Pepenasi de iulie-august 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai frate va auzeam ca va plangeti de net, si ce mandra eram de conexiunea mea... careia se pare ca i s-a urcat la cap si numa' probleme imi face de cateva zile...
Nici messengerul nu mai sta conectat ca un comunicator serios ce este... Ma tot lasa sa vorbesc singura...

Mandria zilei de azi e ca mi-am facut program, ca sa nu mai uit ceaiul de la Fares, Galactogilul sau pilula, Vigantolul sau altele...

Nervii zilei de azi sunt cauzati de disparitia Rotarixului. Sigur, a disparut de la Helpnet unde e 2 milioane 600, ca la Sensiblu unde e 3 milioane jumate inca mai e.

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

ana_a merci de raspuns cu botezul. am botezul we-ul viitor, pe 12 oct...in mare parte sunt ok cu pregatirile si sincer abia astept slujba si party de dupa.sper sa iasa totul ok

kamelya pastilele alea de intarcat sunt doar 2...adica cu 2 pastile s gata...cum trebuie sa le iau? stii pe cineva care le-a luat?
destul de devreme ti-ai pus steriletul? a fost ok? cum te simti?

o sa fac si eu asta pana la urma, ca sa fiu sigura

ileanna foarte tare treaba asta cu ce se intampla dupa postnatal.cine stie mai multe sa ne spuna si noua...eu termin pe la mijlocul lui noiembrie...ce trebuie sa fac?

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Serenity, mi se pare ca Boti luase mocheta aia de la Bric, e un magazin de bricolaj din Constanta (nu Bricostore), asa parca tin eu minte ca spusese.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Mada n-am facut poza dar are Gini in albumul ei de la pepenasi o poza cu prajitura

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Edit stai ca acusi am inteles de fapt ce m-ai intrebat , n-am facut poza dar a fost foarte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Ileanna eu am terminat postnatalul in 4 septembrie,cand mi s-a suspendat si contractul de munca pe 2 ani,pentru cresterea copilului.
Eu am luat de la primarie tot setul de hartii care trebuie completate ba de catre tine,ba de sot,ba de la HR la job.In 5 septembrie am si predat actele,dar dupa postnatal poti sa le predai in 60 de zile(lucratoare daca bine stiu).La noi se preadau la Directia de asistenta sociala....sau cum s-o numi
Ideea e ca m-au sunat deja,ca la mine e destul de delicata situatia,si nici azi nu stiu daca pana la urma am sa beneficiez sau nu de indemnizatie.Ei cer o adeverinta de la secretariatul facultatii,care sa contina data in care am dat licenta...nu stiu,se poate elibera asemenea adeverinta?Ca daca da,atunci nu o sa beneficiez,pentru ca: licenta am dat-o in sesiunea iulie 2007...pe diploma nu e trecuta nici o data.Dupa aceea am predat dosar de neindemnizat,si in 1 octombrie m-am angajat.Deci in functie de data licentei beneficiez,sau nu,de indemnizatie.De exemplu daca am dat in 7 iulie,depaseste 2 luni,si nu beneficiez...daca am dat in 30,e ok.Mie mi se pare absurd sa-mi ceara un asemenea act,pentru ca nu e mentionat nicaieri .Se cere doar act doveditor de studiu...adica diploma de licenta(la voi este trecuta data licentei,sau doar ce sesiune e?)

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Multumesc muuuult tuturor fetelor pt. raspunsuri, link-uri si sfaturi la intrebarile mele

DmaLA MULTI ANI FERICITI!! Scuze de intarziere

Ileana vazut poze...mamaaa da' ce bine arati!!! Erai la regim atunci? Felicitai pentru your new found peace!! Foloseste cu incredere batista, ca nu are nimic!!

Alina Maria delicitari pt. sotzul curajos! Si pt. bebe cuminte!!

Maitreyi mai ai cu inscrierea? De ce tre sa stai atata la rand?

Didi felicitari pt. Aidutza in grafic!!

atb sper sa te simti mai bine!

Mina cum nu mai ai miniblu la Fortuna?? Eu am trecut pe acolo si parca am vazut lucruri de bebei...ma inshel??

estrellaeu am citit undeva ca e diaree cum descrii tu acolo kk...sper sa nu ma insel...

Anna, Dana feliciatri pt. noaptea dormita integral!!

Intrare in CIC eu am completat formularul de la protectia sociala, am adus de la job adeverinta ca se suspenda contractul care trebuie completata (data tot de la Protectia Sociala), am adaugat declaratia sotului ca nu intra el in CIC, copie dupa buletinele noastre, dupa certificatul fetei si dupa cel de casatorie, si o foaie de la banca cu codul IBAN, ca vreau alocatia pe card...aaa, noua ne-a cerut si un dosar cu shina. Procedura a fost simpla, alocatia imi vine cam in 3 luni, incepand cu data la care imi e suspendat contractul de munca. Au zis ca primesc acasa io instiintare, care imi va zice si in ce data se vireaza pe card alocatia...La noi nu e musai sa mergi personal, poate merge si sotul daca are toate datele tale.

Ooofff, asa e de fain afara si eu tre sa stau in casa sa astept pe cineva!! Mrrrr...

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

GABRIELA, MAITREYOANASMMADA
KIMY, eu zic sa stai linistita, poate doar intarzie ciclul putin
BUFI, chiar am discutat cu sotul si vreau sa refuz interventia. Sotului cand a facut programarea i-au spus sa aduca si un scutec si o caciulita.Deci ei se reped sa faca interventia fara sa vada copilul?Pe baza a ceea ce a scrispediatrul? Nu-mi inspira deloc incredere , o sa ma duc savad ce spune, dar cred ca o sa mai consultam si un alt medic si mai asteptam.
ANKALAURA, ,ce-mi plac postarile tale, esti haioasa rau, ma binedispui
DANA, sa ai spor la pregatirile ptr botez si sa-i faci o surpriza frumoasa sotului tau
ANA, ce misto la voi la botez ca nu mai chinuie atata saracu copil
MADA, ce ne-am face noi fara tine?Ne zbateam pe-aicea ca pestele pe uscat si cand colo, informatiile erau sub nasul nostru. Eu v-am spus doar ca is imprastiata rau

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Hai sa va mai povestesc cate ceva: bona noastra, Rodica, iese in fiecare zi cu Aida la plimbare, uneori vin si eu, alteori doar ea (ca sa se antreneze pt cand m-oi duce la serviciu). Si imi povesteste ca se mai ia cate o babuta de ea ba ca e prea dezbracat copilul, ba ca nu sta bine in marsupiu cand iese cu marsupiul nu cu caruciorul... chestii de-astea, si Rodica mai mult se amuza si nu le baga in seama. Si azi cica a intrabat-o una, pe langa faptul ca de ce nu e imbracata mai gros, si daca e copilul ei; si Rodica cica da; pai cum, nu e prea batrana ca sa aiba un copil asa de mic? . Rodica are 41 de ani. Maica-mea a nascut fara nici un fel de complicatie la 41 de ani.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Avand in vedere ca nu mai ajung cu cititul la zi...ma las pagupasa si cetesc pe diagonala

Pana atunci sa va spun ca am facut si noi vaccinul, am scapat cu bine, la bilantul de 2 luni jumate avem 6700 gr si suntem ok.

Matei este un simpatic, gangureste non stop si in ultima vreme nu mai sughite dupa fiecare gangurit parca rezista mai mult.
Doarme noaptea ca un urs, daca eu dorm iepureste il aud pe la 3 jumate ca isi molfaie degetele si il pun la san, daca dorm bustean ma trezeste molfaind mai cu foc undeva pe la 5-6 dimineatza .
Cam asta ar fi despre noi.

KK facem si noi moale ca o pasta cu miros usor acrisor, culoarea am vazut ca difera in functie de ceea ce mananc eu. Dar daca intr-o zi nu am mancat nici un fruct, de preferat pere, prune sau struguri nici Matei nu face kk in ziua respectiva de exemplu ieri nu a facut...azi astept un monstrulet moale si pana la gat in pampers...

Capusorul Matei si-l tine foarte bine, dar eu tot mai tin usor mana in dreptul gatului. Si eu sunt de parere ca nu trebuie fortat cu nimic, Matei si-l tine singurel dar cand este obosit si-l lasa pe pieptul meu asa ca in astfel de momente sunt mai pe faza cu mana in dreptul gatului. Fiecare copil are ritmul lui, nici eu nu am de gand sa-l fortez absolut cu nimic. Stefan a umblat singurel in picioare pe la un an si 2 luni si de-a busilea undeva dupa 10 luni.Dar nu am avut premergator si nici la Matei nu am sa cumpar.

Nu mai stiu ce se discuta pe aici...mai revin cu completari dupa ce mai rasfoiesc.

Noi saptamana asta ne-am pus parchet in camera unde aveam calculatorul din aceasta cauza am disparut aproape o saptamana; va spun pentru ca m-am bucurat si eu ca un copil cand am cumparat parchetul ca in sfarsit scap de praf...abia la anul repetam figura in cealalta camera si pe hol....dar e bine si asa.
Sper doar sa fie destul de cald pentru ca nu vreau sa mai pun nici un covor desi atat mama cat si soacra au sarit cu gura pe mine "cum sa nu pui covor???" uite asa...nu o sa pun si gata Am pus atatea straturi sub el incat nu concep ca nu o sa fie destul de cald.

Cam asta ar fi despre noi.

ah, bufi, mi-am mai amintit ceva, la catolici nu costa botezul, nu este nimic de platit doar daca nasi vor sa dea ceva la biserica, un fel de ajutor pentru care nu vor primi chitanta, gen 10 lei de nas adica 20 de lei de pereche .

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

dia_fili sar'naaa
Nu eram la regim mai ... aveam 66 de kilutze. Acuma am 61 going down.

Mah maine am botez si imi gasii o rochitzica deasupra genunchiului de cand eram la inceputul sarcinii si n-aveam habar cata Moby Dick o sa ma fac. Da' mi-e k o supar pe bunica ... . Alta data as fi suparat-o da' acuma nu vreau. Off ... daca incepe sa strige la mine cand ma imbrac, pregatesc planu B: o fushta lunga de mamaie. Pe care de altfel o purtam si cand eram juna casatorita. Dar acuma is dama cu copil si cu 6 kile in plus, asa ca a ma imbraca in fusta lunga ... ma simt chiar ca o mamaie. Poate ma'nervez si ma duc in pantaloni. Dar nici asta nu ar fi ok cu bunicutza care vine in seara asta dintr-un sat istoric din nordul Bucovinei ... Shi are aproape 90 de ani. Doamne cat ma bucur sa isi prinde stranepotul ... cat l-o prinde ... off ca trecatori mai suntem si melancolica mai sunt eu ...

Voi cu ce ma sfatuiti sa ma imbrac? K de luat nou, asa cum mai spuneam ... nu imi iau nimic sub nici o forma!!

Pozici

Mergi la inceput