Puiuti de Randunici 2008!! (105)
Raspunsuri - Pagina 16
lianam spune:
mai mai!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko nu m-am putut abtine zambiti va rog ha ha ha haSUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() ![]() |
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
cami33 spune:
Gecko uite aici http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/pancove-1469/
Ce frumos e zambaretul Patrick!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
ccris_ccris spune:
u randunici,
Ooo, ce rau imi pare sa vad crengutza "inmucosata" si puiutzii de Ariel si Simo bolnaviori!
Ma
la Dumezeu sa le dea sanatate si
si
mamicile sa aiba curaj.
Ne scuzati ca am absentat, dar am profitat cat a fost randunoiul in concediu si am mai facut cate ceva prin casa (fiindca am primit banii de credit), am tot alergat dupa gresie, am fost si la Ikea dupa diverse materiale, au venit si niste dulgheri si ne-au facut balustrada la scara (mi-era ca pleaca Andreea de-a busilea si sa nu patim necaz).
Despre noi va spun ca suntem bine, Andreea parca s-a mai cumintit, e si ea mucioasa de ieri, nu prea tare, dar stranuta, i-am dat niste Panadol de teama sa nu faca febra si am tot aspirat-o in nasuc.
Maine vine pediatra la vizita, sa vedem ce zice.
Fug ca s-a trezit, si revin.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Gecko uite aici http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/pancove-1469/ Ce frumos e zambaretul Patrick! ![]() ![]() ![]() Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) POZE NOI pozici |
saru'mana...acum pot ramane linistita gravida
...tot moldova e baza
mihatp spune:
gecko
, stiu ca sunt datoare rau, incerc azi cand scap de ala mic sa prind reteta "din batrani", sa ai variante. oricum nu te lasam asa cu ochii in soare ca vreau sa pot da de ei si la urmatoarea odisee, alaturi de sovi.
merci lui cami ca m-a scos pe moment.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO
ccris_ccris spune:
Spun si eu 

bbeilor nascuti in zile de 1 si 2, si trimit niste pupici speciali lui Tea de Stelutza pentru cele 6 lunisoare. Mmm ce tort grozav, o fi fost bun?
Si am mai vazut un Patrick zambacios de Gecko...
Cat despre diversificare, vad ca nu mai e asa de entuziasmata de papa, prefera tzitzi. Desi e grasunica, i-am dat seara cereale de la Milupa cu mar, morcov si lapte fiindca ma trezea noaptea din 2 in 2 orepentru tzitzi. Cum i-am dat seara cereale, cum a dormit puiul toata noaptea iar. A doua seara nu i-am mai dat, iar m-a trezit din 2 in 2 ore... Oare n-o mai fi lapticul consistent?
Sper sa nu dati cu rosii, dar eu i-am bagat si carnitza in piureul de legume si i-a placut, chestia e ca nu mai mananca cu atata pofta nici piureul de fructe, nici pe cel de legume, sper sa fie doar o perioada...
Aaa, am pus si muraturi, mai avem gogsarii depus si gata.![]()
Va pupacesc acum, fiindca a venit randunoiul acasa si vrem sa mergem la Carrefoure.
pe toate.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Kya spune:
Bebelusii vostrii mai regurgiteaza, inca?
Ca fii-mea parca scoate mai mult din ea in ultimul timp
Nu vomita, dar mereu mai regurgiteaza cate o gurita de lapte (legume, fructe, etc). E adevarat ca se agita mereu, si nu poate sa stea o secunda linistita, tot timpul e in actiune, tot timpul e in miscare.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Simo, imi pare rau ca treceti prin asa ceva! De unde infectia asta urinara? Cu ce este? Of, saracii de voi, cate ati mai indurat in ultima vreme. Dar trec ele toate si va fi bine. Hai, curaj!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
Ariel, si voua multa sanatate, greu cu bebelusii bolnavi, dar nu dureaza asta la nesfarsit! Va veni soarele si in casuta voastra curand! Ei sunt oricum mai rezistenti decat ne inchipuim!
Kya, da, si Stefan mai regurgiteaza lapte din cand in cand, dar si el este atomic, dupa masa tup, pe burta sau cu picioarele in gura sau cu mainile pana in gat...
Mai, voi ma speriati cu virozele astea, eu nu l-am dus pana acum pe cel mare la gradi, nu l-as mai duce deloc, de cand citesc de bebelusi muciosi...
Sanatate tuturor.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
luny spune:
clau cand ai luat cereale?..eu ieri de la REAL!!!!!!!
ce haios e patrick zambaretul!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!