Aspirante optimiste > 20 (354)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

buna fetelor. Nu am mai intrat de mult pt ca sunt in febr examenului pt permis. Maine intentionez sa ajung la manastirea Ghighiu de la Ploiesti, cunoscuta pt minunile legate de sarcina. Asa cum am promis, o sa dau un pomelnic. Cine vrea sa il trec a imi spuna numele de botez. Iulia si ancadragomir cred ca asa se numesc....restul nu imi dau seama.

o fi rau daca imi cumpar singura o candela?

Multumim ca te gandesti si la noi...spune o rugaciune si pentru Emilia-Monica....multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

oana te-am notat.
vai lala cum sa nu te trec pe tine, fiinta draga . o astept si pe bubu. Ma gandeam daca nu ar fi bine sa va trec si sotii. Eu una il pun pe lucian al meu.....ca sa le lumineze Dumnezeu calea

Mergi la inceput

Citat:

iulia maine ma duc la o manastire Gighiu de la Ploiesti. Am auzit numai lucruri bune despre aceasta manastire, in special de la femei care au ramas insarcinate dupa ce s-au rugat la manastirea asta. Si m-am gandit sa va trec si pe voi pe pomelnic. Mi-am imaginat ca nuele tau de botez este iulia dar in rest nu-mi dau seama. Imi imaginez ca ancadragomir este anca si moni k este monica....dar in rest ... Pe pagina de inceput sunt trecute "fondatoarele". Si sincer, acum nu am timp sa intru pe fiecare membru in parte pt ca ma cert cu chestionarele astea auto....

Multa BAFTA la examen !...eu am picat ieri, dar nu-i bai...o sa dau pana il iau..Atentie la intrebarile de mecanica, conduita preventiva si ecologica. Iti tin pumnii !!

Mergi la inceput

emilia monica...check

Mergi la inceput

ecologice.....what is that. Din 75 de intrebari din conduita preventiva, am raspuns la 54 . La mecanica sunt si mai bata, la primul ajutor ma cam impiedic iar semnalele politistului ma scot din sarite. In rest nu am probleme

Mergi la inceput

Citat:

emilia monica...check

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Buna seara fetelor. Dar tare linistite ati fost in ultimile doua zile. Nu ati scris aproape de loc. Pai se poate asa cevaSau poate e de vina prezenta mea,cum am venit eu toate ati tacut malc Ia haideti faceti-va prezenta ca vrea omul sa va mai cunoasca putin.
Vrancioaia
Anne Mary asi vrea si eu te rog. Numele meu este Silvia Andreea.
Eu am avut doua zile lungi dar frumoase. Pentru prima data am asistat la o nastere de gemeni. Doua fetite identice . Si la sfarsit in timp ce mamica a facut un dus am avut prilejul de o ora intreaga de cuibareala cu amandoua intr-un fotoliu. Aproape ca am plecat cu ele acasa. Oricum sunt indragostita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Si Anne succes la examen.Daca vrei pot sa vin eu in locul tau ca mie imi plac toate semnele alea inclusiv ale politistilor

Mergi la inceput

Citat:

ecologice.....what is that. Din 75 de intrebari din conduita preventiva, am raspuns la 54 . La mecanica sunt si mai bata, la primul ajutor ma cam impiedic iar semnalele politistului ma scot din sarite. In rest nu am probleme

Ce carte ai ?...scrie 2008 in parte stanga jos ? (verde cu mov)asta e ultima editie cu 1471 de intrebari.
Alea despre conducere ecologica nu sunt multe...vreo 15, le inveti pe de rost..cap. 17...La fel iti recomand si din mecanica..Nu incerca cu logica, ca nu tine...memoreaza.Interbarile sunt exact din cartea asta...multa bafta.
Eu le-am facut pe alea mai grele, dar m-am complicat prea mult la cele usoare...asta e, omu' din greseli invata.

Mergi la inceput

doula a notat. Sa stii ca propunerea ta ma tenteaza....vezi ca si vrancioaia ar avea nevoie :).

Eu fac chestionare de pe internet. O sa iau maine si cartea mentionata. Toti mi-au spus ca logica nu merge...

Mergi la inceput