FIV CLINICA EVA BRASOV

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

marrina, deasemenea te rog sa-mi scrii si tu pe mail sau mess experienta ta in ceea ce priveste laparoscopia si fiv-ul.. sau prin ce ai trecut tu.. mi-ar fi de mare ajutor! id-ul postat in mes anterior dat larei si cu @yahoo.com, e adresa mea de e-mail! va rog sa-mi scrieti!
vreau sa stiu ce e mai n=bine sa fac si sa stiu ce ma asteapta!
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

uratica nr. de tel. a dr. Micu de la cabinetul particular este 0264 - 430990. Prima data iti faci programare la cabinetul particular, iti prezinti problema si mai departe iti spune el ce e de facut. Daca vrei sa vorbesti cu el la tel., suni la acelasi nr. intre orele 15 - 19 luni, miercuri sau vineri si il ceri la tel. Eu am facut asa de cateva ori si am reusit sa vorbesc cu el (dar eram deja pacienta lui). Fiv-ul se face la spital nu la clinica particulara (poate de aceea sunt si preturile mai mici). Mult succes indiferent ce te hotarasti. Daca mai ai intrebari legat de fiv la cluj iti raspund cu placere.

Eni 17+

Mergi la inceput

enni, iti multumesc din nou!
as opta si pentru cluj.. insa nu stiu in ce consta tratamentul...daca e nevoie sa stau in cluj pe timpul tratamentului sau nu... cate zile stau internata, cat dureaza analizele si tot ce trebuie... nu am mai facut fiv pana acum si nu stiu pe ce sa ma axex, ce ma asteapta...
o sa incerc sa vb si cu dr respectiv ca sa aflu parerea lui..si sa vad ce imi zice si el.. sper sa reusesc sa dau de el cat mai repede..
pentru mine ar fi bine sa pot face tratamentul aici, decat sa ma perind pe drumuri..eu mi-am facut dosarul ptr fiv bucuresti, dar nu am trecut de faza cu analizele pentru ca mi-a respins dr marinescu dosarul.. a zis sa mai astept!cred ca vroia o alta mamica la 70 de ani!!!!! m-a disperat! macar de imi zicea din prima si n u mai dadeam bani pe analize si pe drumuri la bucuresti si inapoi.. plus consultatii platite aiurea fara ca macar sa ma examineze!!pt ca eu aveam toate analizele facute in brasov!
dar in fine.. asta e!nu am timp de lamentari! insa trebuie sa ma decid pana pe 16 luna asta, ptr ca trebuie facute analizele din ziua a 3a si nu vreau sa mai ratez sau sa mai aman inca o luna!
tu cand ai facut fiv? era aglomerat? erau multe dosare? si in cazul in care nu iti reuseste din prima.. a doua oara sunt aceleasi costuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

BUNA uratica AI acum nr de tel de la Ennni incearca sa vorbesti cu DR sa iti spui problema si ai sa vezi ce spune ca trebue sa faci ,tiam zis si eu am avut aceas problema cu trompele ca tine si am facut laparascopie aici la cluj si tot nimic dr mia zis fiv nu mai are rost as o lungim. HAI la treaba nu mai sta si nu mai gindi negativ daca trbue fiv al doilea nu exista primul reusit vad ca foarte mult iti doresti si vei reusi din prima ca si noi te pupicesc. JOVANA 17 +

Mergi la inceput

uratica eu am facut fiv in mai - iunie anul acesta, nu stiu sa-ti spun cate dosare au fost in acea perioada, dar nu mi s-a parut foarte aglomerat. Eu am cunoscut o singura doamna care avea programata punctia la o zi dupa mine si cu ea am vb destul de putin ca nu a fost prea prietenoasa. Din cate stiu eu, dr. Micu accepta ananlizele facute oriunde, mie asa mi-a spus ca pot sa le fac unde vreau (am preferat sa le fac la cluj) iar tratamentul pentru fiv poti sa il faci acasa, nu necesita spitalizare. La mine tratamentul (inhibare + stimulare) a durat 24 zile (14 zile inhibare + 10 zile stimulare). Din aceste 24 de zile am fost la eco in ziua 10, iar in ultimele 7 zile tot a doua zi. Poti sa te internezi daca vrei in ultimele zile de stimulare, daca nu vrei sa faci naveta tot a doua zi pt. eco. Apoi bineinteles a urmat punctia si ET, care din nou nu necesita spitalizare. Din momentul in care incepi tratamentul nu mai platesti nici o consultatie, de fiecare data te cheama la spital nu la cabinetul particular. Eu la un moment dat chiar l-am intrebat daca as putea merge la el la particular pt ca imi era mai comod sa merg dupa masa la eco decat dimineata si a spus categoric NU, dimineata la spital si nu a trebuit sa platesc nimic. 800 EURO cat costa fiv la cluj am platit in ziua ET.
Eu asa stiu ca de fiecare data trebuie sa platesti. Deci daca nu reusesti din prima si vrei sa incerci din nou,platesti din nou. Din pacate.

Eni 17+

Mergi la inceput

enni si jovanna,
va multumesc ff mult!
aveti dreptate.. nu mai astept sa fac laparoscopie..mai ales ca treb sa imi faca icizii.. doua taieturi mici-dar taieturi!!!plus ca cine stie ce se mai poate intampla...
o sa dau tel azi sa vad ce imi spune doctorul.. sper sa fie de bine! sa pot face analizele aici, iar la cluj sa ma duc doar cand e nevoie... f bun insa sfatul lui enni.. sa ma cazez in cele 7 zile ca sa nu fac naveta..
am vb si cu lara, de aici din bv.. ea zicea si de sibiu ca ar fi ok.. o sa vad care varianta e mai buna!ptr ca brasovul e triplu la pret!
multumesc inca odata! o sa va tin la curent!

Mergi la inceput

uratica bafta multa si asteptam numai vesti bune.

Eni 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna ,

si eu sunt din Brasov....in primul rand iti spun...CAPUL SUS!!!!
Eu am avut un copil...care a murit anul acesta...la data de 16 august...asa ca stiu ce este durerea...din pacate stiu...

Dar...din inima iti spun,...renunta la ideea sa mergi la clinica EVA din Brasov...eu acolo am mers...sarcina mi-a fost urmarita de Dr. Ionel...de acolo...am mers la toate controalele...mi-au spus ca am un copil PERFECT SANATOS!!...din pacate...am nascut un copil cu o malformatie congenitala la inima...a trait doar o luna, o zi si o ora ingerasul meu...cei de la Eva...si-au dat seama ce are, cu toate acestea l-au tinut la ei fara oxigen 2 zile...

Nu-ti pierde credinta in Dumnezeu...eu mi-am pierdut slujaba...am vrut sa ma intorc la servici de la 1 octombrie...si mi-am gasit postul ocupat...am vrut sa infiez un copil...mi-au spus mie si sotului meu ca e prea devreme...sa treaca 1 an de la moartea copilului, ca altfel ne resping...
Altul nu pot face 2 ani de zile...am facut cezariana...si cand eram internata cu copilul la Targu Mures la institut...am facut complicatii de la cezariana facuta in clinica Eva....asa ca am de asteptat...nu gluma....

Te rog....mergi la biserica...crede in Dumnezeu...nu-ti pierde speranta....vei avea un copil...
Sfatul meu ar fi sa mergi la serviciu....

Uite...daca vrei...suna-ma....nr meu este: 0747 969 997 sau 0762310671...poate ne vedem...si eu sunt tot din Brasov...

Cat despre FIV...incearca in Ungaria....crede-ma ca e cel mai bine!!!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

buna fetelor!
in primul rand.. Cammy-imi pare rau pentru pierderea suferita!imi dau seama ce poti simti in astfel de momente chiar daca nu trec prin situatia ta!stiu insa cat imi doresc un copil!nu mai am lacrimi sa plang!condoleante!si fii sigura ca ingerasul tau de sus iti va trimite altul ca sa-ti aline pierderea! o sa te sun cu siguranta!
enni-multumesc pentru incurajari!o sa vb cu dr, micu din cluj-insa sincer acum sunt ff debusolata..nu stiu unde sa fac fiv...e clar insa ca renunt la brasov!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

camy...........ce copil frumos.......iarasi am plans....
iarasi m-am intristat,nimeni nu merita sa treaca prin asa cevae groaznic!imi pare ffffffffffffff rau ca sunt dr asa cretini poate ar fi avut o sansa daca ti-ar fi spus de la inceput,vazusem la tv ca parca la targu-mures fac operatii la bebeii mici........
nu stiu ce sa mai zic.....
sa dea D-zeu sa poti sa zambesti ,ca de uitat nu cred ca se poate uita si sa-ti trimita un alt ingeras!
condoleante!

Mergi la inceput