Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)
Raspunsuri - Pagina 20
dianav spune:
LA 11 merg la o sedinta.
Sa iti zic cum e povestea numelui la noi. Imi place Oana foarte foarte mult, si am cunostinte care poarta acest nume, niste bomboane toate.
Insa imi placeau si alte nume, Ruxandra, Alesia,Alexia, etc. Dar cu numele de fam Varzaru dadeau ca nuca in perete. Plus ca as fi vrut un nume scurt si rezonant. Cand eram gravida, verii nostri ma alintau mereu si ziceau "Oana, ce face Oana?" Si Oana i-a ramas numele, inainte ca noi parintii sa discutam problema numelui. Si fiindca s-a nascut pe 12 decembrie i-am pus si numele Alexandra. Cert e ca numele o caracterizeaza deplin-vesela, zglobie, ii remarci f usor prezenta. Imi placea si Diana, dar asa ma cheama pe mine si nu mergea.
Sanatate multa lui Marc si Sarei!!!!
deeaA spune:
offf,mai diana,sper sa nu fie nevoie de internare iar si sa treaca repede,repede!!!!
kikineata eu as face exact cum au spus fetele,repaus la papica,cata putina apa si metroclopramid5 pic de 3 ori pe zi(asta a fost tratamentul nostru)
sa treaca repede
asiza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianav Aseara a avut un somn chinuit de nas, era infundata si nu se desfunda cu nimic. Abia dimineata la laptic pe care i l-am incalzit un pic mai mult decat de obicei s-a desfundat si s-a linistit. |
Diana, cand mai aveti nopti dintr-astea chinuite, da o fuga la orice farmacie si cumpara aparatul Olynth Aroma Theraphy. Iti vine cu 3 rezerve la cutie. Baga-l in priza si sigur veti avea un somn linistit. La Denis doar asta a functionat pentru un somn normal...si mie tot fetele pe forum mi-au dat ideea si le multumesc din suflet ca altfel muuulteeee nopti chinuite am fi avut si noi. Sanatate multa!
Kikineatza, Dianarus, tare rau imi pare!!!! Va tin pumnii sa fie bine si sa treceti repede peste asta!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Dbunny spune:
Sanatate muuuuulta puilor bolnaviori...
Am vazut poze cu Dandusa cu perina de sub tricou, ca burtoku ala la un corp asa mititel nu prea se incadreaza
Crinuta e o papusica scumpa!
Mecu Oanei l-am vazut...si nu mai stiu, noi avem zile agitate rau, si ziua si noaptea, ceva mucisori, fara pofta de mancare, asteptam cu drag si spor...sa ne treaca!
Desire noi n-avem preferinte la copii, doar la jucariile copiilor, asta e...se baga-ntre ei pana-si ajunge obiectivul...pune labuta pe vreo motoreta, bicicleta, masinuta, api lasa balta copiii...se retrage linistit cu premiul lui cu tot...
asiza, olinth ul ala e pe lista mea de shopping in romania, nu stiu cum se face ca aici nu gasesc...nu c-am avea nevoie acu, dar iarna-i luuunga
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Madana spune:
Off ... bip bip.... de enterocolita. Sanatate muuulta si sa treaca repede.
Fara mancarica, adica deloc, pana cand nu se opreste starea de voma. Apa sau ceai de menta ( pentru diaree) sau ceai de sunatoare (pentru stare de voma) cu lingurita, chiar daca plange de sete puiutul. Si dupa ce nu mai vomita cel putin 6 ore incepi incet cu sticksuri, paine prajita. Si daca face febra nu le dati copiilor Panadol (e cu zahar si fac diarie) exista varianta fara zahar care se numeste Calpol, sau mai bine supozitoare (daca nu au diarie) Paracetamol sau Novocalmin.
E destul de dificil cu enterocolita dar o sa treaca.
Sanatate multa. 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de
superba Andreea-Bianca 01.12.2006
varsta Bianca
poze Bianca
lizzy spune:
tocmai am fost la spital la control si fuga inapoi la birou.
cu respiratia e ok, cu tusea la fel, criza bronsica am depasit-o.
insa cu varsaturile si diareea... este clar enteroviroza, sa ma rog acum sa se opreasca din varsat fara nevoie de perfuzii. a varsat pe drum inapoi spre casa, tot ce a baut, de mancat nici pomeneala... mi se face rau, la propriu. as vrea sa ma ascund intr-o gaura mica si neagra si sa bag tigara dupa tigara pana lesin de atata fum. sunt cu nervii la pamant. efectiv nu mai am putere si pt enteroviroza asta. NU MAI VREAU!
va rog nu dati reply la postarea asta. va rog mult.
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Lavinia_P spune:
Diana,
Intotdeauna e loc de mai rau..daca te poate consola asta..Hai ,multa putere!
Kiki,
Sanatate si voua..poate de data asta scapati ami usor!
minunea mea
Dbunny spune:
Am uitat sa felicit 2 posesoare de apartamente + una bucata posesoare burtica cu chirias!
Sa le stapaniti sanatoase!
Cartofii prajiti: eu nu fac, dar daca mergem al McDonald ii dau si la Dani dintr-ai mei...deci, sa zicem ca papa 5-6 betigase odata la 2 luni.
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dianocica spune:
tiptil printre bolnaviori, sa nu prindem ceva. va pup tare, sper sa isi revina puii cat mai repede.
doo randuri de la noi, chinico predau legatura ![]()
Parent like there's no tomorrow!