Din a cata luna de incercari... gravidutze??
Buna felele mele dragi..
Vrem si noi un bebelac..si avem de gand sa incepem sa lucram cu spor in decembrie.. De ce decembrie?? Pt ca in iulie o sa am licenta, si .. zic eu... sa nu am burtica foarte mare.Insa sotul meu e fooooooooarte sigur ca din prima luna de incercari, o sa se lase cu samburel.Dar mi-e imposibil sa cred asta.Asa ca, va intreb pe voi.... dupa cate luni de incercari s-a produs minunea??
..shi te iubesc...
Raspunsuri
Rallu spune:
Noi2, din pacate oricate raspunsuri ti s-ar da la acest subiect, n-o sa te ajute cu nimic.
Fiecare are organismul si norocul sau.
Si eu eram la fel de sigura ca se va intampla repede minunea.
Incerc de la 1 februarie si...si...si inca mai astept sa se intample.
In schimb am o prietena care a ramas imediat dupa ce a incetat sa ia ac.
Cum ti-o fi norocul.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/rYTHp3.png
szivarvany spune:
26 ... de luni 
![]()
Dar totul depinde de organism/sincronizare/noroc/DD
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Delphinas spune:
prima data nu am l-am programat....asa a s-a intamplat, dar nu a fost sa fie.
acum...am o luna de cand am renuntat la AC si am prestat cu sarg. acum astept ziua de 13 sa vedem ce a iesit...
depinde, asa cum a zis mamagiuliei de sincronizare, noroc, DD, organism.
multa bafta si spor la treaba.
Aaaaa...si ca o chestie...nu vine cand il programezi, ci vine cand vrea el, zice lumea asta mai batrana.
| Citat: |
| citat din mesajul lui noi2 Buna felele mele dragi.. Vrem si noi un bebelac..si avem de gand sa incepem sa lucram cu spor in decembrie.. De ce decembrie?? Pt ca in iulie o sa am licenta, si .. zic eu... sa nu am burtica foarte mare.Insa sotul meu e fooooooooarte sigur ca din prima luna de incercari, o sa se lase cu samburel.Dar mi-e imposibil sa cred asta.Asa ca, va intreb pe voi.... dupa cate luni de incercari s-a produs minunea?? ..shi te iubesc... |
poze
Just Me
Poate acum
noi2 spune:
Multumesc frumos tuturor...exact cum ma asteptam, depinde .. NUmai ca eu vreau sa incepem cat mai repede, tocmai pt ca simt ca nu se va intampla prea curand.. :(
..shi te iubesc...
Leditia spune:
| citat din mesajul lui noi2 Multumesc frumos tuturor...exact cum ma asteptam, depinde .. NUmai ca eu vreau sa incepem cat mai repede, tocmai pt ca simt ca nu se va intampla prea curand.. :( ..shi te iubesc... |
Sunt femei care raman din prima luna sau chit ca se protejeaza..(de ex. eu am ramas mereu din prima luna,ghinionul a fost ca am pierdut 3 pana acum..poate nu era timpul atunci sa am un bb,cine stie),iar alte femei raman dupa luni sau ani de incercari si poate nici atunci.:(
Numai Doamne Doamne stie cand va veni bebele in familia voastra.Ca o recomandare,incearca sa mergi la un dr.,sa-ti faci diverse analize inainte de a te apuca de bb..la fel si sotul sa vedeti cum stati cu sanatatea.
Si inca un sfat:iubiti-va!Nu face din asta o obsesie,incercati sa va relaxati si sa lasati totul la voia intamplarii.Bb o sa vina si el!

Nu te descuraja si nici nu te intrista daca n-o sa ramai din prima luna,o sa fie bine intr-un final,o sa vina si bb.

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian
Bluel spune:
Dupa 3 luni in ciuda faptului ca mi se dadeau sanse putine avand un uter plin de fibroame si retrovers....Asa imi planificasem si eu, dar mi-am zis sa renunt ca dupa socoteli se nastea vara, anotimpul pe care eu il iubesc si doream sa nu imi ''stric'' concediul, dar s-a intamplat exact in luna respectiva, asa ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ
Ideea e sa nu faceti o obsesie din asta, D-zeu stie cand trebuie sa vina si bb!
Multa bafta pentru proiectul bb!
PS Stiu ca va iubiti mult, am citit povestea ta, asa ca va veni si bb, stai linistita
BraveGirl spune:
Eu am ramas din prima luna. Imi doream enorm de mult un copil, simteam ca imi lipseste ceva...cand vedeam un bebelus mi se oprea respiratia. M-am rugat la Dumnezeu sa ne trimita si noua o minune, si minunea nu a intarziat sa vina.
==========
Corina
31+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
abramburika spune:
| citat din mesajul lui noi2 Multumesc frumos tuturor...exact cum ma asteptam, depinde .. NUmai ca eu vreau sa incepem cat mai repede, tocmai pt ca simt ca nu se va intampla prea curand.. :( ..shi te iubesc... |
Pai voi faceti-va treburile voastre
Si ca sa raspund la subiect ... 24 de luni am asteptat pana a venit bb mult dorit!
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
mychydutza spune:
......dupa aproape 1 an!!!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
felix76 spune:
Noi incercam de 4 ani si inca nu s-a intamplat minunea! Daca va hotarati sa faceti bebe e bine sa o luati din vreme cu prestatul, ca nu se stie niciodata ce poate aparea, mai ales ca in ultima vreme sunt foarte multe cupluri infertile! Uneori imi pare rau ca nu ne-am apucat si noi pe la 24-25 de ani si am asteptat sa treaca vremea zicand ca inca nu este timpul lui bebe, vrem sa ne luam casa, sa mergem prin concedii... Ne faceam planuri ba ca vrem sa fie zodia aia, ba ca sa nu nasc iarna etc! Acum vreau doar sa vina, indiferent de zodie, anotimp...
Iti doresc succes si da-le-n colo de planuri, daca va iubiti si va puneti intrebari legate de bebe, inseamna ca e timpul! Cu sau fara burtica, licenta tot o vei da!
Felix