FIV CLINICA EVA BRASOV

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandrab

...Eu am fost la o doctorita din orasul meu de bastina care profeseaza la brasov, la clinica eva, la fiv, a reusit din prima...
Ce ai vrut sa spui prin "a reusit din prima". Dr. respectiva profeseaza la Eva si a facut FIV acolo, adica i-a reusit primul FIV facut la o pacienta? Chiar sunt curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

BUNA uratica eu zic sa mergi la DR si sa incepi fiv sa nu stai pe ginduri consutate cu mama sotul ca ei sint mai importanti in viata noastra .SI eu am facut laparascopie dar degeaba cum vrei tu tu hotarasti si DR poate sa iti spuna mai bine nu mai sta si gindi negativ capul sus .SA iti ajute DUMNEZEU JOVANA 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

marrina,
incerc sa-ti trimit mes privat, dar imi spune ca tu nu primesti mes private!
si da, as dori sa stiu mai multe despre laparoscopie si experienta ta in domeniul asta... cred ca mi-ar fi de mare ajutor!
multumesc!

Mergi la inceput

lara20,
iti multumesc din suflet pentru intelegere! asta ziceam si eu! e optiunea fiecareia cand vrea sa aiba un copil.. si daca e nevoie de fiv pentru asta cu atat mai mult ar trebui sa nu te lase sa astepti!!! sunt convinsa ca daca ma duc sa fac fiv peste 5 ani, o sa-mi zica "de ce nu ai venit mai repede?"
nu stiu.. o multime de doctori superficiali care nu se gandesc la durerea si sufletul unora ca noi!
iau totul ca pe o simpla meserie, fara sa tina cont ca sunt sentimente la mijloc!
eu am ajuns deja la capatul puterilor si simt in fiecare zi cum o iau razna!
am nevoie sa vorbesc cu cineva care trece sau a trecut prin asta, sa ma descarc, pentru ca nimeni altcineva nu intelege prin ce trec!!
nu suport nici colegi de clasa in jur.. nici rude care sa ma intrebe in fiec zi. "da tu nu vrei sa faci copii?".. nu ma mai inteleg cu nimeni!!plang toata ziua si nici macar din casa nu mai ies!pt ca simt ca nu mai pot!
am nevoie de o raza de speranta, am nevoie de o prietena sau mai multe.. am nevoie sa ma sustina si sa sustin pe cineva!!si cel mai mult am nevoie si de reusite in viata mea!
totusi, tu incerci de 4 ani.. care e problema la tine? sau care a fost?

Mergi la inceput

ruxandrab,
tu unde ai facut fiv pana la urma? si cu care dr din brasov?
mie mi-au fost recomandati 2 doctori-anastasiu si podasca...
atat pentru laparoscopie cat si pentru fiv... ei imi trimit/aproba dosarul..
cat despre procedura fiv in sine, o fac 2 doctori din bucuresti si 2 din grecia! am auzit ca au fost deja reusite cateva... sper sa fiu sau sa fim printre ele!
intr-adevar analizele costa circa 1300 ron, plus fiv-ul 6900 ron, plus tratamentul cu hormoni..etc.. nu stiu exact ptr ca nu am mai facut, dar costa si tratamentul in jur de 7000 ron din cate am inteles! ceea ce e mai grav aici in brasov.. e faptul ca daca nu iti reuseste fiv din prima si o sa trebuiasca sa faci altul, costurile sunt aceleasi!
totusi e ciudat ca nu e nimeni pe forum care sa fi facut fiv sau icsi la eva in brasov... pentru ca adina, cea care se ocupa de dosare a zis ca e fffffff multa lume! cam ciudat! incep deja sa ezit.. totusi... e aici!!nu e in bucuresti...nu mai bat drumul atata..si fac tratamentul aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Citat:
citat din mesajul lui marrina

Citat:
citat din mesajul lui ruxandrab

...Eu am fost la o doctorita din orasul meu de bastina care profeseaza la brasov, la clinica eva, la fiv, a reusit din prima...
Ce ai vrut sa spui prin "a reusit din prima". Dr. respectiva profeseaza la Eva si a facut FIV acolo, adica i-a reusit primul FIV facut la o pacienta? Chiar sunt curioasa.

Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate.
marrina

La prima pacienta la care s-a facut fiv la eva a fost o reusita si doamna doctor de care vorbeam a fost embriolog.
si la a 2-a intrebare raspunsul e ca nu am facut fiv si daca as vrea sa fac... cred ca as incerca la cluj unde costa cel mai putin sau chiar la szeged.

1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

uratica sunt uimita de preturile din brasov. de ce nu te gandesti sa incerci la cluj (nu e prea departe de brasov)? eu am facut la cluj cu dr. micu si m-a costat in jur de 7500 RON cu totul (analize + tratament + fiv). mi-a reusit din prima.

Eni 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

uratica vrei sa vorbim pe messenger??????????da-mi id-ul tau daca vrei si vorbim mai multe si da-i naibii pe toti care te freaca la cap:"DA TU CAND FACI COPII",SPUNE-LE CA NU-TI PLAC SAU CA NU VREI SA TE INGRASI,ETC DA ZI TOTUL CU ZAMBETUL PE BUZE CA ALTFEL O IEI RAZNA DACA TE MAI CONSUMI,EU STIU CE SIMTI!!!!!!!DA-I IN PUII MEI DE OAMENI FARA CAP SI RAI!

Mergi la inceput

lara, laly800 este id-ul meu...

si... e greu sa zici asta cu zambetul pe buze cand toti fratii si cumnatii au cate un prichindel de care nu te poti dezlipi uneori si ti-ai dori sa fie al tau!
crede-ma ca nu mai rezist!
frate-miu are un bebe de 2 luni.. iti vine sa il mananci cat e de dragalas... dar........... e al lui, nu al meu! a fost mai norocos!
si... am 30 de ani!!!!!! era timpul demult!

Mergi la inceput

enni...
multumesc pentru detalii! daca nu cer prea mult, imi poti da si mie un nr. de tel de la clinica din cluj? sau un nr de tel al doctorului cu care ai facut fiv?
si... felicitari! esti o norocoasa!

Mergi la inceput