Aspirante optimiste > 20 (354)
Raspunsuri - Pagina 2
buburuza1979 spune:
buna fetelor
eu de cateva zile am inceput sa imi iau temperatura bazala sa vad ce si cum ... e prima luna cand fac asta ... pt ca sunt curioasa cand ovulez ...
si cred ca incep sa depistez de ce nu am ramas pana acum gravida ...
azi e ziua 14 si inca temperatura nu da semne ca ar creste ...
ori ovulez tarziu ori nu ovulez ... adevarul este ca de 2 luni nu am mai observat acea schimbare a scurgerilor ... care se produce la ovulatie ...
inainte o aveam dar de 2 luni nu s-a mai intamplat. sa vedem zilele viitoare cum or fi .
mai nasol e daca ovulez pe sambata ca de vineri sunt plecata de langa sot si nu pot profita de moment.
voi ce stiti cu temperatura bazala?
creste cu o zi inainte de ovulatie sau creste in ziua ovulatiei?
anidaz spune:
Bine ,lista fetelor de care nu mai stim nimic ar fi lunga si fiindca e inceput de capitol sa facem prezenta in ordinea in care le gasesc in listuta:
Tumpi,pusichet ,claudela,arinaa,Marynik,gaby76, Arianna M,noname,Pipo2008,Butterfly1,adelaalba,alina_27, nikimodo,Delphinas,florelacri, dadadada,ancutzam, mihapet, laurraa, andra b, yubi, speranta, evenstar, delia79,draguta,mara2008,Klaussa, luminita33, KlaudiaG, Jay, Dragaica, Happyella, flo.flo, ank24,steff, iubita_tiana,ramonika,gessy,uve got mail, buburuza1979, camy pus,bia28, anne~mary, Vrancioaia, ganesha, marimica36, alla78, tusce, dymomo77,danubia ,adrianaady,demoniza,gabidaniela
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
buburuza1979 spune:
io sunt prezent la datorie !!! nu v-am parasit !!!
scriu doar putin mai rar (cam o data pe zi) ca sunt in zugraveli si nu pot sta la calc ca tb sa biciuiesc muncitoru ... care apropos de discutia de aseara (pt fetele care au citit in cap trecut) aseara a tras o scuipatura pe jos ca nu vroiam sa ii dam toti banii si cand ne-am luat de el s-a ofuscat mai tare si-a aruncat tigarea aprinsa in sacul cu ziare si s-a carat si azi nu a aparut la munca ... asta e NSIMTIRE CRASA !!!
monna3 spune:
offff fetelor.......am o stare 

de ce e atat de greu sa vin bebe si la noi? de ce vine bebe la cele care nu-l vor??? 

Monica, sper in curand 
http://tt.lilypie.com/tpqup3.png
anidaz spune:
Sa nu uitam gravidutele:
Maryb,Alexa.1983,BraveGirl, mirero1976,Ramo2007,Sorvint,justme,cristi_2003, Ciufik, Michelle81, flowerbee, jasmi, cami_antonia, alinadawara, dany83, flory76 ,MariaK, mihaelacg,s ilvi8, 

Mai treceti si pe la noi poate ne molipsim.Ioanara23 o face si ne pune o vorba buna si la bebelul ei,
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
buburuza1979 spune:
si de Gessy am vazut ca a mai scris la odisee la mamici de albinute ... parca e in 10 saptamani si totul bine ![]()
buburuza1979 spune:
fetelooooooooorrrrr invatati-ma si pe mine cum e cu temperatura bazala ca io habar nu am daca nu am folosit pana acum metoda asta
va rooooooooooggggggg 

buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monna3 offff fetelor.......am o stare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de ce e atat de greu sa vin bebe si la noi? de ce vine bebe la cele care nu-l vor??? ![]() ![]() Monica, sper in curand ![]() http://tt.lilypie.com/tpqup3.png |
si eu ma intreb dese ori acelasi lucru ...
dar pana la urma e cum vrea Doamne-Doamne ... cand vrea el sa ni-i trimita pe puiutii de ingerasi o sa ii primim cu mareeeeeee bucurie si iubire !!!