Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)
Raspunsuri - Pagina 18
adinazot spune:
BUna fetelor!
Apar si eu asa intr-o scurta pauza de programari!am reusit sa citesc tot ,un deliciu,am avut ce citi!vazut si poze frumoase toate!DIA,e o frumoasa Oana,imi place mult de ea!TEUTZ,scumpa foc Alexia,si mie mi vine sa o maninc!DANDUSA,ce frumoasa e Crinuta,ce cretoline are ea,superba,si tu la fel,f infloritoare!ASIZA,felicitari pt apartament!ma bucur pt voi!M_MONIQUE,felicitari pt burtica si pt apartamnent!sa stapaniti sanatosi!
LA MULTI ANI DANITA!!!va pup pe toate!!!
Dia1609 spune:
acs, chiar ca erai mare :))
asiza, felicitari pt apartament! sa-l stapaniti sanatosi si sa-l umpleti de copii ![]()
madana, poze noi cu bianca nu ne arati?
teutz, mortala alessia, am ras de n-am mai putut :)).. ce sa faca ea dc atunci si-a adus aminte ce mult te iubeste?
copiii nostri incep sa stapaneasca bine tehnica manipularii ![]()
Dia1609 spune:
desiree, chiar ca ai rabdare.... si noi avem problema asta cu iesitul afara... asta vara erau dimineti cand ma rugam de ea sa se imbrace cu una-alta sa plecam si nuuu si nuuu, alerga in fundul gol prin casa ... dar eu mai mult de jum de ora n-o rugam... intr-0un final m-am prins ca dc face asa, ea pur si simplu vrea sa ne jucam in casa cu jucariile, cartiile, creioanele, plastelina, ca nu are chef de parc si de nisip. asa ca acum o intreb intotdeauna: "oana, vrei sa e imbracam sa mergem in parc?" si dc zice da, si vine imediat s-o imbrac, dc zice nu, nici n0-are sens s-o imbrac ca nu se poate. respect optiunea copilului, ce sa fac, chiar dc uneori imi pare rau ca stam in casa si afara e o super frumoasa vreme. cu hainele, e grele rau, ca nu prea ajungem la compromis
... si una e ca se imbraca neasortat :), dar alta e cand isi ia caciula groasa si jacheta de iarna iar afara sun 30 grade
.. ieri de ex a iesit din casa numai cu o caciula f groasa de iarna cumparata de taica-sau acuma recent, pe care ma gandeam sa i-o dau in toiul iernii cand bate gerul :).. si si-a tras-o pe cap si n-a fost chip sa iesim din casa decat cu aia... si zau ca ieri nu era de caciula :)... noroc ca mi-a dat prin cap si am facut cald in masina si si-a dat-o jos ![]()
desiree spune:
'na ziua!
fetelor, ziceti ca am rabdare...imi impun sa am rabdare, ma reprogramez cumva cand il simt ca vrea sa isi impuna vointa, asta ca sa preintampinam o mica demonstratie de personalitate...dia, corect, foarte corect ca respectam vointa lor..dar noi nu iesiram de 3 zile si deja daca ii spun ca stam in casa, trage de usa sa plece in chiloti, deci el nu vrea sa se joace in casa, vrea afara, dar in conditiile lui...ceea ce e inacceptabil ...daca s-ar imbraca neasortat, as fi chair fericita, numa sa se imbrace...cu ce vrea el..ca-i mai arunc eu un plovar pe el afara sau ii mai scot unu, dupa caz!
mei, azi am avut copil model, a cerut afara, a stat la imbracat, a spus; gata..cand s-a saturat de parc...o revenit la sentimente mai bune, o fi vazut ca nu e negocibila faza cu neimbracatu si s-a resemnat :)
oricum la noi se vede si varful de canin, nervozitatea lui e in mare parte datorata si dintilor
teutz, io zic ca nu e smechera alexia, doar te iubeste tataaaaaa...si daca simte ca te-a suparat atunci te iubeste si mai tare...simt compasiune deja..apropo de asta, azi in parc se dadea in calut, vine un pusti si pune mana pe calutz, el ii ia mana tacticos de acolo si i-o da la o parte, adica mesaj ca el se da acuma si sa-l lase in pace..dupa ce pleaca pustiu, ma duc EU pun mana pe calutz si imi apropii fata de el: da pe mami o lasi sa puna mana?..si el ma ia de gat si ma strange..am zis ca ma topesc de drag 
are preferinte si la copii..care vine la el si comunica cu el, e tot numa zambet..care nu...e razboi..deocamdata..aseara am fost la AUchan la locul de joaca, nu m-a slabit din ochi la ce harmalaie era acolo de la un an la 7-8ani...a venit o fetitza la un moment dat l-a luat de mana, i-a vorbit..era mai mare fata , cam la 6-7 ani...l-a luat in grija ei si m-a dat la schimb fecioru imediat, a uitat de ma-sa...s-a cocotzat cu ea sus la topoganul gonflabil, s-a dat fetitza pe tobogan cu el in poala, era numa o veselie pustiul meu cu ea si nu o slabea din mana si din ochi...i-a luat taicasau lui Octavian un balon sub forma de catel si fata a vrut si ea sa se joace cu balonul lui si el nu i-a dat balonul..fata s-a suparat si i-a zis: nu ne mai jucam impreuna..si a plecat..al meu s-a uitat la mine sa o chem inapoi.i-am zis daca nu i-ai dat si ei putin balonul s-a suparat si a plecat...sa fi vazut cum o cauta printre bile sa-i dea balonul, a gasit-o si i l-a dat, fata l-a luat de mana si el a ranjit cu gura pana la urechi..de poveste!![]()
gata, v-am plictisit destul!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dia1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui desiree [ are preferinte si la copii..care vine la el si comunica cu el, e tot numa zambet..care nu...e razboi..deocamdata..aseara am fost la AUchan la locul de joaca, nu m-a slabit din ochi la ce harmalaie era acolo de la un an la 7-8ani...a venit o fetitza la un moment dat l-a luat de mana, i-a vorbit..era mai mare fata , cam la 6-7 ani...l-a luat in grija ei si m-a dat la schimb fecioru imediat, a uitat de ma-sa...s-a cocotzat cu ea sus la topoganul gonflabil, s-a dat fetitza pe tobogan cu el in poala, era numa o veselie pustiul meu cu ea si nu o slabea din mana si din ochi...i-a luat taicasau lui Octavian un balon sub forma de catel si fata a vrut si ea sa se joace cu balonul lui si el nu i-a dat balonul..fata s-a suparat si i-a zis: nu ne mai jucam impreuna..si a plecat..al meu s-a uitat la mine sa o chem inapoi.i-am zis daca nu i-ai dat si ei putin balonul s-a suparat si a plecat...sa fi vazut cum o cauta printre bile sa-i dea balonul, a gasit-o si i l-a dat, fata l-a luat de mana si el a ranjit cu gura pana la urechi..de poveste! gata, v-am plictisit destul! Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic |

supersi oana are preferinte la copii, nu-i plac chiar oricare... si are preferinte si la parcuri: si la maica-mea in parc, de ex, nici nu-i place sa mergem, ca acolo sunt numai copii care nu dau nici o jucarie, iti intorc spatele dc te duci la ei, f nesociabili. e obisnuita la noi in parc unde toate jucariile sunt ale tuturor, copii se joaca impreuna si nu spate in spate. si ieri am fost la billa si m-am oprit s-o vada maica-mea (care sta langa billa) si am intrebat-o dc vrea acolo in parc si mi-a zis "nu. acasa la parc. david, norbi, mara, karla. acolo. hai, mergem. aici nu"

desiree spune:
dia, pai foarte corect ce isi dorea fata..stie unde ii e mai bine..vrau si eu un parc din asta ca al vostru, ca pe unde poposim noi, foarte rar intalnim copil care sa imparta, cam de la 5-6 ni in sus impart si la altii mai mici..altfel nu vezi..si octavian se vede respins si face la fel..mai are si accese de generozitate, da sunt rare..cnd ii place copilul sau cand i-a dat la randul lui acel copil ceva...nu spun ca ieri s-a dus la o fetita ce se juca singura si nu a vrut sa-i dea nimic din punga ei si mama ei i-a dat totusi lui octa o lopatica, dar asta al meu a vrut si inca un obiect de pe masutza unde se juca fetitza si mama fetei i l-a smuls imediat din mana si i l-a dat copilului ei..adica, ti-am dat o lopatica tu vrei chiar tot? desi nu era disputata jucaria de catre fetizta..am vazut verde, ros si albastru l-am luat pe sus si am plecat...azi in parc mama respectiva ne-a evitat cat a putut..probabil nu i-a picat bine ca l-am luat pe sus pe asta micu,o fi simtit ca m-am suparat dar asta e, nu e genul de companie de la care am fi avut ceva bun de invatat sau impartit..poate dor sa invatam mai abitir ce inseamna sa fii egoist...
acu chair ca plec
dia, numa noi fluturam pe aici vad, doarme oana? si octa...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
iulia-stefy spune:
Salutare!
Dimineata am tras o spaima.... ca ajung cu ea iar internat... La 3 avea extremitatile inghetate ceea ce inseamna ca in maxim 30 min. face febra mare. I-am luat temperatura, 37.9. Am stat langa ea, intr-adevar, la si 20 deja avea 39. I-am dat niste Nurofen si am mai lasat-o. Peste o ora, era 38.8 si i-am mai pus si 1/2 supozitor cu Novocalmin si am zis punct, nu-i mai dau nimic. A fost sotul cu ea la dr. din spital si are laringita, asa cum banuiam, dar ne-a dat Biseptol si nu antibiotic si ramane sa mai vorbim la telefon cum evolueaza si sambata la control. De dimineata pina acum e intre 37.5 si 38.0, deci nu e de antitermic. La noapte sa vedem cum stam. Nu e contagios si daca nu are febra, poate merge la cresa, a zis si dr. si asa mi-au zis si de la cresa, dar la 14 am fost si am luat-o. Maine vad cum o sa facem, dupa cum se va simti ea. E posibil sa intru in alt medical, pentru ea de data asta, daca altfel daca nu e bine. Acum ea conteaza cel mai mult. Sunt atat de necajita. Si citind mesajul Dianei, cate a tras cu Marc, parca zic ca la noi e mult mai bine.
Dimineata m-a luat in brate si zicea "da-ga da-ga" si se alinta si asa se lipea de mine. Apoi s-a dus la tati. Sa o duca la d-na dr. sa-i dea bomboane pentru gat.....
acs, multumim.
dianav, in carnetul de vaccinari al Stefaniei scrie ca urmatorul vaccin e la 30-35 luni, DTP, si apoi la 7 ani AR si DT, iar la 9 ani, VPO si AHB si apoi la 14 ani BCG si DT. Dupa 7 ani scrie ca se fac in campanii scolare.
Dia, faine pozele cu Oana. Iar cu melcul.... asa imi place expresia ei cand iti explica ce a facut....
Lavinia, si eu gandesc la fel, ca noi ne plangem de lucruri minore.... Dar tare-i greu cand iti e puiul bolnav. Cel putin eu... asa ma agit cand are ea o problema...
desiree, mai trimite si la mine putina rabdare, daca mai ai, ca uneori.... simt ca sunt la limita si... vorba ta, ne asteapta vremuri rabdatoare. Pina nu fac cum vor ei... e nu si nu. Dar ce dulce e cu faza din parc.....
danita, ne
sa fie bine mama ta. Sanatate multa si refacere usoara dupa operatie.
asiza, felicitari! Sa-l stapaniti sanatosi!
Teutz, un
dulce Alessiei. E o scumpa.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
roxanica2006 spune:
Dianarus, ti-am trimis PM . Si nu, in niciun caz nu va fi vorba de 15 minute fugarite, pregateste-te de o zi sau doua de investigatii, analize, etc. 
Danita,multa sanatate mamei tale, imi pare f. rau ca a ajuns iar la operatie. Doamne ajuta!
Asiza, sa stapaniti sanatosi noua casuta!
Offfff, atatea mi se invart in cap...Dimineata m-au sunat de la servisu ca n-as putea sa revin cu data de 1?? Eu, nici vorba!! oricum sunt ditrusa, asta-mi mai lipsea. Apoi la 10 minte aflu ca se scoate la concurs un post la care tanjeam de multa vreme, tot in cadrul instituitie in care lucrez, e vorba de purtator de cuvant, offfff, si toate mi se invart in cap, parca-s in transa. Vorbeam cu seful meu la telefon si David fugea in curu' gol prin casa cu ciorapii pe cap strigand: "ugeeeeeee, baatu!!", adica fuge baiatul!
ce ciudata intersectie de griji, persoane, trairi...
teutz, scumpa foc Alexia si da, sunt de acord cu desiree, asta deja e compasiune, si David al meu cand ma supara, de fapt e urat spus "ma supara" ca nu e asa, doar respir io mai greu si trag un oftat dupa ce alerg prin toata casa sa-l imbrac, sau sa-l incaltz, atunci imi spune : "cuze, mami!" adica "scuze" si ma pupa pe unde apuca, maini, pantaloni, picior. Si mi se rupe sufletul, ca nu trebuie sa-si ceara scuze si sa-mi imbratiseze genunchii, ma aplec repede sa-l iau in brate...
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Madana spune:
Dia as pune poze dar eu si cu tehnica asta nu prea ne intelegem. O sa ma tin de capul lu' "tati" sa ma ajute la capitolul asta. Promit sa pun poze cat mai curand.
Vorbiti de probleme cu imbracatul. Bia mea cateodata e asa cuminte si ma lasa sa o imbrac fara scandal si de cele mai multe ori fuge de mine in fundul gol prin toata casa, mai ales dupa baitza.
Azi a dormit la gradi, deci mi-a venit inima la loc. A laudat-o doamna educatoare ca mananca singura, si ca se joaca frumos cu copiii. Fata mea, sunt asa mandra de ea. Cateodat sa ma uit la ea si imi dau lacrimile de fericire.
Noi toata ziua ascultam muzica acasa si deja are preferinte. Cand e o melodie care-i place bate din palme si spune "bavooo" si incepe sa danseze, imi vine s-o mananc.
Danita sanatate multa pentru mama ta 
M_MONIQUE felicitari pentru burtica si pentru casa.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de
superba Andreea-Bianca 01.12.2006
varsta Bianca
poze Bianca
Donia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianarus78 test canadience, recunoasteti locatia? |
Cred ca de acum o recunoaste toata lumea, nu numai canadiencele

Pfiiii, bine ca mi-ai amintit, sa ma mai duc acolo in week-end, ca apoi se inchide.
asiza, felicitari pentru locuinta, sa va bucurati de ea!
Dia, ce mi-a placut melcul
Cristi a fost azi la baby-sitter pentru 3 ore si s-a distrat foarte bine, ca ea de obicei mai are intre 2 si 4 alti copii. Cand am ajuns sa-l iau, era cocotat in scaunul de masa, isi termina pranzul si radea, cu ochii la ceilalti copii... din cauza ca e cel mai mic si pentru ca e si tare veselut, toata lumea se joaca cu el, e ca un fel de papusa a grupului
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.