Multumesc mult dragele mele pentru sfaturi... ne-am hotarat sa incepem din decembrie... si cand va vrea Doamne Doamne sa vina, va fi primit cu toata dragostea din lume. Am fost la medic, in principiu e in regula totul, o sa incep sa iau acid folic luna viitoare. Rau este cu stresul.. boala vietii mele..dar o sa trecem si peste asta.
Multumesc pentru sfaturi si tot binele din lume tuturor!
..shi te iubesc...
si noi am calculat cam la fel...sa fie cam octombrie ca sa prind ambel;e sesiuni...ihi...si a fost intr-adevar octombrie..la 2 ani de cand ne-am apucat
si nici nu am prins sesiunile pt ca a trebuit sa aman anul. asa ca nu mai planuiti pt ca tot cum vrea Cel de Sus va fi ![]()

-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Buna, exact cum spuneau si fetele, depinde de organism si de DD. Eu prima oara am ramas dupa 4 ani....dar n-a fost sa fie. Dupa chiuretaj....au trecut 5 luni pana am reusit din nou. De data asta a mers totul bine si a aparut Alessio. Trebuie neaparat sa elimini stresul. Din cauza stresului....prolactina creste.....si cand valorile prolactinei sunt mari, progesteronul scade. Si ca o sarcina sa se prinda.....sa mearga inainte, ii trebuie progesteron. Deci, trebuie sa elimini stresul....chiar daca stiu ca va fi foarte greu......
comoara mea, 07.06.2008
La noi a durat 6, respectiv 7 luni.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)