Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura13 spune:
salutari mamici!
va citesc si va citesc si uite ca nu reusesc sa ma tin de scris. am mai primit niste sarcini la munca, e drept si niste bani, si uite asa nu mai apuc sa scriu.
felicitari celor care au achizitionat cate un apartament sau o "burtica"
sarcina usoara!!!!!
cum nu prea stiu ce si cui sa raspund, mai bine va mai povestesc de dani. care creste si creste. multumesc lui DD e dmai intelegator, cu rare crize. ele mai dese sunt cu stefi, nu inteleg de ce o vede asa o amenintare, nu-i da nimic, ii ia tot si o mai ia si la bataie periodic. mi-e asa de mila de ea. vorbeste fff bine, toata lumea pe strada se opreste si se minuneaza, nimeni nu ma crede ca nu are nici 2 ani. un coleg de serviciu a spus ca a crezut ca are 3 ani. vorbeste tot, repeta, facem si "propozitii"
imi place ca incepe sa simta mila, cand plange matei merge mereu sa il pupe si isi cere"cuze, ieltale", chiar daca el nu a gresit cu nimic.
seara la culcare ne spunem rugaciunea, dupa care ne spune"noshor shor" adica somn usor
, ne trage aproape de el si ne pupa apasat. stiti cum creste inima in noi, nu?????
cu mancarea nu stam bine, dar nici rau. am avut 2 zile in care nu a mancat NIMIC pentru ca nu am vrut sa ii dau lapte cu cereale. stiti voi ca ma plangeam....ei acum mancam si fructe si legume si carne si cascaval si lapte din canita si cereale si de toate. da' e greu tare pana il conving sa manance, sa guste, sa deschida gurita. apropo d gurita, vine ieri si imi spune: "mi-e fomita la gurita" 
vrea la gradi, cand aude ca merge stefi vrea si el. si la scoala, ca merge un verisor de-a lui.
cu bona toate bune si frumoase, e ok. deocamdata.
ma solicita, va pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
deeaA spune:
Buna seara!
S-au mai linistit apele si la noi(acu poate ca prea mult)deci mai bag si eu un oki![]()
dianarus multa putere mami si multa sanatate..succes cu investigatiile
dandusa off,ca tare scumpa esi,asa cu burtok ala mare si cu dulcea ta copila
bambo tareee scumpa si frumoasa e caprita ta,interesant loc de a citi![]()
monique felicitari mami..si pt casuca si pt bebe!
danita cu intarziere LA MULTI ANI tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!!!!
mai trag un oki pe la fiu ca doarmeeee de mult
deeaA spune:
danita multa sanatate mamei tale si refacere rapida!
asiza sa-l stapaniti sanatosi..apartamentul
!
iulia stefy sanatate piticutei!
Am si eu o problema...de vreo 3 zile incoace..(gura nu i-a tacut niciodata
) doarme prea mult.adik,baiatul meu de vreo luna nu-mi mai dormea deloc toata ziulica si se mai culca pe la 12 noaptea,sau mai adormea pe la 7 seara vreo ora, se trezea si iar se mai culca pe la 12 noaptea..ei,da de 3 zile se culca pe la 7 seara si se mai trezeste a doua zi pe la 9(cu mici intreruperi pt bibele din noapte,care acu e si din zi ca nu-i pot da altceva prin somn
),concluzia o avea ceva de doarme atata?????ca pt el care 8 ore pe noapte erau super de ajuns acu doarme o gramada????????Nu stiu,in restul zilei e ok,se joaca ,alearga.....
dianav spune:
Am vazut si eu poze....ce mamici tinere sunteti. Doar eu am facut copil la 30 ani? Dia arati atat de tanara!!! Si Oana e o scumpa, la mine e empatie ca pe a mea tot Oana o cheama.
Iulia=SefyMititica, tare mult va doresc sa treceti usor peste episodul cu febra si fara alte complicatii. Tie cum iti este dupa accidentul cu cazatura?
DesireeSi eu o urmaresc pe a mea, asa ca tine, cum reactioneaza si se comporta cu ceilalti. La faza cu imbracatul sunt norocoasa ca la noi daca o intreb daca ne imbracam sa iesim afara la copii, raspunsul este invariabil "DA". Si niciodata nu a zis "nu" la iesitul afara. Eu am observat ca acei copii care au frati/surori mai mici stiu sa se joace si vor sa se joace, sa ii bage in seama pe cei mai mici ca ei, stiu sa fie protectori. Altii sunt de un egosim maxim.
Aseara a avut un somn chinuit de nas, era infundata si nu se desfunda cu nimic. Abia dimineata la laptic pe care i l-am incalzit un pic mai mult decat de obicei s-a desfundat si s-a linistit.
kikineata spune:
Tare-s necajita. O luam de la capat. Alaltaieri seara a vomat am zis ca a facut o indigestie. Mers pe banane, orez, dar aseara iar a vomat dupa o ora de somn, in jeturi pan' la apa. A cerut apoi apa a baut 100 ml cred ca-i era foame, vomat apa toata in 5 min, adormit abia dupa2 ore. De mine nu mai zic...ma apucasera crampele pe la 12, trezit in noapte de n-spe ori vomat, diaree, am baut apa am vomat imediat. Asta-i gastroeneterita pe bune, un virus. Mi-e asa teama de faptul ca vomita si apa. Ce sa fac? Ce sa-i dau pana ajung/vorbec cu dr. Aseara i-am dat de frica 5 pic metroclopramid. Diaree a avut acu 2 zile, ieri nu, sa vad cand se trez. Ma dor toti muschii si n-am dormit.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
desiree spune:
kiki, io as zice sa nu-i dai nimic pan ajungi la dr..hidratare cu foarte putina apa (ceai de menta) si des, din 15 in 15 minute..nu o mai lasa sa isi umple burta, chiar daca cere mai mult....repaus digestiv deci nimic de mancare pana incepe sa nu mai vomite si apa..si mers la dr
daca vrei, da-mi si mie un pm cu nr tau de tel
hidrasec pt diaree dar daca il vomita....
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
lizzy spune:
vai vai kiki, ce rau imi pare!!!
sper sa nu va tina mult de data asta. clar e virus si enteroviroza daca amandoua v-ati pricopsit cu el... imi pare tare rau de voi...
da' si de noi imi pare rau, pt ca azi de dimineata marc s-a trezit cu crampe si senzatia de varsatura. avea spasme de voma desi era cu burtica goala, a varsat suc gastric, cred, era galbui... s-a linistit dupa 15 min, i-am dat laptele pt ca cerea, a baut tot, s-a jucat linistit vreo 15 minute dupa care a vomat tot laptele, jet, pe covor
nu-mi vine sa cred! sper din suflet sa se opreasca aici, sa nu faca si el enteroviroza ca innebunesc. o dam tot dintr-o internare in alta, zau 
n-am avut ce face si am venit la serviciu, stau cu inima cat un purice si cu ochii pe telefon. daca ma suna de acasa e nashpa. offfff 
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Dia1609 spune:
kiki, diana, asa rau imi pare 
kiki, e enteroviroza sigur....... dc vomita apa, eu as sta pe repaus digestiv macar 8 ore, chiar dc ea cere mancare. maxim cate o lingurita de apa o data la 5 min, chiar dc ea ar bea o sticla si tie ti-e frica de deshidratare... pt ca toleranat stomacului e f mica acum si poate vomita si lingurita aia de apa. metoclopramidul e bun in sit din astea, dar cu bagare de seama ca e f toxic, adica sa nu-i dai de multe ori. hidrasecul si smecta stiu ca se evita pt ca pot provoca spasme de voma
va tin pumnii sa treaca repede fetelor!

dianav, eu am 32 ani, numai tanara nu sunt
.. dar gaina batrana .,., stii tu [:))]. da, sa stii ca oana nu e un nume f des intalnit la fete acum, eu chiar nu mai stiu nici o fetita de varsta fetelor noastre cu numele de oana, de aia m-am si mirat cand ai aparut tu cu oana :)
Laura13 spune:
kikineata mie dc mi-a dat metoclopramid, 3 pic, la 8h. dupa fiecare scaun diareic sau voma 100 ml de saruri de rehidratare, papa nu, sau cat mai "light", hidrasec, biotics daca face si diaree. multa multa sanatate.
dia si voua multa multa sanatate!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006