Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)
Raspunsuri - Pagina 17
m_monique spune:
multumesc de urari.
apartamentul cel nou are 4 camere. e mai aproape de soacra mea, ca voi avea si mai mare nevoie de ajutorul ei.
ne mutam la sfarsitul acestei luni, ca de luna viitoare am gasit chiriasi pt apartamentul in care stam acum.
si acum despre zmeu.
zmeul face tot felul de nazbatii. se cocoata peste tot. a inceput sa vorbeasca destul de bine.
o zapaceste toata ziua pe soacra. deja, de cate ori vede televizorul incepe : acasa mica, adica bunica se uita la acasa..
de mancat mananca tot in stilul cunoscut, adica ca cu spart. noi nici nu ne mai facem probleme cu program de masa, ca are el grija sa ne aminteasca.
cam de o luna a inceput sa bea lapte de vaca, si sa nu mai vrea formula. bea din cana normala si cu pai.
in rest, ne chinuim sa ne imprietenim cu olita. am ajuns sa-i promit diverse, numai sa stea la olita: biscuiti, mixerul. usor, vom progresa si la acest capitol.
13+
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
cartofi prajiti inca nu-i dau. nici nu facem ca sa nu pofteasca.
daca cumva pofteste, nu mai scapam de el.
de 2 ori pana acum a facut soacra snitele, odata de pui, si alta data de vita. andrei s-a urcat pe scaun in bucatarie, si s-a servit din farfurie. cand l-a terminat, a repetat operatiunea. asa ca a trebuit sa le ascundem.
13+
si Andrei (16.12.2006)
mamaana spune:
da, m-am intors de la dentist... inca sunt amortita - astia aici pentru cea mai mica carie iti fac anestezie; si mi-e o foame...
m_monique felicitari !!
dandusa vazut crinuta frumoasa si burta ta imensa
cartofi prajiti inca nu; nici noi nu prea mancam; dar cand ii fac, tai cartofii, ii pun la microunde 8 minute si apoi ii prajesc - ies mult mai buni
ikea nu stiu care e tema, dar am tot luat de acolo si pentru fetite (paturi, plapumi) si pentru noi (saltele de pat - sunt singurele pe aici care se aseamana cu cele din europa..., birou, un fel de dulapuri - biblioteca)
asiza spune:
Da, Dianarus, are dreptate Roxanica, si prof. Nanulescu (proful de la Pedi III ) e un profesionist desavarsit. Si daca e chiar pe tema, adik pe ceea ce te intereseaza pe tine, si eu zic ca n-ar strica sa-i faceti o vizita. Vin cu voi intr-o dimineata cand va hotarati sa veniti la Cluj!
Si ne-am luat si noi apartameeeent!!! Inca e blocul in constructie, nu stiu cand va fi gata, probabil nu ne vom putea muta mai repede de primara anului viitor, da' tot e bine...asa ca, dau de baut...Ia poftiti, de toate pentru toti 

...
Am vazut toate pozele...fulguletii sunt deliciosi!!! Si m-a impresionat mecu Oanei ![]()
Va pup pe toate. Noapte buna!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Teutz spune:
Asiza, felicitari pentru apartament!!!!
Sa fie gata repede si sa-l stapaniti sanatosi!
Dia, foarte fain melcul Oanei!
Mi-au placut mult si pozele din septembrie! Ai fata mare si frumoasa, mai! Are si cu cine semana, e adevarat. ![]()
Desiree, da’ stiu ca ai rabdare, nu gluma! Bravo!
Eu dupa 10 minute ma dezbracam si gata, nu mai ieseam afara.
el, numa ca sa nu fie ca mine, se urcase pe un scaun si isi lua portia de aer de la geamul deschis
E mortal! Si cu dormitul pe banca in parc…
Si Alexia mai face uneori figuri la imbracat, dar o conving pana la urma, ca incep sa-i prezint hainele. Un exemplu de saptamana trecuta: “Vrei sa te imbraci cu pantalonii astia? Uite, au floricele, fluturasi…” Ea: “Nuuu!”, “Bine, atunci cu astia cu fundite si stelute?”, “Nuuu!”, “Pantalonii astia de trening cu ursulet?”, “Nuuu!” “Vrei sa te imbraci cu fustita asta?” “Da!” Ok, o imbrac cu fustita. Cam la fel procedam si cu bluza. Se piaptana (a se citi “se zburleste bine cu peria de par”
), imi arata ca vrea sa o dau si cu ruj (strugurel, de fapt) si gata.
Bineinteles ca nu merge de fiecare data scenariul asta, dar noroc ca nu se intampla prea des sa nu stea la imbracat.
Dianav, urmatorul vaccin obligatoriu e la 2 ani si jumatate, dar nu mai stiu pentru ce e si mi-e asa o lene sa caut acum… 
Cartofi prajiti: pana acum a mancat de vreo trei ori, cate 4-5 cartofi. Noi mancam cam o data pe luna. In nici un caz nu i-as face ei o masa doar din cartofi prajiti.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Mi-e un drag de ea de mor... in fiecare zi spune cate ceva nou si e atat de haioasa cum stalceste cuvintele si le tot repeta... 
Aseara eu eram in bucatarie impreuna cu Alexia si l-am strigat pe Cezar. A iesit si ea pe hol si a inceput sa strige: "Gejaaa! Gejaaa!" ![]()
Ii place sa ne pupam ca eschimosii si tot vine la mine sa-si frece nasucul de nasul meu. E atat de dulce cum imi prinde fata cu manutele ei mici si se lipeste de mine si ii simt mirosul ala de copil mic si fetisoara aia fina si molicica, numai buna de pupacit... 

Daca o surprind facand ceva ce nu are voie (cocotata pe te miri unde, ca roade butoanele de la telecomanda, de ex) si o intreb de ce a facut chestia aia, ca stie ca nu-i voie, ea deschide larg manutele si spune: "Tatataaa!" Adica, vezi domn'e, ma iubeste atataaa! ![]()
In parc trage cate un tipat de cate ori vede o tricicleta si de cate ori se urca vreun copil pe topoganul pe care e ea sau in leaganul din care ea tocmai a coborat, de parca am venit noi cu ele de acasa. I-am tot explicat ca sunt jucariile din parc cu care se joaca toti copiii, ca nu sunt ale noastre de acasa, bla, bla, bla. Se linisteste imediat si-si vede de joaca, dar o ia de la capat in scurt timp.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
acs spune:
Buna dimineata! Poftiti la
!
Dia super pozele! Sunteti o familie de frumosi! Imi place tare melcu'.
Dar unde ati gasit atatea animale?
Eu nu prea am poze de cand eram insarcinata, tocmai pentru ca nu-mi placea cum arat (de fapt nu-mi place mie sa ma vad in poze, dar asta e alta poveste :) ). Uite aici cateva cu Rila, inainte cu 2-3 luni de a-l naste. Deci poze mai decente, pe la vreo 20 si de kg in plus :).
Teutz, mi-e mie drag de Alexia cand citesc ce povestesti, dar tie! E o scumpa!
Vad ca esti matinala, nu gluma :).
Teutz, Desiree, cand povestiti de imbracat parca-l vad pe Tito-al meu. E innebunit dupa haine cat mai colorate, cu cat mai multe desene. De multe ori vede vreo bluzita de-a fetelor si-o vrea el. Inca mai pot sa-l imbrac cu ale lui (nu de alta, dar hainele fetelor ii sunt mari). Azi dimineata a schimbat trei bluze, toate noi noute. "O vrei pe asta cu dungi?" "Da" Il imbracam si incepea sa traga de ea s-o dea jos "Vrei bluza asta frumoasa cu stelute" "Da" si tot asa. Pana la urma am reusit sa-l imbrac cu un body cu maneca lunga si o vesta.
Cand le iau hainute noi, si le pune pe burtica si defileaza cu ele prin casa si striga "babo", "babo" :).
Cu iesitul afara nu avem insa probleme (chiar ca ai rabdare Desiree): isi aduce singur ghetele de la usa.
Asiza, felicitari! Sa-l stapaniti sanatosi!
Roxanica, Ruxandra, am fost la Budapesta si habar n-aveam de monumentul evreilor. Trebuie sa mai mergem :). Am fost insa intr-o sinagoaga si erau expuse poze de pe vremea razboiului, cu ghetouri, cu morti, cu lagare. Mi-a fost greu sa le vad.
Danita, multa sanatate mamei tale!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
lizzy spune:
asiza, roxanica, si eu ma gandeam la prof. nanulescu. stiam de el tot de la voi, din urma. dar cum ajung la el?? ca nu pot pur si simplu sa ma duc sa stau pe acolo pe coridoare cu sensibilosu' dupa mine in speranta ca ne primeste...
plus ca la noi drumul pana la cluj e o intreaga aventura, trebuie bine programat. trebuie sa am unde sa merg sa-l culc de amiaza sau sa-l schimb, sa-i dau papa la nevoie daca nu vrea borcanel. pana si borcanelul trebuie incalzit. al meu e fomist, tre sa-si pape mesele cum ii place lui. poate trebuie analize, stiu si eu, poate trebuie sa mergem dimineata cu noaptea in cap si sa stam 2 zile internati.
mi-e groaza de toate astea, dar as incerca sa ajung la dansul, insa nu pt 15 minute fugarite, ci sa pot sta sa evalueze corect si complet copilul, altfel nu am facut nimic...
voi ce spuneti? 
roxanica, tu la cluj cum ai ajuns, cum v-ati descurcat?
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
asiza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianarus78 asiza, roxanica, si eu ma gandeam la prof. nanulescu. stiam de el tot de la voi, din urma. dar cum ajung la el?? ca nu pot pur si simplu sa ma duc sa stau pe acolo pe coridoare cu sensibilosu' dupa mine in speranta ca ne primeste... plus ca la noi drumul pana la cluj e o intreaga aventura, trebuie bine programat. trebuie sa am unde sa merg sa-l culc de amiaza sau sa-l schimb, sa-i dau papa la nevoie daca nu vrea borcanel. pana si borcanelul trebuie incalzit. al meu e fomist, tre sa-si pape mesele cum ii place lui. poate trebuie analize, stiu si eu, poate trebuie sa mergem dimineata cu noaptea in cap si sa stam 2 zile internati. mi-e groaza de toate astea, dar as incerca sa ajung la dansul, insa nu pt 15 minute fugarite, ci sa pot sta sa evalueze corect si complet copilul, altfel nu am facut nimic... voi ce spuneti? ![]() roxanica, tu la cluj cum ai ajuns, cum v-ati descurcat? Marc 2- si Ianis 4 Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc |
Diana, uite aici nr de tel de la Pediatrie III: 0264-534848. Suna azi si cere sa-ti faca legatura la prof. Nanulescu. Vorbeste cu el despre problemele voastre si intreaba-l cand va poate primi. Daca nu reusesti, zi-mi repede ca ma duc eu maine sau vineri dimineata pana la clinica (stiu exact unde are cabinetul, stau la coada, intru la el si ii povestesc despre voi) si incerc sa va stabilesc o intalnire. Despre alte cele, nu-ti face griji. Vii la mine cu Marc, il schimbi, ii dai papa, il culci, tot ce vrei...si nu, nu-i niciun deranj!!!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Madana spune:
hai ca daca Bia e la gradi am si eu putin timp sa me uit la poze e fulguletzi. acs, dia superbe pozele iar despre "fotomodele" ce sa spun sunt minunati prichindeii.
Diana sanatate multa pentru micutul Marc.
Teutz va
"tatata" de mult ca m-ati facut sa rad.
Asiza felicitari pentru noua achizitie si muulte muuulte momente fericite sa traiti in noua voastra casutza.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de
superba Andreea-Bianca 01.12.2006
varsta Bianca
poze Bianca