Pepenasi de iulie-august 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mamaieeee, pune-o pe aia de la genunchi in sus.

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Fetelor eu am o pofta de ciocolata non stop!!! In sarcina nu am mancat mai de loc plus ca nu aveam nici pofte...insa acum salivez numai la gandul...cred ca dau iama in ciocolata milka a lui Stefan...offf cam la 2 zile nu ma abtin si mananc cate o ciocolata si va spun sincer ca nu o impart cu nimeni!!! Daca vrea si sotul prefer sa cumpar 2 bucati...Oare imi mai trece???sau pe langa cele 10 kile mai pun inca 10????

Ileanna, imbraca ce vrei tu ca mamaie va fi absorbita de bebel si no sa se uite la genunchii tai!
distractie maxima!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ana ia gheara de pe ciocolata!!!
AI INNEBUNIT???

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Stefan este racit, si mai devreme ma duc la el sa-si sufle nasul in batista. Sufla el un pic si nu iese nimic. Zic : Nu ai mucisori! La care el :" Ba da am, uite, am sa-mi scot un muc cu degetul sa-l vezi si tu!" Si scoate degetul din nas si imi arata foarte satisfacut trofeul Rasu plansu....

Este acasa de marti si azi este vineri...deja imi storc creeriii ca nu mai stiu cum sa-l mai distrez acasa... azi l-am cam abandonat la desene animate...dar de luni merge la camin si scap de el
Aseara intreaba "Tati, maine cand ma trezesc unde ma duc?" La care tati ii raspunde : Cum unde? te duci la servici!" La care Stefan face o mutra serioasa si mirata si exclama" Cum???Asa de mic???"

Inca una si va las
Marti a avut sedinta cu parintii si eu m-am dus la gradinita si l-am lasat pe tati cu ei. Stefan a cules frunze uscate intr-un cos si cica sa jucat de-a "doamna educatoare" A tot umblat dupa Paul cu frunzele in cos pana cand tati ia zis sa mearga cu el inbucatarie ca i sa facut foame si pana manca el Stefan sa-i explice ce face cu frunzele. La care Stefan a stat un pic pe ganduri neintelegand ce vrea tati si a exclamat la fel de mirat : "Dar vrei sa mananci frunzele mele?"

Asa...fug ca ma striga...sa saturat si de desene animate si pemine ma dor genunchii cat am stat pe jos cu el...Azi am facut o piramida "uriasa" din lego, atat de mare ca a intrat el pe jumatate in ea.

pup

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

ileanno, de aia nu fusesi tu in parc, faci pregatiri. Am uitat ca ai botez si te-am convocat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Oana vazut pozeel cu micutzul leu. F frumos ii sta cu galben.
Gini da ce comod sta printesa in scaunul verde e atata de dulce cu rochitica aia.
Ana faine povestioarele da aia cu frunzele a fost dura.
Eu nam nici un chef de nimic. Creca de la frigul de afara e un ger la noi si bate un vant nebun am zis eu parca suntem in oz.
Creca e astenia asta de toamna care ma chinuie.[xx(}

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Bine v-am regasit fetelor! Eu am timp doar sa va citesc deoarece copchila mea vrea numai in plimbari, in casa nu doarme si are chef de stat ori in brate ori cu suzeta asa ca m-am facut "omul strazii" si il antrenez si pe barbati-miu.
Am si eu o intrebare pentru fetele care au facut cezariana ca nu s-a pus problema pana acum la voi cum arata operatia? Eu am 10 sapt de la eveniment si nu imi place deloc cum arata . Nu am avut infectie sau ceva dar prima data se vedea ca e tesut lipsa acum a crescut si s-a hipertrofiat linia de azi am stat toata ziua si m-am uitat ca proasta ce rau arata . A mai patit cineva asa? La voi cum arata? A fost sutura intradermica dar rezultatul nu este deloc estetic. Cred ca sunt si cam nedormita dar nu mai pot de nervi cand ma uit la ea ca si sotul imi spune ca arata cam ciudat.
Apropo, Annababy cred ca mamele noastre sunt colege de breasla ca mama mea a recunoscut-o in poze pe mama ta.
Vazut toate pozele cu pepenasi again sa ne traiasca ca tare sunt frumosi toti!
Va pe toate!
Daca e liniste pe forum poate revine Sun.

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multi ani Dma!
La multe lunite Luca si Aida la implinirea celor 3 lunite iar Julia si Bogdan pentru cele 2 lunite de la mine si un de la bebe Sara.

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

dr anca n-am inteles exact care e pb cu operatia ta, cu doar ca nu arata ok. A mea are aproape 3 luni si arata foarte bine as zice. Adica este o linie un pic mai rosie. Ce nu-mi place este ca sunt niste fire de par prinse sub piele si sper sa le rezolv la un moment dat.

Am vazut cicatricea de 2 saptamani a unei prietena, facuta la Medlife cu fire resorbabile si e mai mistoaca decat a mea, as zice. La a mea se mai vad urme de fire ...

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

noana las ca puneti voi parchet si in celelalte camerere..legat de covoare...chiar asa...cum adica fara ce casa e aia fara de covoare?glumesc noo.si io mi-s tot fara covoare!
'leano mey...da' nici chiar asa...auzi ...vrei sa te confunde Vladut cu mamaia din bucovina!? ia pune bulanele la vedere si baga rochitzica deasupra genunchiului
mada multumim frumos ..si inca un sa treaca starea asta
anca operatia mea arata..bine...cred da io nu prea inteleg cum arata a ta.....poate bagi o poza sa ma prind si io
de unde luati glicerina cu nistatin ca la farmacie au zis ca nu au gata preparata..trebe sa prepare...dar sa duc reteta...da io n-am de unde sa scot reteta! no...s-atunci cum ii curat io gurita maimutzicii!?

Oana

de Raul

filmuletz bb

Mergi la inceput