Aspirante optimiste > 20 (354)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

mersi mult de intrebare
activ e putin zis....nush ce tot mosmondeste el pe acolo...
azi la 16,30 am morfofetala de trim II...sunt emotionata si asta cred ca-l agita si pe baiet...

ioana

22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanara23

mersi mult de intrebare
activ e putin zis....nush ce tot mosmondeste el pe acolo...
azi la 16,30 am morfofetala de trim II...sunt emotionata si asta cred ca-l agita si pe baiet...

ioana

22+

puiutza mica

Cand vii de la control, intrii sa ne spui cum a fost, da?
Eu astept vesti, si iti tin si pumnii sa vii cu cele mai bune vesti!!
pt Bebe!!!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rallu

Oana, "tinerica" de mine are tot 29 de ani...deh...gemene pana la capat.
Din fericire nu-i simt si nici nu-i arat...de-aia am zis ca sunt inca tanara.
Sunt genul care sare in mijlocul unei balti daca o vede si stropeste pe toata lumea din jur, face numai nazbatii (vrute dar cele mai multe NEvrute)...intelegi tu.
Inca ma mai "bat" cu copii pe ciocolata si jucarii.

Fiind si micuta de statura (sub 1,60 m) ma prinde genul asta.

Ca in realitate buletinul spune altceva decat simt eu...stiu...dar inca ma amagesc.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/rYTHp3.png

Rallu, draga, eu sunt mult mai inalta. Am 1.61 !!!! In rest, si pe mine ma confunda lumea cu un pici, din pacate pentru profesia mea... Am tot incercat sa par mai mare, dar nicicum nu imi iese. Si tot copil sunt si vreau sa raman pentru totdeauna... Asa ca, vorba ta, gemene pana la capat...

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Fetele, iau si eu o cafea si muuuult praf de la Ioana. Cu intarziere azi, dar tot merge o cafea.

Eu aseara am trecut printr-o experienta tare urata: m-am dus sa imi cumpar injectiile, ca mi se terminasera si la 20 trebuia sa ma duc la clinica sa le fac. Si cand ma duc la farmacia-minune, unde cica tot timpul au Gonal-f, surpriza: nu aveau. I-am zis sa imi dea un inlocuitor si ea imi zice ca a vorbit cu nu stiu ce doctora si ca imi da Menopur. Eu ii zic ca nu e acelasi lucru, ea zice ca nu am dreptate. In fine, se enerveaza al meu sotior si ii spune sa sune la dr. meu ca in el am incredere, in altcineva nu. Si il suna, raspunde si ii zice ca e nebuna, cum sa imi dea Menopur??? Si imi da altceva, cica aceeasi substanta, dar ... de doua ori mai scump (de parca nu era suficient de scump al meu)... Acum stau si ma gandesc ce pateam daca o credeam de la inceput pe farmacista...

Apoi taraboi la clinica, pt ca pe reteta mea scria ceva si eu aveam in mana, normal, injectii cu alta denumire... Si in final imi da injectia. Nu stiu de la ce, de la faptul ca eram eu nervoasa rau pentru ca am patit ce am patit sau s-o fi enervat asistenta, cert este ca durere de mana ca dupa injectia asta nu am avut in viata mea. Parca imi daduse in os, toata noaptea nu am reusit sa pun geana pe geana de durere...

... In rest, totul e bine! Traiasca sistemul sanitar din Romania ca altfel ne-am plictisi, daca toate ar merge ca la carte!

Mergi la inceput

uf uf uf onutzo la bubica
ai pus o compresa ceva? Doamne ce oameni!

ioana

22+

puiutza mica

Mergi la inceput

da ce ma mai mir???
mi s-a facut rau intr-o noapte acum vro 2 sapt si am chemat salvarea, am zis ca sunt gravida si m-au dus la maternitate....la 3,30 dimineatza normal ca toate asistentele dormeau si AM AVUT INDRAZNEALA SA LE DERANJEZ...si asistenta ma intreaba "cand ati avut ultimul ciclu doamna? poate de aia va este rau...poate sunteti insarcinata..."
AM RAMAS STUPEFIATA...

ioana

22+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Multumesc, Ioana... Ce sa mai zic, asta e tara in care traim... Insa idea e ca de asta m-am dus la o clinica privata inca de la inceput, ca sa evit sa fiu tratata cu indiferenta. Adica vreau sa fiu tratata NORMAL, nimic altceva. Asistenta a fost foarte draguta, nimic de zis, nu stiu, poate pur si simplu mi-a nimerit un nerv. Mama mea e asistenta si si ea mi-a zis acelasi lucru.

Dar partea cu farmacia m-a deranjat foarte tare, pentru ca, totusi, daca imi spunea ca pot aparea probleme faceam din timp comanda si stateam linistita...

Insa ce ai patit tu, chiar e strigator la cer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanara23

da ce ma mai mir???
mi s-a facut rau intr-o noapte acum vro 2 sapt si am chemat salvarea, am zis ca sunt gravida si m-au dus la maternitate....la 3,30 dimineatza normal ca toate asistentele dormeau si AM AVUT INDRAZNEALA SA LE DERANJEZ...si asistenta ma intreaba "cand ati avut ultimul ciclu doamna? poate de aia va este rau...poate sunteti insarcinata..."
AM RAMAS STUPEFIATA...

ioana

22+

puiutza mica

daca nu ar fi de plans ar fi de ras!!!si eu cred ca as fi ramas perplex la o astfel de situatie.

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla78 spune:

Buna fetele !

Doamne nu-mi vine sa cred ce citesc!
Stiu ca sunt nesuferite pana la lacrimi asistentele si sunt f. indraznete ca si cum ele ar face asta cu forta ! Eu una cred ca as face un scandal monstru intr-un spital, pt. ca de obicei nu-mi tace gura

Mergi la inceput