Aspirante optimiste > 20 (354)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

danutza cumva ne pregatesti vro surpriza sapt viitoare maica?

ioana

22+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Mie mi-a dat doctorul sa fac analizele deoarece incercam de 1 an si nu este nimic. Si am facut si stimulare ovariana.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanara23

danutza cumva ne pregatesti vro surpriza sapt viitoare maica?

ioana

22+

puiutza mica

Ce surpriza?
Ca mie nu mi-au mai venit rushii..........de vreo 2 luni.
Incep sa iau Duphaston:( ca poate se indupleca si vin.
Si abia apoi vom incepe sa facem calcule........
Dar daca bagi tu un pupic mareeee pentru mine, poate se ia, si cine stie........ voi fi siu eu burticoasa.......candva.........

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Neata Dana
Tocmai mi-am facut programare pentri recoltare de analize... luni la 17.00...

1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

neaaatzzaa

dana..care 2luni? de vreo 3 ?? ca nah am mers mana in mana

titi estradiol mare poate anunta si o sarcina la mine asa era interpretat dar nu a fost ca mi-a si venit ...

bubu...succes

io..sunt cobzzzaa, am refcaut analizele din ziua 3-5...am luat-o de la capat cu programarile. si..diseara am program cu niste polidine, ca nu vrea sa imi mai treaca raceala si e din ce in ce mai rau. da..nah..nu strica polidinul stiti voi ...

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

special pt danutza
de la mine

de la bebe ca e mai poopacios!...mai ales la fete imediat intinde boticu!

ioana

22+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Multumesc fetelor de primire
Eu vreau de muuuuuuult timp un dar l-am asteptat pe iubitel vreo sapte ani de zile sa spuna da. In mai am ramas insarcinata dar am avut un avort menstrual, asta cred de emotiile pe care le-am avut cum ii voi spune. Dupa episodul acesta in sfarsit a venit clipa mult asteptata si barbatelul a spus da.
De atunci incercam...Azi sunt in ziua a 14 dupa ovulatie si mie din ziua a 11 incepeau scurgerile maronii dar luna asta nimic. Eram sigura ca sunt insarcinata. Deci am facut un test de dimineata. In cateva secunde a aparut si a doua liniuta. Ce bucurie- ce bocet! Si tot uitandu-ma la testul meu, a doua liniuta a inceput sa dispara incetul cu incetul. Toata chestia asta a tinut cel mult 5 minute, sa nu credeti ca a fost vorba de ore. Testul meu a fost "stricat" sau D-zeu stie ce. Am simtit ca ceva se rupe in mine, ca si cum asi fi avortat din nou.
Acum ca sa fie cu ciresica deasupra fristii....
Eu sunt terapista in medicina naturista, lucrez cu aromaterapia, o tehnica speciala de masaj abdominal si din cand in cand si cu plante medicinale. Clientele mele pe de oparte sunt cu probleme ginecologice si\sau probleme de infertilitate si pe de alta parte sunt femei insarcinate pe care le suport in timpul sarcinii si a nasterii (de aici si nick-ul meu doula)
Si cum stateam eu pe WC cu inima rupta in zeci de mii de bucatele, ma suna o clienta (era 5 dimineata) plangand ca a facut un test si i-a iesit pozitiv. Si la 8 am primit o clienta care era in pragul unei caderi psihice serioase ca nu reuseste sa ramana insarcinata.
Si eu Vreau si eu sa ii povestesc cuiva sa ma imbratiseze si pe mine cinevaSi am realizat ca nu am pe cine. Toti aici ma considera ca naturista linistita fara probleme care doar ajuta pe altii si nu are probleme. Sotului daca i-asi fi povestit ar fi zis ca sunt nebuna. Si in plus nu prea am reusit sa imi fac prietene aici
M-am lungit dar trebuia sa o spun. Acum au inceput si scurgerile cred ca pana maine imi vine ciclu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

buna dragelor...Cui i-a mai ramas cafea ?...cu vremea asta urata mi se face somn...

http://tt.lilypie.com/Qrwnp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanara23

special pt danutza
de la mine

de la bebe ca e mai poopacios!...mai ales la fete imediat intinde boticu!

ioana

22+

puiutza mica

Mersi mult pentru pupicei!!!!
Pupici multi la bebe.
Este activ?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vrancioaia

buna dragelor...Cui i-a mai ramas cafea ?...cu vremea asta urata mi se face somn...

http://tt.lilypie.com/Qrwnp2.png

Buna!!!!
Uite iti fac eu cinste cu o cafea

si un............

Iti place?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana

Mergi la inceput