Puiuti de Randunici 2008!! (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:

1.
fetele care ati folosit, spuneti-mi va rog cum dati puiutilor osciloccocinum; am citit nspe metode(un tubusor pe saptamana, 3 granule ...); nu mai inteleg nimic; si cum le administrati, ca granulele alea sunt destul de periculoase, sa nu le aspire cumva ;
2.teo tot asa e cu toate aspirarile si serul si apa de mare si pivalone si karvol si pulmex....ba ieri chiar a vomitat odata (nu are febra) si de tusit tuseste rar, probabil ptr ca nu poate sa respire si se ineaca; ei, ce le-ati dat in situatia asta?

1. daca ii dai pt imunizare in general, ii dai 1 fiola pe sapt., 6 fiole.
daca ii dai pt viroza din acel moment ii dai 1 fiola pe zi, min. 6 fiole, ideal 12.
nu-i dai bobitele. i le dizolvi in apa sau in laptic. nu le atingi cu mana.

2. o tona de ser fiziologic, bun e cel la punga de perfuzie sau sticla, scoti cu seringa cu ac cat iti trebuie. lasi sa actioneze 3-5 min si aspiri cu batista bb. apoi am pus 1 pic. vibrocil in fiecare nara, de 3 ori pe zi la inceput, apoi, 1 data, la culcare.
cica ar functiona si o ceapa taiata in 2 pusa pe o farfurie langa patut...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
1. daca ii dai pt imunizare in general, ii dai 1 fiola pe sapt., 6 fiole.
daca ii dai pt viroza din acel moment ii dai 1 fiola pe zi, min. 6 fiole, ideal 12.
nu-i dai bobitele. i le dizolvi in apa sau in laptic. nu le atingi cu mana.

2. o tona de ser fiziologic, bun e cel la punga de perfuzie sau sticla, scoti cu seringa cu ac cat iti trebuie. lasi sa actioneze 3-5 min si aspiri cu batista bb. apoi am pus 1 pic. vibrocil in fiecare nara, de 3 ori pe zi la inceput, apoi, 1 data, la culcare.
cica ar functiona si o ceapa taiata in 2 pusa pe o farfurie langa patut...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

eram preciiiiiiisa ca tu o sa imi raspunzi ......am luat acum oscilo si trec la actiune; sper sa o fac sa inghita fara sa scuipe (nu ma risc sa pun in biberon ca sigur nu bea tot laptele si se pierde cantitatea); a ii mai dau si immuno baby si vitamina C picaturi.....si cred ca am sa iau si eu ser fiziol la sticla, ca am dat o gramada de bani pe din ala special de copii (bine, pana acum nu foloseam asa mult ca nu era mucoasa asa rau; era da nu in halu asta; din spital am adus-o mucoasa si nu ii mai trece; acum a atins apogeul insa)

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

profit de fapul ca doarme Sam sa va spun ca am fost de dimineata cu el la spital,la urgenta ca toata noaptea a plans sfasietor,a dormit doar in brate,a mai vomat inca o data mult si a avut si inca are ,febra mare!
diagnosticul :enteroviroza si laringita acuta!!!nu mai a papat nimic de azi noapte,abia bea ceai,nu mai poate sa stea cu capul drept,plange,vomita,are febra mare,ii curg mucii...................si maine tb sa-i iau proba de urina,ca e suspect de infectie urinara-miroase rau de tot pipi-,si nu ii pot da antibioticul ca ar influenta analiza!deci,sta tot asa....abia a adormit,vrea doar in brate,urla cu lacrimi.........ce sa va mai zic de noi?????????

a,am uitat sa va spun ca i-au facut si ecografie si are rinichiul stang mai mare,cica de la infectie

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

'na ziua ! 2 vorbe repede si fug la trebi ...mai intai ca aseara s-a ales praful de petrecerea mea cu asa veste de la Ariel si ca si cum nu ar fi fost de ajuns asta ca sa-mi strice dispozitia, fata mea s-a gandit sa-si faca un upgrade la telefon , l-a infipt in calculator si s-a culcat...dar n-a citit instructiunile de utilizare inante asa ca in numai 5 min s-a blocat calc si telefonul avea pe ecran 3 dungi mari tricolore si pa Ta'su s-a suparat rau , eu m-am suparat pe amandoi, ne-am certat in miez de noapte si eu m-am apucat sa caut o versiune buna de soft sa repar greseala si m-am culcat la 3...am mai cautat si despre pioceanicul ala una-alta
Si mai apoi sa va salut pe toate dar mai ales pe racitele si obositele si pe cele pe care nu le-am mai vazut de mult :Varuna, Cristina, Puca, Nelia, kitzy, MihaTp
Si pentru a va smulge totusi un zambet o sa depan o scurta povestioara de ieri de la sedinta cu parintii..cica regulamentul intern al liceului prevede ca elevii trebuie instruiti cu privire la utilizarea nr 112 avand in vedere faptul ca intr-o tabara anul trecut niste elevi mai poznasi au sunat la nr mai sus amintit , nu se stie ce au spus dar au intrat mascatii noaptea peste profa in camera,prin procedul de scoatere a usii din tatani Si pe urma biata profa a mai luat si amenda ca n-a avut grija de elevi cum trebuie
Geckon-ai zis nimic, ai vazut ieri Romania Pitoresca de la mine din fata si spatele blocului? Intreb pentru ca vad ca n-ai zis nimic si linkul pe care l-am pus, fiind copiat din semnatura ta , semana asa de mult, incat poate nu l-ai observat
Atat de putin pot eu sa scriu...cand scriu putin
Peseu: Azi in parc Vladutz si-a tras gagica englezoaica...are 6 luni si e in vacanta la bunici...ce romantic

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ooofff, simo; imi pare tare rau ca se intampla asa; se pare ca e o perioada nefasta pentru multe dintre noi; sa dea Dumnezeu sa treaca repede si bine; sanatate lui sam si tie putere sa treci si peste asta

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aoleooo Simoooooo acum am vazut Bietul Sam
Multa sanatate si voua Hai sa terminam si capitolul asta o data ca poate se duc si necazurile cu el ...datile trecute a functionat!
pupici la bolnavior si sa ii treaca repede

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

simo sa ai putere sa treceti peste momentul asta. saracutii, la varsta asta nici nu stiu ce-i cu ei, mi se rupe sufletul mie, inteleg cum e al tau

mimo, lasa treaba si mai stai pe aici. nu ca sunt de treaba?! te indemn numai la bine!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Liana,Mimo,Miha-va multumesc!sa dea Dumnezeu sa il faca bine si vesel ca inainte!nu mai pot cand il vad cum plange-mi se rupe inima!merg sa pap ceva ca nu am mancat nimic de ieri

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simo Doamne, cate necazuri si pe voi... Sanatate multa lui Sam si tie putere sa rezisti!
Sa ne tii la curent cu starea lui.

Liana eu la fel, i-am dizolvat tot tubul in niste apa si i l-am dat in biberon. Nu i-am pus multa apa, ca sa o bea pe toata. Cam vreo 50 ml.
Pana acum i-am dat o zi da, una nu. Nu ma intreba de ce, ca nu stiu. Asa s-a nimerit. Azi a luat al 3-lea tub. Maine il dau pe al 4-lea. Si, cum e aproape vindecata, o sa continui sa-i dau un tub pe saptamana, preventiv.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

symo hai ma, curaj, ca se facebine repede Barosanelul, vei vedea!..offf, Doamne, ce se intampla cu puiutii de pe crenguta noastra??? sezon de raceli, ok, dar parca prea de tot!

in alta ordine de idei, stiti ca s-au scumpit raaau cerealele Milupa?..am luat ieri cu 230.000!!!!!!! de la 170.000! astia au innebunit de tot??ok, cu 5,10, 20.000 as fi inteles, dar 60?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput