Aspirante optimiste > 20 (354)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

sa mai spun ca cei d la maternitate m-au trimis la Spitalul de Boli Infectioase pt o simpla indigestie???
sa mai spun ca DOCTORITA DE ACOLO MI-A DAT DOAR SA FAC 2 PERFUZII SI M-A TRIMIS IN UN SALON CU TOTI HEPATICII SI INFECTIOSII ca sa le fac???....a facut sotzul meu un scandal monstru! si doar asa m-au lasat sa stau in una din rezervele libere sa-mi fac nenorocitele alea de perfuzii! uof! am avut noroc cu o asistenta de treaba care a avut mana usoara si mi-a zambit tot timpul cat m-a perfuzat...m-am simtit mai bine instantaneu....

ioana

22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si io mi-s asistenta, da sincer, eu incerc sa fac pacientii sa zambeasca, nu sa arunce cu pietre dupa mine. Da sunt cadre si cadre, am vazut si asistente a dracului si asistente bune de pus pe rana.
Eu la maternitate am fost foarte multumita de ele.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetelor. Nu am mai intrat de mult pt ca sunt in febr examenului pt permis. Maine intentionez sa ajung la manastirea Ghighiu de la Ploiesti, cunoscuta pt minunile legate de sarcina. Asa cum am promis, o sa dau un pomelnic. Cine vrea sa il trec a imi spuna numele de botez. Iulia si ancadragomir cred ca asa se numesc....restul nu imi dau seama.

o fi rau daca imi cumpar singura o candela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Despre ce vorbesti anne`mary ?

iulia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Buna fetle...
Am intrat doar un pic, de la servici, sa va salut si sa va spun si eu ca am fost ieri la doc..si, normal veste proasta, chistul mau a scazut doar 2 cm... schimbat tratament, inca 2 luni...
Asta e! O sa intru si mai pe seara!

Moni

http://tt.lilypie.com/J4oNp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

buna fetelor. Nu am mai intrat de mult pt ca sunt in febr examenului pt permis. Maine intentionez sa ajung la manastirea Ghighiu de la Ploiesti, cunoscuta pt minunile legate de sarcina. Asa cum am promis, o sa dau un pomelnic. Cine vrea sa il trec a imi spuna numele de botez. Iulia si ancadragomir cred ca asa se numesc....restul nu imi dau seama.

Anne, eu as vrea, pls! Nume botez: Oana Alina
Mersi!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

iulia maine ma duc la o manastire Gighiu de la Ploiesti. Am auzit numai lucruri bune despre aceasta manastire, in special de la femei care au ramas insarcinate dupa ce s-au rugat la manastirea asta. Si m-am gandit sa va trec si pe voi pe pomelnic. Mi-am imaginat ca nuele tau de botez este iulia dar in rest nu-mi dau seama. Imi imaginez ca ancadragomir este anca si moni k este monica....dar in rest ... Pe pagina de inceput sunt trecute "fondatoarele". Si sincer, acum nu am timp sa intru pe fiecare membru in parte pt ca ma cert cu chestionarele astea auto....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_k

Buna fetle...
Am intrat doar un pic, de la servici, sa va salut si sa va spun si eu ca am fost ieri la doc..si, normal veste proasta, chistul mau a scazut doar 2 cm... schimbat tratament, inca 2 luni...
Asta e! O sa intru si mai pe seara!

Moni

http://tt.lilypie.com/J4oNp3.png

Moni,
Cate luni ai luat AC? Eu am luat Yasmine si dupa prima luna disparuse si al meu avea 7 cm/6.5 cm...era imens. Dar am continuat tratamentul 3 luni ca asa se face. Eu am mai luat si extract de zmeur, sunt niste picaturi care se beau de 2 ori pe zi cate 20 de picaturi in putina apa. Se gaseste la farmacie.
sa treaca supararea.

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

Andreea Simona

Ti-as multumi tare mult !

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui noname

Citat:
citat din mesajul lui Vrancioaia

buna dragelor...Cui i-a mai ramas cafea ?...cu vremea asta urata mi se face somn...

http://tt.lilypie.com/Qrwnp2.png

Buna!!!!
Uite iti fac eu cinste cu o cafea

si un............

Iti place?

...n-am mai apucat sa rapund..merci-merci ptr. cafeluta..cu pepsi nu ma omor, de fapt nu mai beau nimik acidulat din primavara, dar sar'mana

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput