Cursuri clubul copiilor sect 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marimica36 spune:

buna
Valentina sa stii ca am dat de profesoara Camelia Dinu intamplator. Cred ca este vorba de aceasi persoana cu care face baietelul tau,
o tipa tinerica si f draguta. Deja am fost vineri la un curs de dans.
A fost foarte incantata fata mea si vom continua.

Acum avem pb cu o maseluta. Stiti cumva un pedodont bun?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Tot invatamantul romanesc este gratuit, nu draga?
Dar ai de dat niste bani pentru nu stiu ce fond, apoi mici cadouri pentru profesoara...ca la orice scoala. Oricum e muuult mai ieftin decat sa-ti platesti profesor acasa. Si cred ca sumele depind si de curs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali2000 spune:

superr marimica36 poate ne vedem acolo.Eu debia astept maine dimineata sa vad ce imi zice educatoraea ca si eu vreau sa incep cu el cat mai repede.
Ce program are???stiam de vineri parca de la 18.30??te rog spune-mi si mie la ce ora sunt cursurile Ar fi superr sa fie dupamiaza ca sa pot sa vin eu cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimica36 spune:

Noi mergem vinerea de la 17 la sc 36 undeva prin spatele pietei resita. Dar cursuri are si la alte scoli. Programul este afisat la clubul copiilor la sala de balet. Eu joi ma duc cu fetita la club daca nu reusesti sa obtii informatii din alta parte si mai este afisul acela acolo te anunt, daca nu vineri cand avem ora la sc 36 vb cu profesoara. Dar sa stii ca aici unde am fost vineri erau numai fetite. Oricum am inteles ca face si gimnastica aerobica. Trebuie vazut programul, discutat cu profesoara cel mai bine. Daca ai timp si nu este prea departe de tine poti trece pe la scoala vineri pe la 17. Daca aflu ceva te anunt

pupici

Mergi la inceput

mercii mult de tot dar cred ca mine aflu si eu amanunte ca mi-a zis Sebi ca au fcut azi dansul
pupici

Mergi la inceput

Buna fetelor imi pare rau de intarziere dar timpul asta ne omoara.Noi intre timp am inceput cursurile de dans la sc.10 e prin floresaca lui Sebi ii place fff mult si aici profesoar este fff tanara si buna dar este ff departe.Aici este 70 ron/luna(de 2 ori pe saptamana) dar nu cred ca mai putem ajunge de luna viitoare(ca se face si frig...) si poate o sa ii fac o intrebare lui domnisoara Camelia daca ne mai primeste.Ideea e ca eu tot am asteptat de la educatoarea lui Sebi nr. de tel. al ei si ni l-a dat tarziu cand noi deja ne facusem abonament.
Am vazut iar cursuri de dans la sc.114 care este chiar in spatele blocului meu este 80 ron/luna sambaata si duminica dar ii tine cate 2 ore ceea ce pt. varsta lui mi se pare cam mult.Am zis ca sa ma duc cu el pe acolo in wekend sa vedem cum e.
Voi ce a-ti mai facut unde v-ati dus???
Pupici,Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi vrem sa mergem luni in "recunoastere" la Karate, este un club care are antrenamente la Scoala 79 (Creanga).
Sper sa-i placa, isi doreste foarte mult sa mearga la Karate.
Ce am vazut pe site, costa 80 RON pe luna (8 sedinte)

Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_topala spune:

ma puteri ajuta cu numarul de telefon al profesoarei de pian de la sector 4?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

Noi vrem sa mergem luni in "recunoastere" la Karate, este un club care are antrenamente la Scoala 79 (Creanga).
Sper sa-i placa, isi doreste foarte mult sa mearga la Karate.
Ce am vazut pe site, costa 80 RON pe luna (8 sedinte)

Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni

Noi facem karate la Scoala nr.190( Big Berceni), plateam 70 RON/luna, de 2ori/sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ematimerman spune:

si pe mine m-ar interesa cateva activitati extrascolare, cum ar fi: inot, dans sportiv, poate balet - sa fie undeva in sect.4- cunoasteti ceva in acest sector? sau ce alte activitati mai au copii vostrii pe timpul scolii?

20s.cu si mamica de Alexandra (04.10.2002)

Mergi la inceput