Aspirante optimiste > 20 (354)
Raspunsuri - Pagina 19
Vrancioaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne`mary doula a notat. Sa stii ca propunerea ta ma tenteaza....vezi ca si vrancioaia ar avea nevoie :). Eu fac chestionare de pe internet. O sa iau maine si cartea mentionata. Toti mi-au spus ca logica nu merge... |
hai ca invatam impreuna...eu peste 2 saptamani sunt reprogramata sa dau sala...
Cum stai cu NOROCUL ??? si asta e important
anne`mary spune:
cu norocul.....bine zic eu, dar nu la examenul tip grila.
Va las un pic, caci al meu sot vrea sa iesim in oras.
m-am uitat la numel buburuzei si scrie "theo". astept sa intre si sa ma lumineze
Vrancioaia spune:
...sa ai noroc sa fie un test usor...si cu o singura varianta de raspuns...
Va las si eu...ma asteapta puiul sa-l pregatesc pentru cuptor ![]()
Ce bine ca e weekend !
Va pupic
anne`mary spune:
am venit din oras...au fost zilele buzaului sau ceva de genul....mirose a carnaciori de plescoi si frigarui pe gratar
.
maine, inainte sa plec la manastire, mai intru o data sa vad cine mai vrea sa o trec pe pomelnic.
noapte buna
doula spune:
Uffff inainte cu cateva zile a fost aici petrecere cu crenvusti si cu must acu imi vii tu cu carnaciori si frigarui....Pana la urma va voi cere sa imi trimite-ti un pachet cu mancare romaneasca - pe aici nu le gasesc si imi lasa gura apa citindu-va
monna3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne`mary buna fetelor. Nu am mai intrat de mult pt ca sunt in febr examenului pt permis. Maine intentionez sa ajung la manastirea Ghighiu de la Ploiesti, cunoscuta pt minunile legate de sarcina. Asa cum am promis, o sa dau un pomelnic. Cine vrea sa il trec a imi spuna numele de botez. Iulia si ancadragomir cred ca asa se numesc....restul nu imi dau seama. o fi rau daca imi cumpar singura o candela? |
si eu vreau
. numele meu de botez: Monica Florina iar al sotului e Viorel. saru'mana 

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/tpqup3.png
monna3 spune:
buna fetelor 
dam un party ceva ca a venit weekendul???

ce ziceti? ne adunam?
Monica, sper in curand 
http://tt.lilypie.com/tpqup3.png
lalala13 spune:
ioooooooo fetele
anne saru'mana 
io tocmai detin 2 polidine in poponet..mai sunt si la sfarsitul ciclului..poate are efect si la bb meu asteptat..dar nu-mi fac sperante..macar sa-mi treaca raceala asta...
si maine ma duc si la o nunta....racita si cu polidine !
decii
a zis cineva party??![]()
![]()
![]()

my somebody.... 

vad ca nu e nimeni pe aici