FIV CLINICA EVA BRASOV

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

ali ai dreptate, eu am citit undeva pe net ca dr. Micu are gemeni obtinuti tot prin fiv (ulterior mi-a confirmat si o fost colega de-a lui de facultate). Poate intelege mai bine situatia cuplurilor ce se lupta pt bebe tocmai din acest motiv.

Eni 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele, multumesc mult!
la concluzia asta am ajuns si eu! trebuie sa merg unde sunt oameni experimentati si pe care chiar ii intereseaza soarta ta si iti inteleg nevoile, disperarea!
insa.. vorbind cu cami despre pierderea ei, privind-o in ochi cand poavestea toate atrocitatile la care a fost supusa de anumiti "doctori"-cica, imi dau seama ca eu sunt inca un caz norocos!
referitor la dr. micu, aveti dreptate! mi-a inspirat incredere din prima!doar printr-o conversatie telefonica!
regret ca am lasat sa treca atatia ani din viata mea si regret ca m-am lasat pe mana unor doctori dezinteresati din brasov si bucuresti!
puteam sa fiu acum implinita, fericita, alaturi avand un ingeras cu voia lui Dzeu! cu regretele mele de acum si cu faptul ca ma simt o ratata la anii astia realizand ca de fapt nu am nimic!!!cu regretele mele platesc pentru toti anii de ignoranta si naivitate!
fetelor, maturizati-va din timp si nu uitati "cel mai important om din viata ta esti chiar tu!" - nimeni nu este mai important decat tine! nici mama, nici tata, nici cel ce te iubeste, nici fratii, surorile, prietenii, nici macar bebele pe care unele au norocul sa il aiba langa ele! cel mai important om esti tu! pentru ca fara tine, tot din jur se duce de rapa! daca tu te duci la fund, ii iei si pe cei dragi cu tine!
asa ca... toata stima si tot respectul pentru camy!pentru faptul ca nu se lasa invinsa asa usor! bafta multa iti doresc si sunt sigura ca de acolo de sus, Darius iti va trimite in curand o surioara-o fetita!!pentru a putea sa o imbraci cu hainutele ce le aveai pregatite pentru Darius-cel ce era dupa parerea doctorilor fetita!!! pana in luna a noua!!!!!!!!!!!! e strigator la cer cum altii se pot juca cu destinul si viata unui om!

camy, lara.. ptr mine e ok sapt viit in afara de vineri! vineri e ziua cea mare!! ma duc la cluj sa ma intalnesc cu dl dr. micu!

"Ai curaj! Sterge-ti ochii! Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus!" (William Shaekespeare)

camy, te rog din suflet sa ma ierti si sa nu te superi pe mine!azi nu mai ajung!!!am fost la finante si acum treb sa merg sa ma intalnesc cu seful sotului meu sa rezolv problema! si colac peste pupaza.. e prima oara cand pur si simplu am uitat sa platesc fact la tel-mobil din pura neglijenta.. am pus-o undeva bine si am uitat de ea!! iar astia de la orange mi-au taiat tel... Ii omor!! e ptr prima data cand intarzii si o zi doar!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna...Miha, nu-i nimic...daca vrei mergem maine...
Miha, Lara...e ok, ne intalnim cand spuneti voi..

Lara....intra la mine pe mess..ca nu stiu acre e adresa ta....ca sa intru eu..

....adresa mea este: camelia.pustai@yahoo.com

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

uratica HAI ca mai a putin si vi la cj acuma vineri nu ? Eale pe toate Brasovencele cu care te intilnesti si hai la cj noi va asteptam sa va fie de folos sa fiti mamici cu burtici capul sus ca veti reusi . IMI place uratica ca nu mai esti aia de la inceput asa te vreau vezi ca DD ne ajuta asa sa fi tot timpul ca vei reusi o sa ii spu la bebe meu sa iti aduca si tie macar unu daca nu doi sa iti trimita ingerasi tie si la toate fetele DOAMNE AJUTA ma JOVANA 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

cami... azi am umblat numai pe drumuri..
la trezorerie, la politie, la cec.. am masina sotului in fata scarii si eu treb sa ma duc cu microbuzul la cluj!!rusine sa-mi fie!
mi-am platit taxele sa dau de permis... te-am sunat dupa ce am terminat, dar presupun ca erai ocupata sau la interviuri ptr job..
Jovanna,din pacate vinerea viitoare sunt programata..sapt viitoare, nu asta...
insa..dupa ce am aflat ce i s-a intamplat lui camy..m-am trezit la realitate! imi dau seama ca eu aveam o probl de autocontrol!imi faceam singura rau...cazand mereu in depresie...doar din dorinta arzatoare sa mi se intample si mie o minune...insa nu am facut totul pentru asta! vroiam sa mi se intample,imi plangeam singura de mila..dar concret nu faceam nimic! acum vreau sa merg pana la capat si sunt sigura ca Dzeu imi va da si mie un bebe! m-am schimbat fff mult intr-un termen atat de scurt pentru ca m-a zguduit ff tare povestea de viata a lui cami! problemele adevarate sunt cele care nu mai au rezolvare, asa cum e in cazul ei!!ptr ca nimeni nu ii va aduce bebele inapoi!!
insa la mine exista rezolvari! dar asa cum am renuntat din lipsa de atitudine la multe lucruri in viata mea, crezand ca am tot timpul din lume.. asa am lasat problema cu bebele sa se rezolve de la sine..iar eu sa nu ma impun in fata doctorilor si sa ii las in continuare sa-mi spuna si sa ii cred ca "sunt prea tanara ptr asta!"
insa anii trec fara sa iti dai seama... te trezesti la un moment dat si realizezi ca nu ai si nu ai facut nimic cu viata ta!!! asta mi s-a intamplat mie! lipsa de maturitate a invins vointa si ambitia pe care le aveam inainte!
acum sotul meu a zis sa mai astept pana poate el sa vina cu mine la cluj.. sa aman progrmarea.. i-am zis ca merg si pe jos, dar tot o sa ajung acolo!!! si nu renunt pana nu imi ating scopul!!!
sunt sigura ca Dzeu va fi alaturi de mine si ma va ajuta!
lara.. ai inceput scoala? cum e?

Mergi la inceput

Uratica, Lara....maine e vineri..daca vrea sa vina vreuna din voi cu mine la mormant la Darius...mi-ar placea sa nu mai merg singura...poate vreti sa veniti....imi spuneti...eu as vrea sa ajungem maine mai de dimineata... (cam 10:00 sa fim acolo, sa prindem si ceva din slujba...sa punem si un pomelnic...)

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

uratica DA ai dreptate si la mine asa au zburat 15 ani daca luam problema mai in serios ca acuma aveam bebe mare dar a trebuit sa ne maturizam ,o calugarita mia zis ca DUMNEZEU ne da atunci cind sintem pregatiti la uni mai repede la alti mai tirziu . Acum imi dau si eu seama ca as fi putut sa fac asta mai repede dar nici o data nui tirziu ai sa vezi si tu . Problema lui cami e fffff grea fara cuvinte nu stiu ce sa spun sa o ajute DUMNEZEU sa treaca si sa o bucure cu altul bebe DOAMNE AJUTA JOVANA 18 +

Mergi la inceput

..am fost la mormant...

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

doamne tu cami, m-am uitata la poze/............
nu am cuvinte eu cred ca numai puterea domnului iti poate alinta sufletul........................mi-e asa de......mi se rupe inima.......dar cred ca un nou bebe te va readuce la viatza pe care ai avut-o inainte......
lasa poate ca iti da repede domnul un bebe frumos ca darius.......vezi si iubita tiana e gravi........
deci exista sperante!!!!!!!!!!!!!!
crede si vei fi tare..............

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinadodo spune:

Mergi la inceput