Cursuri clubul copiilor sect 4

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ematimerman

si pe mine m-ar interesa cateva activitati extrascolare, cum ar fi: inot, dans sportiv, poate balet - sa fie undeva in sect.4- cunoasteti ceva in acest sector? sau ce alte activitati mai au copii vostrii pe timpul scolii?

20s.cu si mamica de Alexandra (04.10.2002)

Dans se poate face la scoala nr.96( Str. Rezonantei, sect.4), inainte era 50Ron/luna, de 2 ori/sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ematimerman spune:

super!multumesc mult de tot.

20s.cu si mamica de Alexandra (04.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Buna,

am gasit intamplator acest subiect, vad ca e cam vechi dar imi incerc totusi norocul

as vrea si eu sa o dau pe fetita mea (3 ani) la ceva cursuri de dans..ca vad ca ii place si deja se plictiseste numai acasa.

aveti ceva recomandari in zona Brancoveanu-pta Sudului?

nu am inteles prea bine ce e cu acest club al copiilor, are mai multe locatii sau cum?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aminca spune:

Revin si eu cu intrebarea de acum un an pusa de o alta mamica. Stie cineva pe unde se fac cursuri de dans pentru fetite de 4 ani, in zona Piata Sudului - Brancoveanu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna
Se fac cursuri de dans la sala de sport a scolii 96.Gasiti pe net scoala de dans daca dati cautare "scoala 96 cursuri dans".
Fetita mea face dansuri acolo si-i place foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Eu sunt in cautare de bazin de inot.
Stie cineva, la scoala 190 se fac vara cursuri de inot? Sau alt bazin prin cartier (evident, mai ieftin).
Daca stie cineva, sa-mi dati de veste.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La scoala nr 129, de pe Ivz Crisului, se fac cursuri de dans in fiecare sambata si duminica, cred ca mai am nr antrenoarei, daca il vrea cineva sau pot face rost ca avem prieteni care fac, Ilinca nu a vrut de nicio culoare.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput