Puiuti de Randunici 2008!! (105)
Raspunsuri - Pagina 13
ariel_7000 spune:
blanka, cand am citit de pacostea asta pe net si de ce e in stare sa faca, numai la voi m-am gandit...numai pe eric il aveam in minte! bietii copii, cat trebuie sa traga din vina unor inconstienti! el tot din spital l-a "primit cadou", nu?? ce intrebare stupida pun si eu...de parca putea bietul copil sa-l ia din alta parte...
sovi, am vrut sa-ti raspund de aseara, dar eram necajita si am uitat. figurinele de ceramica le-am achizitionat de la un prapadit de magazin, d-ala de 3.9 ron, am luat 4 bucati cu 10 ron:)))...le voi poza cand vor fi gata, probabil pe vreme ploioasa...deocamdata avem una bucata porc, pusculita, vopsit in portocaliu
...si cele 3 cumparate si muncite de alex si tati la bulgari: un catel, un fluturas si a mai fost o soricica dulce, care si-a dat ultima suflare insa...:( (2.5 euro bucata acolo!!! si erau si mici, mici...)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
blankar spune:
Ariel ,habar nu am de unde l-a luat
dr. mi-a zis sa nu las mai multe zile flori in acelasi apa
piocianicul traieste in apa statuta
si la sapun ,daca se aduna apa din aia sub
de atunci numai sapun lichid am in casa
mihatp spune:
a
toata lumea?
cum esti ariel? 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO
kitzy spune:
Sovi multam mult! Se pune...se pune....![]()
Eu declar noaptea trecuta ca fiind una linistita, s-a trezit doar o data, i-am dat ceai, am intors-o pe burta si nani pui in continuare....dar fetelor, a mea e tare matinala, 6 dimineata trezirea!
Mai e cineva asa?
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
mihatp spune:
kitzy, Luca se trezeste de regula intre 6 si 7 pentru papa, dar apoi mai doarme pana pe la 8; azi a
chiar pana la 9. asta se pune de matinal?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
kitzy spune:
Ioi, cand va aud ca va dorm copiii atata..........eh, sanatosi sa fie!
Se trezeste la 6, da nu mananca, cred ca nu ii foame, apoi mai atipeste o jum de ora, o ora maxim, da in pat langa mine, ca daca o las in patut, cred ca se trezeste de tot. In restul noptii doarme la ea in pat.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
neliaCris spune:
al meu intr-o seara s-a trzit la 2 noaptea!
si nu a mai vrut sa doarma!a crezut ca e dimineata!!!dupa treisferturi de ceas s-a linistit si mi-a soptit ca se culca inapoi...are doar 6 luni
lianam spune:
fetele care ati folosit, spuneti-mi va rog cum dati puiutilor osciloccocinum; am citit nspe metode(un tubusor pe saptamana, 3 granule ...); nu mai inteleg nimic; si cum le administrati, ca granulele alea sunt destul de periculoase, sa nu le aspire cumva
; si inca ceva va rog: teo tot asa e cu toate aspirarile si serul si apa de mare si pivalone si karvol si pulmex....ba ieri chiar a vomitat odata (nu are febra) si de tusit tuseste rar, probabil ptr ca nu poate sa respire si se ineaca; ei, ce le-ati dat in situatia asta? 

Liana, mami de Teo (27.03.2008)
mihatp spune:
liana, imi pare rau, sunt total pe langa subiect.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 4
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp liana, imi pare rau, sunt total pe langa subiect. Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
mihav
....sper nici sa nu ai nevoie sa stii; sa ai un berbecut sanatos 
Liana, mami de Teo (27.03.2008)