Pepenasi de iulie-august 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

M-am intors acu de la aerobica si ma simt super

Anca, la mine cezariana nu poate sa arate decat oribil, ca e verticala, de la buric pana jos . Stiu ca m-am tot plans de asta, ei asta e, nu mai conteaza, macar sa ajung sa am iar abdomenul plat ca dunga aia de la cusatura vad eu cum o fac sa arate mai bine . Crysty nu mai stie cum sa imi spuna ca arata ok, dar cred ca zice doar asa, ca sa ma simt eu mai bine .
EDIT: pana si doctorul meu a zis ca ce i-o fi venit aluia de garda care m-a operat sa imi faca verticala, cu toata urgenta care a fost tot ar fi mers o cezariana normala . Prefer insa sa nu ma mai gandesc, bine ca s-a terminat cu bine.

Merci fetelor cu privire la spalatul bebelusilor in urechi . Si eu merg pe ideea ca nu tre sa o obijnuiesc prea sensibila, dar la capitolul urechi eram mai grijulie pt ca am auzit tot soiul de povesti horror.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

mey... cris pe unde umbli!?

Oana

de Raul

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Oana si eu am tot cautat glicerina cu nistatin,si n-am gasit..deci eu o curat cu glicerina boraxata cam la 3-4 zile,si e ok

Nici mie nu prea imi place operatia,ca e cam lunga si mno nu stiu cand o sa aiba culoare normala...oare o sa aiba culoare normala?ca e tot roz-rosiatica

Ileanno si al mine se vad firele...adica locul lor

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

se gaseste glicerina cu stamicina, nu trb preparata...nu va trb nicio reteta...chiar nu le inteleg pe femeile astea de la farmacie. trb sa cautati la farmaciile astea mai cunoscute...

operatia mea este super ok, a fost de la inceput, nu am probleme si usor-usor ma obisnuiesc cu ea si nu o mai bag in seama...cu toate ca la inceput m-am plans de cezariana, este mai ok asa, decat sa fi nascut normal

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

bufi la ce farmacie ai gasit? ca io la helpnet am fost si...ciu-ciu!
ok..va las acu ca plange maimutzia..si ii facem baita in curand!
pupici!

Oana

de Raul

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

bufi cu stamicina?sau nistatin?ca eu din asta am cerut,la farmacii cunoscute si nu aveau...mai incerc desi pediatrul ne-a zis ca e ok cu boraxata...parerile sunt impartite

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Bufi da sunt 2 pastile pe care le tai in jumatate si iei o jumatate la 12 ore ,dar am uitat cum se numesc
a luat o prietena de a mea si ia oprit lactatia

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Bufi legat de sterilet ma simt bine am avut o usoara sangerare adica asa o mica pata pe chilot prima si a 2 a zi si o mica durere k de menstruatie si dupa aceea nimik

si noi am facut vaccinul Infarix Hexa si nu am avut nici o reactie

Ileana eu am intrat in CIC si am luat de la directia copiluli sau cum s-o numi o anexa cu care m-am dus la Hr mi-au completat-o si am depus-o la dosar ,daca vrei iti scriu ce acte iti trebuie ptr dosar ca mai am hartia

Mergi la inceput

Kimmy si operatia mea este roz-rosiatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Am intrat scurt, fara sa citesc sa scriu un mesaj pt. Mina: cred ca azi ne-am vazut din intamplare. Ai fost cu Deea pe la 16.00 pe cutezantei? daca da, ne-am uitat lung una la alta...eu eram intr-o bluza verde cu dungi albe, tunsa scurt. Nu mi-am dat seama ca esti tu decat tarziu...sorry...

Ma duc sa pap si sa preiau mutza ca e taare maraita...Revin dupa ce citesc...

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput