Puiuti de Randunici 2008!! (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simo pune mana si mananca, trebuie sa ai grija de tine. Doamne fereste sa racesti si tu. Hai mami, capul sus, ca o sa treaca inca o data!

Luny asa mult a crescut pretul?! Esti sigura ca nu era gramajul mai mare?

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, eu am luat ieri cu 173.000 cereale Milupa de la Helpnet!

Simo, imi pare tare, tare rau, multa sanatate puiului, ai grija de tine ca sa-l poti alina pe micut.

Liana, eu ii dau asa: panadol dimineata si seara, eurespal de 3 ori pe zi, miramer de mai multe ori pe zi si apoi aspirat cu BB, dupa care cate-o picatura de ophtamesone in fiecare nara. Asta este tratamentul dat de pediatra Rebeccai doar pentru raceala cu mucisori multi, fara febra. Azi e mai bine Rebe, mai are mucisori dar nu multi, e incomparabil mai bine decat ieri.

Ma pregatesc de sedinta, va pupic si multa sanatate puiutilor nostri!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salutare!

of, pup pe Sam si pe teo, sa scape de lupta cu carcaiasii si sa fie sanatosi si veseli! Si le imbratisez si pe mamicile lor, sa fie puternice sa le duca pe toate!

Si mai imbratisez si retul stolului, randunici si puiuti, mucosi, nemucosi, suparati, nesuparati!

Si ma duc sa-mi fac o s-o beau cu americancele!

Si cu restul, daca poftiti!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

clau pentru sfat; bafta la sedinta......desi mergi cu fruntea sus ca ai numai "foarte bine"

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

tuchi ....mi-am facut si eu un capuccino acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mimo te iubesc...super pozele si ce PEISAJEEEEEE....m-au adus cu picioarele pe pamantul australian...ma gandeam eu ca sunt trucate imaginile de la TV...si ai dreptate ca nu vazusem linkul ca l-am confundat cu semnatura mea...si nu tare pricepusem mesajul dar am crezut ca e de la martini.

simo, sanatate lui Sam si tu neaparat sa furi putina odihna ca imi inchipui ca esti rupta.

miha, bine ai revenit din cele plimbari...ce a zis Luca...te-a asteptat sotul cu pruncul in brate in fata portii la intoarcere? Si nu uita...PANCOVEEEEEE...ca un pic mai e pana ma fac iar gravida...si de ma prind poftele fara reteta ai incurcat-o.

clau, felicitari pentru FBuri...ihhhh...bastonase si liniute...ce urate is temele de clasa I

liana, sanatate la duracell...dar oare cum de a prins-o raceala la cat e de pusa pe fuga?

luny, am si eu o intrebare...cu cat ati tot platit pe serviceul la centrala aia nu mai bine va cumparati una noua...care sa mai si functioneze?

kya, am cotrobait prin mesajele de la odisee (cica invatam) si te-am gasit cu carucior cu Victoras...ce s-a intamplat...a venit toamna si i-au cazut coitzele?

roxana, clau99...sa aveti zile cat mai usoare la servici...sa treaca orele cat mai repede ca sa ajungeti fuga la puiutri

si ma opresc ca sunt orele inaintate si ma strange husbandul de gat...
noapte buna pasarele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Fetelor ce drak de viroze sunt prin romania ca eu inebunesc doar citind.ba un bebe are virusi din spital,ba altu cu vomitaturi si durere si plansete si alea alea,ba cu oscilo ba cu altele,ba cu muci....
e vremea urata sau?se joaca cu alti copii?
Pe aici in italia e altfel vreme,nu stiu cum dar de asemenea boli am auzit numai la persoanele care isi duc copii la gradi sau cresa sau stau prin jurul la cei bolnavi.
CE RAU IMI PARE DE TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

nu m-am putut abtine zambiti va rog ha ha ha ha

Mergi la inceput

gecko...chiar nu stiu cum a prins-o, desi vorba ta, are mereu "antiradaru'" deschis .....mucoasa am adus-o eu din spital (la cat a stat din cauza mea acolo, trebuia sa ia si ea ceva amintire, nu? )
bai gecko, m-ai omorat cu pancove ala ? ce e ala frate? miha, fa bine si da reteta ca "punem cangurii" pe tine !
somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

kya, am cotrobait prin mesajele de la odisee (cica invatam) si te-am gasit cu carucior cu Victoras...ce s-a intamplat...a venit toamna si i-au cazut coitzele?

Pai pana la ecografia morfologica de trim. II ne-a pacalit ca e baiat. Asa se vedea. Pana la urma s-a hotarat ca totusi vrea sa fie fetita cu codite.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput