ceva noutati?
sa va mai dau 

, poate poate.
ar tb sa ne unim maI multe gravidute sa avem putere mai mare sa va
pana se ia.
tb sa ne unim fortele ca altfel vad ca nu se poate.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica
15+

hai cfr hihihi