FIV CLINICA EVA BRASOV

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am fost la Tg Mures, acolo am stat o luna de zile...dar degeaba...a murit acolo..pe masa de operatie...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

camy
nu vreau sa-mi inchipui ce simti............uneori viata asta e prea grea,nu stiu cum sa te incurajez pt ca ma depaseste aceasta tragedie!era ffffffff frumos,ca un ingeras........

Mergi la inceput

...asa e...toti se minunau cat de frumusel era...

..Uratica...astept sa ma suni azi sa ne vedem...

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

pot sa indraznesc sa te intreb ce explicatie ti-a dat '"DOMNUL" dr ionel?cum l-a lasat asa fara oxigen si de ce?sa stii ca si eu am auzit numai lucruri rele despre clinica eva,am inteles ca au murit 4 bebei........nu stiu daca este adevarat,am inteles ca nu au aparatura completa!
sper ca nu te superi ca te intreb nu esti nevoita sa-mi raspunzi dar mi-a ramas in minte poza copilasul tau, sti eu sufar ca nu pot sa raman insarcinata dar daca as fi patit ce ai patit tu cred ca eram....
iti daruiesc o floare viruala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

Cammy,
ma bucur ca ne-am intalnit azi! esti un om deosebit si foarte puternic de ai putut sa treci prin atatea!
ce sa spun.. sper sa se sparga ghinionul anul asta si sa ne mearga si noua bine!
m-ai facut sa realizez ca problema mea e infima pe langa tot ce tu ai trait-traiesti!
bafta la toate!!! sa avem parte de multa sanatate si noroc de-acum inainte!iar visul nostru sa se implineasca si sa devenim in curand
lara...join us! hai sa o punem de o intalnire in trei! ce zici?
sunt multe de invatat din experientele altora!

Mergi la inceput

ok ne vedem,cum sa nu!ai mare dreptate prin ce trece cami e ffffffff groaznic fata de ce noi..........
cand vreti sapt viitoare e ok?

Mergi la inceput

...si eu vreau sa ne vedem...cand vreti voi...

Lara...pe Ionel nu l-am mai intalnit....niciodata de atunci...regret nespus ca am ales Clinica Eva...ma simt asa de vinovata...niciodata nu voi mai merge la vreo clinica particulara...nici macar la vreun control...

...am fost eu o singura data sa vb cu Aurel...dar nu era acolo...oare???????????

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

nu camy tu nu ai facut nimic!!!!!!!te rog nu te mai invinovati si asa sufletul tau este distrus,chiar nu ai nicio vina ca unii doctori sunt nenorocitiera treaba lui sa aiba grija de bebe si sa vada daca are probleme din burtica!tu nu esti ginecolog si nu aveai de unde sa stii si oricum tu ai ales sa mergi la clinica tot pt ca te gandeai la bebele tau,ca acolo e mai frumos si te-ai gandit ca e si nou si aparatura e mai buna(ASA CRED EU PT CA ASA AS FI FACUT SI EU)!!!!!!!!!chiar nu ai nicio vina,incearca sa-ti scoti asta din cap.
intr-o zi o sa ai un bebe si acela iti va mai alina durerea,nu o sa uiti niciodata dar o sa-ti aline fffffff mult durerea!
te pup si !astept sa ne vedem cand vreti!

Mergi la inceput

camy hai pe messenger ,am citit ce ai scris ca dupa 4 ani ti-au zis sa mai faci bebe......vreau sa-ti povestesc ce a patit cumnata mea si dupa un an a facut un bebe superrrrrrrrr frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Uratica nu ceda nervos.Eu am avut perioade ca ale tale si solutia mea a fost sportul facut in disperare.
Aproape 7 ani am fost pe la dr si am facut si laparoscopia si tratamente si stimulari si nu se intampla nimic.Bafta mea a fost ca trompele mele erau Ok.Am facut 5 IA.2 la Sb 1 la Giulesti si 2 la Cj la dr Micu.Dumnezeu m-a ajutat ca la cea de-a 2 din Cj sa reusesc si acum am un baietel de 3,5 luni.
Dintre toti pot sa ti-l recomand pe dr Micu.E specializat pe sterilitate.Si poate ca intelege cel mai bine lupta noastra pentru ca si el are copilasii ( parca stiam ca are gemeni -poate am inf greista)) din FIV.Si intradevar e cel mai ieftin la Cj.
Sfatul meu:nu incerca in clinicile unde sunt la inceput cu toate tratamentele astea.Nu-i lasa sa experimenteze pe tine.
Am uitat sa-ti zic ca in perioada in care am reusit m-am rugat si am avut si date slujbe la biserica si am facut si maslu in casa cu 3 preoti.Eu zic ca asta a contat cel mai mult.
Iti doresc mult succes.
CAmy imi pare tare rau de pierderea suferita.Nici nu pot sa-mi inchipui ce durere ai in suflet.

ali

Mergi la inceput