Aspirante optimiste > 20 (354)
Raspunsuri - Pagina 5
buburuza1979 spune:
doula sarut-mana din suflet 

eu aseara am prestat
si acum pe dupa amiaza au inceput sa ma incerce niste dureri slabe de spate jos (ca cele la ciclu numai ca mult mai slabe) ... si asta seara cand am fost la toaleta am observat acea scurgere ca albusul de ou insa slab cantitativ ... acum nu stiu daca se produce minunea (adica ovulez) sau pur si simplu am mai eliminat din lichidul lasat de sot pe acolo aseara
... vedem maine daca creste temperatura ... daca da, makr e de bine si inseamna ca nu am cicluri anovulatorii ceea ce m-ar linisti mult!!!
claire_vl spune:
Multumesc de raspunsuri.O sa-mi fac un test maine dimineata, dar nu am prea multe sperante ca nu am alte simptome.
Claire
tusce spune:
Buna dimineata!
O cafeluta? Cine vrea? Eu in dimineta asta o beau cu laptic.
Am vazut ca v-a fost dor de mine!
Eu am fost tot timpul aici, in umbra, sa stiti!
Si acum stirile diminetii:
-am inceput stimularea de aseara cu clostibegyt, 5 zile, 1/zi, iar luni merg la monitorizare, si sper ca luna asta sa fie cu noroc.
-ma cam inteapa ovarele, nu stiu daca e de bine sau nu.
-trebuie sa vb. cu sefa si nu stiu ce sa-i spun ca saptamana viitoare am nevoie de 2-3 invoiri.Cred ca o sa ma dea afara la cate invoiri am deja.
O zi faina va doresc la toate, si sper sa ni se implinesca cea mai mare dorinta cat mai repede.
doula spune:
Buna dimineata fetelor
Haide-ti la o cafeluta
eu o fac.
Oricum trebuie sa o beau repede ca incep munca
Tusce sa fie cu noroc. Ovarele te inteapa semn ca lucrurile evolueaza acolo. Deci e bine.
Sa aveti O zi buna si ne intalnim diseara.
ioanara23 spune:
hai ca la cafea pun eu cu mana gravidoasa laptele, frisca si presar si capucino pe deasupra! SA SE IA!

doula...nu am mai auzit de linii care sa apara si sa dispara
...mai bine mai faci un test...presimt eu ca nu vei avea prea mult de stat pe la aspirante!
cuscrelor v-ati trezit? bai ati muncit cum ne-o fost vb??? sau imi lasati baietu cu okii in soare?![]()
monicutza de data asta Z1 va fi prima zi din viata bebelushului tau! s-o tii minte de acu incolo ca raportat la ziua asta vei numara saptamanile pana iti vei tine puiutzul in brate! ia o cafelutza SI PE CAI! 
ioana
22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!
puiutza mica
anidaz spune:
Neataaa.Muncit,muncit pai se poate altfel mai ales ca ma doare burta si m-am umplut de cosulete,deci e momentul.Azi ar trebui sa fie ziua cu pauza ,dar pana diseara ma mai gandesc eu daca nu indesam treaba,![]()
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Cafeluta m-a dat gata ,hmmmm,imbunatatita cu lapte si cu frisca o servesc.

Multumesc,
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Am poze noi cu Ale la semnatura,sa vedeti ce falcute am facut ,nu se mai cunoaste mititelul ca a fost prematur.Are acum 3490 grame,deci a pus in 6 saptamani 1190 grame,medicul zice ca e foarte bine.
Insa acum are si el rosu in gat saracutul ,ia suspensie de amoxiciclina si ceva picaturi,of,of se chinuie cumnata mea sa-i dea ,dar nu vrea sa inghita.A zis ca se va mulge si i le pune in lapte ,in biberon.
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Aaaa si i se deschid ochii ,vor fi albastri ca ai mamei lui,

,si e brunetel la par.![]()
Asa ca voi avea trei nepotei cu ochi albastri,Patrick si Amelie ai surorii mele si Ale al cumnatei,si trei cu ochii negrii doua nepoate ale surorii celei mari a sotului si inca o nepotica Madalina a fratelui sotului.
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
La #8221;nepoteii mei nazdravani#8221; am pus poze cu Madalina ,nepotica de 10 ani.
Asa cum bine se vede stau bine la capitolul nepoti ,insa e cazul sa dau si eu un nepotel sau nepotica ,dar ma tot intreb cand va fi asta,![]()
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!