Aspirante optimiste > 20 (354)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Multumesc fetelor de primire
Eu vreau de muuuuuuult timp un dar l-am asteptat pe iubitel vreo sapte ani de zile sa spuna da. In mai am ramas insarcinata dar am avut un avort menstrual, asta cred de emotiile pe care le-am avut cum ii voi spune. Dupa episodul acesta in sfarsit a venit clipa mult asteptata si barbatelul a spus da.
De atunci incercam...Azi sunt in ziua a 14 dupa ovulatie si mie din ziua a 11 incepeau scurgerile maronii dar luna asta nimic. Eram sigura ca sunt insarcinata. Deci am facut un test de dimineata. In cateva secunde a aparut si a doua liniuta. Ce bucurie- ce bocet! Si tot uitandu-ma la testul meu, a doua liniuta a inceput sa dispara incetul cu incetul. Toata chestia asta a tinut cel mult 5 minute, sa nu credeti ca a fost vorba de ore. Testul meu a fost "stricat" sau D-zeu stie ce. Am simtit ca ceva se rupe in mine, ca si cum asi fi avortat din nou.
Acum ca sa fie cu ciresica deasupra fristii....
Eu sunt terapista in medicina naturista, lucrez cu aromaterapia, o tehnica speciala de masaj abdominal si din cand in cand si cu plante medicinale. Clientele mele pe de oparte sunt cu probleme ginecologice si\sau probleme de infertilitate si pe de alta parte sunt femei insarcinate pe care le suport in timpul sarcinii si a nasterii (de aici si nick-ul meu doula)
Si cum stateam eu pe WC cu inima rupta in zeci de mii de bucatele, ma suna o clienta (era 5 dimineata) plangand ca a facut un test si i-a iesit pozitiv. Si la 8 am primit o clienta care era in pragul unei caderi psihice serioase ca nu reuseste sa ramana insarcinata.
Si eu Vreau si eu sa ii povestesc cuiva sa ma imbratiseze si pe mine cinevaSi am realizat ca nu am pe cine. Toti aici ma considera ca naturista linistita fara probleme care doar ajuta pe altii si nu are probleme. Sotului daca i-asi fi povestit ar fi zis ca sunt nebuna. Si in plus nu prea am reusit sa imi fac prietene aici
M-am lungit dar trebuia sa o spun. Acum au inceput si scurgerile cred ca pana maine imi vine ciclu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
anidaz am venit

nu am mai intrat de multa vreme pe aici pentru ca nu mai fac nimic, nici monitorizari, nici analize, nici hormoni.
de fapt cred ca pentru mine s-a terminat capitolul asta, trebuie sa ma operez iar a 3 a oara si daca ma operez imi fac histerectomie ca altfel nu se trateaza endometrioza mea.

o sa ma numar printre femeile care nu pot face copii.

dar de citi va citesc, sint in umbra.
pupici si la cit mai multe vesti bune

http://tt.lilypie.com/LOPTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buburuza, temperatura trebuie luata dimineata inainte sa te dai jos din pat, si cand creste cu cel putin 0,4 ovulezi!
Restul stiu fetele mai multe!
Gata la servici cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Carmen spor la treaba

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/tpqup3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pusichet

salut
anidaz am venit

nu am mai intrat de multa vreme pe aici pentru ca nu mai fac nimic, nici monitorizari, nici analize, nici hormoni.
de fapt cred ca pentru mine s-a terminat capitolul asta, trebuie sa ma operez iar a 3 a oara si daca ma operez imi fac histerectomie ca altfel nu se trateaza endometrioza mea.

ana maria

Ooo,Doamne nu-mi vine sa cred ce aud ,dar ...daca nu te operezi ce se intampla?

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

dimineata cum fac ochisori asta fac ... inainte sa ma dau joc din pat ... macar atata lucru am invatat si eu ca v-am mai auzit pe aici

dar eu vroiam sa stiu cam cu cat timp inainte de ovulatie incepe sa creasca ... si daca pot sa imi dau seama dupa temperatura cu o zi 2 inainte ca vine ovulatia ... ca sa pot programa

ca daca creste cu o ora inainte de ovulatie si eu ovulez de exemplu la ora 14 inseamna ca dimineata e tot mica si nu am cum sa aflu din timp ca vine momentul ...

momentan de 3 zile este 36.5 constant in fiecare dimineata si azi sunt Z14 ... deci mai am de asteptat...

si inca ceva e adevarat ca daca ovulez dupa Z17 nu e bine sa raman gravi ca e ovulul batran (sau ceva de genul asta) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Doula,ce greu trebuie sa fie ,sa lucrezi cu femei gravide cand tu incerci din greu asta,
Vorbeste cu noi descarca-te si va fi mai usor.Dar nu-mi explic cum a disparut liniuta,nu vrei sa mai repeti testul in cazul in care scurgerile se opresc?Poate o fi nidarea.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pusichet

salut
anidaz am venit

ana maria

Imi pare atat de rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

of of...numai probleme...

mah si totusi unde e beatrice???

adina tu la doctor cand te mai duci?

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

anidaz daca nu ma operez cresc se sparg si fac mult mai rau decit acum.
deja am dureri groaznice, nu vreau sa-mi inchipui ce dureri sint cind crapa astia.
si cum endometrioza se reface ar trebui sa ma operez de fiecare data.
am deja doua operatii una laparoscopic si una clasica , urmatoarea va fi tot clasica, si am mai citit ca daca se intervine mai mult de 3 ori nu e bine.
asta e viata merge inainte.
dar iti dai seama ca ma duc numai in momentul cind crapa pina atunci tac si inghit durerile cauzate de endo.

Mergi la inceput