Cursuri clubul copiilor sect 4

Cursuri clubul copiilor sect 4 | Autor: marimica36

Link direct la acest mesaj

Buna

Are cineva copilul inscris la cursuri la CLUBUL ELEVILOR SI COPIILOR SECTOR 4, de la Bacovia?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

eu am fetita inscrisa la pian, la acest club

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Elag, poti sa-mi spui, te rog ce cursuri mai au? Exista o limita de varsta? Ce orar au?
iti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimica36 spune:

Buna
Multumesc Elag pentru raspuns.

Si eu am inscris fetita de anul acesta la club, la balet si micul matematician.
Inca nu am inceput cursurile. Maine mergem la la primele ore de matem si abia sapt viitoare la balet.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali2000 spune:

buna fetelor as vrea si eu sa stiu daca exista min. de varsta pt. inscrierii.Eu am baietelul de 5 ani as vrea sa il dau la dans la profesoara Camelia cu care face si la gradi(inca nu au inceput) de care am fost fff multumitii.Dar as vrea sa stiu si la pian de la ce varsta se pot da copiii???Si cat se plateste??Si daca se mai fac inscrieri??
Sper ca nu sunt prea multe intrebarii eu inca nu am ajuns sa ma duc acolo sa vb. doar am dat tel. dar nu a stiut domana aceea sa imi dea prea multe detaliii.
Multumescc
Valentina si Sebi(5 ani)

Mergi la inceput

Buna vali2000
Din cate am inteles eu profesoara Camelia are cursuri de dans la club? Daca e asa de ce nu o intrebi pe ea care este varsta minima pt a putea deveni cursant?

Inscrierile eu stiu ca s-au facut pana la sf lunii sept, dar daca iti faci un drum pana acolo si ai norocul sa gasesti profesorul (te interesi in prealabil de programul lui), poate reusesti sa inscrii copilasul.
La pian noi am incercat anul trecut la Palat, dar ni s-a retezat "craca" de la inceput pt ca nu aveam pian acasa. Aici nu ne-am interesat sa vedem care sunt conditiile. Cred ca e bine de intrebat si aspectul acesta.
Pupici

Mergi la inceput

multumesc mult pt. raspuns
Ei inca nu au inceput dansul la gradi debia s-a facut sedinta si sau hotarat ce optionale sa faca.
La pian m-ar fi ineresat dar totusi ma gandesc sa nu fie prea mic si sa nu isi piarda rabdarea.

Dar cum incepe la gradi dansul ma interesez si o sa va scriu si voua pe forum in caz ca inereseza pe cineva.Profesoara e super si lucreaza fff bine cu copii e tanara si fff dinamica.

Mergi la inceput

valentina,
sa intelg ca profesoara de dans tine cursuri la club?
daca da chiar ma intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Este o lista uriasa de cursuri la acest club...nu le stiu pe toate.
Ce stiu este ca la pian nu mai sunt locuri. Doar sa incercati poate mai tarziu, in eventualitatea in care se retrag unii. Oricum nu merge sa inscrii copilul la pian si sa nu aiba acasa macar o orga cu 8 octave pe care sa repete - e timp pierdut.
Accepta si copii de gradinita, depinde ce curs, cat de istet/dezvoltat e copilul.
Teoretic nu costa nimic.

Mergi la inceput

buna,
sa stiti ca nu v-am uitat dar azi incep si ei prima sedinta la gradi si am rugat-o pe educatoare sa ii ceara nr. de tel. al profesoarei ca sa o pot intreba despre curs,orar etc Cum am un raspuns clar o sa va scriu

pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Elag, ce inseamna teoretic nu costa nimic?

Mergi la inceput