Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)
Raspunsuri - Pagina 21
iulia-stefy spune:
Salutare!
Noaptea a trecuta fara febra si azi inafara de cateva reprize dimineata, cand s-a trezit, nu a mai tusit decat putin. Sper sa fie spre bine.
deeaA, multumim.
dianav, Stefy acum e mai bine.Multumim. Eu... cu nasul.... in vant si piciorul il cam tarai dupa mine. Am sa ma refac. Conteaza acum sa fie Stefy bine. aseara am avut o criza de.... nu stiu ce. Ieri din cauza oboselii, ca eram trezita de la 3 am baut un ness, care cred ca a fost cam tare. Si pe seara.... m-a luat un tremurici si mi s-au inmuiat incheieturile si am simtit ca ma duc jos. Noroc de sot ca a fost pe faza. A venit nasa Stefaniei si mi-a pus o perfuzie si dupa vreo ora mi-am mai revenit.
Multa sanatate Oanei. la poarta mea bate acusi a 33-a iarna.... asa ca nu esti singura....Capul sus.
Kiki, sanatate multa Sarei. Sa se faca repede bine.
dianarus, sanatate multa lui Marc. Acum aveai nevoie de o pauza.... capul sus mamica curajoasa. 

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
porumbita80 spune:
Sper ca nu ne-ati uitat
Lipsit motiv PC virusat, noroc de bambo ca nea salvat nea imprumutat cd-urile si rezolvat problema.Multumesc mult pe aceasta cale. Si daca veni vorba de bambo le-am vazut ieri pe fuga pe fetele cucuietele. Antonia e o scumpa e argint viu ce-i drept dar cand o vezi cum zburda iti vine s-o papi.
Noi, ce sa zic suntem bine dupa o asa o pauza trebuie sa-mi intru in mana cu scrisu.Sa citesc din urma sa fiu la curent ca sincer n-am apucat prea mult.
Ca sa nu ne uitati pun si eu niste poze sa vedeti cum am crescutmari
Pup si revin dupa lectura sa ma pun in tema
Stela mamica de voinici
Radu(11.06.2008)+
Mario Gabriel(31.10.06)
lizzy spune:
suntem mai bine. n-a mai varsat de vreo 4 ore. timp in care a papat cateva lingurite de cereale de orez fara lapte si cate putin ceai, in 2 reprize. e ceva mai activ decat la pranz si mai bine dispus.
continua cu scaunul f moale, a avut deja 3, miros groaznic, dar nu sunt chiar apa, ceea ce e totusi un semn bun.
sunt ceva mai optimista, se pare ca nu fugim asta seara la spital.
doamne ajuta 
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc