Puiuti de Randunici 2008!! (105)
Raspunsuri - Pagina 17
luny spune:
kya sunt exact aceleasi cereale!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Luny, la Real sunt cele mai scumpe cereale. Eu iau din Metro sau Selgros cu 170000.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Luny, la Real sunt cele mai scumpe cereale. Eu iau din Metro sau Selgros cu 170000. Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) POZE NOI pozici |
pai erau 170 si ceva cand am luat ultima data, dar m-a bulversat noul pret, eram curioasa daca s-au scumpit peste tot zilele astea..
LUNY
adriuta spune:
Buna randunici,
Am intrat sa va salut si sa va zic ca mi-a fost dor de voi. Nu sunt la curent cu noutatile dar sper ca tot stolul e bine si puiutii fericiti. Am rasfoit prin capitolul curent si imi pare rau sa aud ca Ariel si Simo au probleme cu piticii. Dar sper sa treaca cu bine peste.
Noi suntem sanatosi,acum s-a mai racorit si putem sa petrecem mai mult timp afara. Planuim sa mergem sus la munte sa vedem frunzele de toamna(aici e blaaaaaaaahhh...). Am fost putin plecati prin imprejurimi, ne-am udat piciorutele in ocean(vorba lui Vio) si asteptam cu nerabdare vremea faina.
Am pus poze http://community.webshots.com/user/adrianasibebe
Bebele meu e MOMMY'S BOY si nu vrea sa stea singur. E asa haios ca daca merg la baie il las jucandu-se da nu inchid usa si cand realizeaza ca e singur...incepe sa viermuiasca si cand da de mine se pune in fundic si face AAAAAAAAHHHH...ceva in genul...aici erai...si pleaca bucuros ca stie unde sunt. Sta scalambanit pe gardul ce delimiteaza play room-ul si plangeee...iar daca stau si citesc sau cos langa el se joaca cu orele.
Acum doarme, dar in curand o sa se trezeasca si incepem...activitatea.
De alaptat nu-l mai alaptez, practic s-a intarcat singur. Nu mai vrea tzitzi si gata. Ziua mananca mancare, dimineata cereale cu lapte de vaca(organic). Si seara ii fac formula.
Acum fug ca a inceput gangalici sa faca galagie.
Pupici
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
CristinaGoji spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam fetele care ati folosit, spuneti-mi va rog cum dati puiutilor osciloccocinum; am citit nspe metode(un tubusor pe saptamana, 3 granule ...); nu mai inteleg nimic; si cum le administrati, ca granulele alea sunt destul de periculoase, sa nu le aspire cumva ![]() ![]() ![]() Liana, mami de Teo (27.03.2008) |
dr. de familie imi recomandase la Vladut cand era mic cate 10-15 granule de 3 ori pe zi, dizolvate in apa fiarta calduta, intr-o lingurita. Si ai mei sunt muciosi rau. Azi am luat Sinupret in speranta sa se mai fluidifice secretiile si sa scape mai repede. Inca nu stiu cat de bun este, te anunt peste vreo 2 zile daca sunt ceva efecte.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
mimonix spune:
Cris, Adriutace bine ca v-am mai vazut pe la noi 

Gecko ma iubeste 

Simo cum e Sam? Arielcum stai cu moralul?
De la noi nimic nou...pe Teo o cam ustura gatul cand inghite
deci virusul e la poarta ! Du-te, du-te ...si s-a dus ! Sper!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
VALENTINA C spune:
Salutare!!!!
E prima seara dupa mult timp cand am avut timp sa mai citesc asa pe diagonala...
Vad ca sunt copii bolnaviori, imi pare rau pt ei si mamici. Si noi suntem in a doua saptamana in care tusim, dar sper ca e pe trecute...I-am dat Pulmex, crema cu eucalipt si apa de mare, dar nu am folosit decat de 2 ori BB.
In rest, laptele se duce usor-usor..
, Matei parca stie ca noaptea vreau sa ma odihnesc si eu si nu e de acord, pt ca s-a tot trezit in ultimele 2 saptamani destul de des...Am pus insa trezirile astea pe seama racelii..Astept sa treaca ..![]()
Azi am fost la shopping de dresuri colorate cu modele pentru mine si colegele de servici..Am luat 13 perechi![]()
, dar foarte misto...
Va
pe toate si sper sa intru mai des sa mai vad ce faceti..
Valentina si Matei (10.04.2008)
luny spune:
adriutza tare faine pozele din plimbarici!!
LUNY
bitza037 spune:
Cristina ai citit cu atentie prospectul de la Sinupret????eu nu mai am cutia sa ma uit...dar stiam ca este contraindicat in sarcina si alaptare, si ma gandeam ca si pentru copii mici.
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Simo27 spune:
Dragelor,va multumesc mult de tot pt ca sunteti alaturi de mine si Barosanelu!eu m-am gandit sa ii duc urina azi,dar dr de la spital mi-a interzis!a zis sa ii pun pungulita din seara asta si maine dimineata sa i-o iau si sa-l duc la laborator!sincer ideea de a-l tine toata noaptea cu punguta la puti,nu m-a incantat drept pt care nu i-am pus-o!mai mult mi se pare logic sa i-o pun de dimineata si apoi sa o duc!si asa o sa fac! Sam dupa ce s-a trezit a fost altul:a zambit,a papat supica cu biberonul,s-a jucat putin,si nu a mai plans asa rau!
acum l-am culcat si o astept pe mama cu sufletul la gura,ca mi-a promis ca o sa vina sa stea cu el la noapte!m-am mai linistit si eu,si acum ca voi dormi sigur imi voi reveni si nu voi mai fi asa pesimista!
va pup pe toate
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!